• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olan oldu sonunda,kayınvalideyle kavga ettik

Arkadaşım zaten kaynananızın başlı başına hatası sizinle birlikte çene çalmak..

Siz halanızla dertleşirsiniz,konuşursunuz neden dip dipesiniz yani..

İnsanı çıldırtır böyleside..Hergün 24 saat yüzünü gördüğünüz kişi birde misafiriniz geldiğinde ayrılmıyor yanınızdan..Valla şu kısımda çok haklısınız..Biraz çatlaklık var kaynananızda belli..
En iyisi o evden ayrılmak..ama eşinizden ayrılmayı böyle bir konu için düşünmeyin bile.

eşime senide annenide babanıda istemiyorum ayrılmak istiyorum dedim sevmiyorum seni dedim gidicem dedim bitsin dedim bana sadece destek ver bitsin diyeceksin sende dedim herşeyi planladım dedim sağlıklı düşünüyorum dedim eşim dinlemedi beni hayır sen benimsin biryere bırakmam seni dedi

Eşinizle alıp veremediğiniz ne peki?

Yuva böyle birşey için yıkılacaksa yıkılsın o zaman.

Zorlada güzellik olmaz yani.

arkadaşım öncelikle patlama noktasına geldiğin yazdığın mesajdan anlaşılıyor demekki daha önce tahammül etmen gereken cok sey olmuski bu da bardagı tasıran son damla olmus.
ama sen kendi konuna odaklan bosanmaı filan cıkar aklından bak ne güzel esin senin yanında demek ki annesini de seni de tanıyor. eşini yıpratma baskaları için cevrenin ne diyecegini de bosver millet ne bilsin senin ne yasadıgını agzı olan konusur zaten...
hem ne demek kayınvaliden senin üzerine yürüsün ne hakkı var buna kim ki o...
kendini sıkıntıya sokma, moralini de hiç bozma hem belki hayırlısı olmustur, belki ileride sinsice yuvanı bozacaktı, esinde görmüs oldu,hiç canını sıkma böyle insanlar senden de yuvandan da uzak dursun.

İyide adamcağız bişi yapmamışki....Ne güzel sizin tarafınızda durmuş..Ailesiyle görüşmez dahada yüzlerine bakmazsın olur biter...Bu yüzden yuva yıkılırmı canım yapma yaa....

kayınvaliden senin istemediğin konuları konuşuyosa senin rahatsız olman doğrudur haklısın da....ama misafirin yanında böle çıkış yapman çok yanlış...bence halan gittikten sonra kayınvalidene söleseydin rahatsızlığını hiç böle olmazdı...sence yaşça çok büyük bi insan tabiki ordan çıkarken o lafları eder...bide onun yerine koyup kendini öle düşün..

ben kötüyüm çok kötü şeyler yaptım dedim annenden nefret ediyorum onu sevmiyorum ama bunu o yaptı dedim artık karşısına çıkmam çıkamam yakıştırmam kendime dedim benim yanımda durma ben iyiyim ben güçlüyüm git annenin yanına dinle onu teselli ver dedim yanında ol onun ihtiyacı var sana dedim sadece boşanmak istiyorum dedim bana evet de dedim seni bırakmam bensiz yapamazsın dedi yaparım dedim giderim dedim benim karımsın ve benimle bir problemin yoksa anca ölürsen ayrılırız dedi öldür o zaman dedim gücün yetiyorsa sen öldür beni dedi onun yaptığı beni sakinleştirmek bana destek olmak ama bunu bile istemiyorum gitmek istiyorum

sakin ol canım, kayınvaliden içinde gizlediği gerçek kişiliğini sergilemiş. senin de sinirlerini bozmuş. keşke çağırmasan biraz uzak dursanız bu kadından. olay soğuyunca sakin sakin karar ver derim ben.

Son düzenleme:
hiçbirşey yoktu ortada akşam bideydi geç vakte kadar oturdu bizimle ben de her zamanki gibi oğluyla yanlız bıraktım pek durmadım yanlarında kızımla falan ilgilendim yani bir gün öncesinden normaldi herşey sabah misafir gelid kahvaltıya çağrıyım mı iyimisiniz dedi halam çağır dedim kalktı geldi kahvaltıya yok efendim hastayımda uzun zamandır gülmüyorumda yok falancanın filancası yukaruının aşağısı orası burası halamın tanımadığı alakası olamadığı ilgilenmediği mevzular konuşuyor anlatıyor bende konu değiştirmek için halama soru soruyorum başka sohbet açmaya çalışıyorum neyse dayanamadım ya bırakın elalemden bize ne dedim ne oldu sana niye dokundu dedi bu bana niye dokunacak bizi ilgilendirmiyor gerek yok başka şelerden konuşalım dedim oooo vay efendim ben ne karışıyormuşum bunun konuştuğuna ya misfairim gelmiş kaç aydır görmedim anca fırsat bulduk yapma şunu ya neyse biraz daha durdu bu söylene söylene sonra kalktı giderken siz rahat rahat konuşun ben engel olmayayım dedi ya niye böle yapıyosun ben kötü bi şey mi dedim sana gel dedim kapının ordan birşeyler söledi inanın hatırlamıyorum sinirden tamam git dedim bağırdım üstüme yürüdü bebeğim kucağımdaydı masada saçmaladı olmayan şeyleri olmuş gibi anlattı bağırarak yüksek sesle ben yüksek sese hiç dayanamam elim ayağım titrer ve sinirlerim boşalır biri bağırsa karşımda aynısı oldu yine ve bana şimdiye kadar sölemedikleri ne varsa hepsini tek tek sıraladı kendimi öyle olmadı diye müdafa etmeye çalışsamda üste çıkan o oldu hatalı olan ben valla sırasını bile karıştırıyorum olanların hiçbir şey hatırlamak istemiyorum eşimi aradım gel beni götür dedim boşanmak istiyorum dedim eşim geldi konuştu konuştu ama bunlar bana çözüm değil ona çok üzülüyorum ama bende bunların hiçbirini haketmiyorum

,Kıyamam yaa sinirden eşine gel götür beni boşanalım mı dedin :)))) Kusura bakma gülesim geldi :))) Adam niye gelip seni avukata götürsün :)))))

hanımlar bugün sabah olanlar oldu k. valideyle fena kavga ettim yaşadıklarıma inanamıyorum ve bi rüya olması için dua ediyorum sabahtan beri buraya yazmazsam patlarım içimi boşaltmam lazım bana göre dönüşü olmayan bi yola girdim artık ne yüzünü görmek istiyorum ne de yüzüne bakmaya karşısına çıkmayı kendime yakıştıramıyorum olay sıcağı sıcağınayken eşime haber verdim gel eve dedim kırmadı galiba şaşırdı o da geldi herşeyden haberi var yanımda olduğunu ve hep bana destek olacağını sölüyor bunu istemiyorum annesine sırt çevirsin benim yüüzümden onunla arası açılsın istemiyorum ama içten içe hakettiği bu onun diyorum ama çok ayıp ettim hatalıyım ama bunu kendisi yaptı bana bu güne kadar doldurduklarıyla geldim ben bu hale ve işim acı tarafı halam kahvaltıya davetliydi ve bütün olanlara şahit oldu bilmiyorum belki çok kötü olduğumu düşüneceksiniz belki kınayacaksınız haklısınızda belki ama şuan ölmesini çok istiyorum lütfen acımasız ca eleştirmeyin sadece yazmak istedim kendime yakıştıramıyorum olanları ama bunu o yaptı halam bana inanamadı bu sen değilsin dedi bana eşim gerekirse gideriz çözümsüz değil hiçbirşey dedi burdan gidersem insanların ağzı durmaz ve annesinden kopardı dedirtemem kimseye belmiyorum günler haftalar yıllar ömür nasıl geçecek bilmiyorum çok kötüyüm ben çok kötü galiba bir psikolaga gitmeliyim ama çözüm değil bu onun da tedavi olması lazım yüzü geliyor gözümün önüne ve nefret ediyorum allahım affet beni bir kulundan bu kadar çok nefret ettiğim için bağışla beni

Arkadaşım bi kere sakinleş derin bi nefes al.İkincisi böyle sebebden boşanılmaz.Tamam anlıyorum dolmuş ve patlamışsın.K.validende maşallah çok anlayışlı çıkmış.Kabahat sorun kaynananda o kesin.Zaten anlayışlı olsa seni halanla başbaşa bırakır onu buna anlatmaz durduk yere...Ama bence ayrılmayı falan aklından çıkar.Sen eşinle iyi olmaya bak.Bir sürede görüşmeyin.Ben sana eski k.validemin yaptıklarını anlatsam bu senin yaşadığın devede kulak kalır...:25:Dua et eşin senden yana ya bide anasını tutup seni ezseydi neolacaktı:26:

oooo sende bi alemsin ama eşini sevmiyor musun? küçük bebeğinde var ne diye boşanacaksın?
kayınvalidenle aynı evdemi yaşıyorsunuz anlayamadım ben? eşini seviyorsan böyle fevri davranma, kayınvaliden konusunda haklısın ama eşin için sakince halletmeye çalış problemi sonuçta annesi gidip öldürecek değil ya orta yolu bulur bir şekilde sen uzak dur görüşme.. böyle birşey için boşanlılır mı senin eşin önemli gerisini koyver gitsin yahu..

Valla bu kaynanaların vakaları hiç bitmeyecek.
neden böyleler ne yapmak istiyorlar anlamadım ama geçer canım sen sakin ol.
ayrıca pireye kızıp yorgan yaklımaz.

Hiç yorum yapasım yoktu ama bende şaştım kaldım :53:

Anladık kayınvalideyle dönülmez bir yola girmişsin ama eşinin ne günahı var.
Ha o annesinin oğlu diye suçlumu buldun acaba?

Hiç yorum yapasım yoktu ama bende şaştım kaldım :53:

Anladık kayınvalideyle dönülmez bir yola girmişsin ama eşinin ne günahı var.
Ha o annesinin oğlu diye suçlumu buldun acaba?

Hem ben senden boaşacağım diyor, hem de ben iyi durumdayım git annene bak diyor :)))

Sinirden ne dediğini bilememiş arkadaş.

eşime senide annenide babanıda istemiyorum ayrılmak istiyorum dedim sevmiyorum seni dedim gidicem dedim bitsin dedim bana sadece destek ver bitsin diyeceksin sende dedim herşeyi planladım dedim sağlıklı düşünüyorum dedim eşim dinlemedi beni hayır sen benimsin biryere bırakmam seni dedi

Canım benim eşin ne güzel destek sana onu neden tersliyorsun onunla da mı sorunun var eğer yoksa yapma böyle nice eşler var ailesini seçip geline eziyet eden eşin öyle biri değilse yanındaysa demiş ya gideriz istersen diye uzaklaş kayınvalidenden rahatça hayatına bak..

ben kötüyüm çok kötü şeyler yaptım dedim annenden nefret ediyorum onu sevmiyorum ama bunu o yaptı dedim artık karşısına çıkmam çıkamam yakıştırmam kendime dedim benim yanımda durma ben iyiyim ben güçlüyüm git annenin yanına dinle onu teselli ver dedim yanında ol onun ihtiyacı var sana dedim sadece boşanmak istiyorum dedim bana evet de dedim seni bırakmam bensiz yapamazsın dedi yaparım dedim giderim dedim benim karımsın ve benimle bir problemin yoksa anca ölürsen ayrılırız dedi öldür o zaman dedim gücün yetiyorsa sen öldür beni dedi onun yaptığı beni sakinleştirmek bana destek olmak ama bunu bile istemiyorum gitmek istiyorum

siz eşinizide gözden çıkarmışsınız sanırım.sohbete katılsın diye çağıran siz misafirinizin yanında tersleyip konuşmalarından rahatsız olanda sizsiniz. oğlunu sevip annesini sevmemek olmaz.bizimde evlatlarımız olacak emek verip büyüttüğüm yuvasını kurarken mutlu olduğum evladımın eşide azcık nazımı çeksin isterim unutmayınki artık yaşlandılar!!!okadar ateşli yazmışsınızki konu içeriğini hay allah neolmuş olabilirki dedim bukadar basit ve münakaşaya dönüşmemesi gereken bir konuda tüm gemileri yakmak adına ne gerekiyosa yapmışsınız!

Dogum sonrasi cok bunalmissin sen. Bence biraz sakinlesmen icin ailenin yanina git. Ayrica milletin ne dediginden sana ne? Millet oglunu kadindan ayirdin diye lafmi edecek olacak ismi bunu bide senmi düsünüyosun? Birak kadin ne anlatirsa anlatsin zaten sen onu böyle tanidiysan komsularinizda öyle taniyordur! Dedikoducu oldugunu cümle alem biliyordur bunun derdini sen niye cekiyosunki?
Yolunda giden bir evliligin varsa, esinle annesi olmadan iyi anlasiyosan kizini babasindan ayirma. O büyüdügü zaman ona bu durumu nasil anlatacaksin? Sakinles ve sakin fevri davranma anlattiklarina göre esin cok anlayisli annesi konusunda. Sorumluluk tasidigin bir cocugun var bundan böyle kendi adina degil ikiniz adina düsünmelisin. Ve bisey daha, stresten uzak dur kendini strese sokma bu yüzden diyorum ya ailenin yanina git, esinin annesi yüzünden cocugunun sütsüz kalmasini istemezsin heralde?

valla ben en cok esine üzüldüm,
tamam sen kayinvalidenin yaptiklarini hak etmeye bilirsin,
daha öncesinde ne yasandi bilemem seni bu noktaya getiren
ama sahsen ben asla ama asla kayinvalidemin sözünü kesipte bize ne baska sey konus diyemezdim.
cünkü bana yapilsa bende cok gücenirdim.
belli ki daha önce bi cok sey yasanmis ve sen kayinvaliden konusunda cok hassasin, normal bi iliskiniz yok...
zaten kayinvalidenin orda bulunmasi cok sacma, seni halanla yalniz birakmasi gerekirdi.

neden en cok esine üzüldüm konusuna gelince, gariban sana destek cikiyor, birakmam diyor
sen annesine kizip onu bosamaya kalkiyorsun
her kayinvalidesine kizan kocasini bosasaydi türkiyede evli cift kalmazdi.
o ailesine sahip cikiyor annesine karsi bile koruyorsa
sende ailene ve kocana sahip cikacaksin... kocanda bunu hak ediyor

benim anlamadigim kayinvalidesi bisey yapmamis ki kasinin üstün de karami var demis. ne yani olan biten. orta da fol yok yumurta yok kavga cikmis. üstüne üstelik de ese yansimis, bosanma istekleri felan.napsin bu kayinvalideler ya ? anacigim konusmak da kabahat senin hakkindami konustu da zoruna gitti. bi de atesli atesli anlatiyosun. bu kadar yorum yapilmis, biri de dememes ki sen haksizsin. 7 yasin da bi oglum var. valla korkuyorum artik böyle gelinleri gölünce.

Back