eşime senide annenide babanıda istemiyorum ayrılmak istiyorum dedim sevmiyorum seni dedim gidicem dedim bitsin dedim bana sadece destek ver bitsin diyeceksin sende dedim herşeyi planladım dedim sağlıklı düşünüyorum dedim eşim dinlemedi beni hayır sen benimsin biryere bırakmam seni dedi
eşimi seviyorum k.pederide babam gibi benimsedim çok rahatım yanında oda bana çok iyi davranıyor ama eşime sizi istemiyorum dememin sebebi şimdiye kadar yaşanılan hiçbir olayda müdahil olmadı ve şimdi birşeyler yapsın istedim inanın bitsin deseydi sadece birkaç ay üzülecektim içim acıyacaktı belki ama kendime olan saygımı kazanacaktım o zaman kaybettiğim benliğime kavuşacaktım ben eşim istedi diye giyim tarzımı değiştirdim istedi diye yanlış oldu belki ama öğretmenim ve eşim istemediği için çalışmıyorum evdeyim bir yaşlı adam ve hiçbir noktada buluşamadığımız bir kadınla akşama kadar zaman öldürüyorum ve benim eşimi beklemekten onun saatini kollamaktan başka bir umudum yok tamam haksızım suçluyum ben akılsız başımın cezasını ödüyorum kızın bağırın gitmek uzaklaşmak istiyorum buralardanailem uzakta ve benim ne kadar yanlız olduğumu kimsem olmadığını ii biliyorlar yazmadım anlatmadım varsayım bende yaşanmamış saymak istiyorum hatta hiç evlenmemiş olmak şimdi herşeyi unutmak yanlız kalmak istiyorum yetkili arkadaş kapatsın konuyu kaçıyorum ben çaresizim ve annemin kucağına uzanıp uyumak uyumak uyumak istiyorum
canım merhaba bence sen eşinlede sorunlar yaşamıssın ciddi anlamda birde kaynanana ve birde lohusa pisikolojisi,ailenin uzakta olması ve eğitimli bir insansın mesleğin var ve baskı yüzünden onuda yapamıyorsun bu etkenlerle ok yıpranmıssın dolup taşmıssın bence senin iyi bir dinlenmeye ihtiyacın var sağlıklı düşün eşini çok seviyosundur herşey aşılır inan yavrunu düşün gerçekten tabi eşinle aşılmiyacak problem varsa bilemem am ayoksa sadece dinlenmen ve uzaklaşman gerek ailenin yanına gitsen çok iyi olur hava değişimi iyi gelecektir bence sen güçlü ve eğitimli birisin eşini ikna et bebişin ne kadarlık bilmiyorum ama çalışmaya başla herşey daha iyi olur inan
bence hiç kimseyi düşünme kendini düşün bu kadar fedakarlığa kölelik denir biz kızlarımızı erkeğe köle olsun diye doğurmuyoruz ki yaşın genç ne yapmak istiyorsan yap eşinde seni seviyorsa yanında olur
ayyy bu lafiniza cok guldum kiz kiz Allah iyiligini versin yaaasen aldığın terbiyeden dolayı kendi ailenden böyle gördüğün için en başta kendinden büyük bir insanla böyle bir diyaloğa girmekten dolayı üzülüyorsun sanırım.
ama herkes sen gibi diil ki bazı insanlar çirkef oluyo malesef.
bunlarla iyi anlaşırsan yaranamazsın zaten.
belki bundan sonra aranız daha iyi bile olabilir yani
(deveye diken insana ....... yaranırmış)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?