Olan oldu sonunda,kayınvalideyle kavga ettik

bence konu sahibi arkadaş sinirden kendini tam olarak ifade edemiyor... sakinleşince olayda netleşecektir diye düşünüyorum:26:

Bu mesajın bir anlamı var mı??

Şayet yoksa lütfen arkadaşa destek olalım..Eğer olmayacaksak geyik bölümüne gidelim arkadaşım.

Arkadaşa ne yazıkki Bir derdim var platformunda geyik yapmak daha bi haz veriyor.Bu ilk değil

canım bıraz sakin ol ya hem esın sana destek olmus demek kı sana hak verıyo ne guzel bı daha cıkmazsın kaynananın karsısına olur bıter hem nıye baska yere tasınmıyosun el baska sey dusunur dıyosun kı eli dusunecegıne once cocugunu kendını esını dusun eli bosver

eşini boşa rahat edersin....ne saçma bişey bu yaa..kadına etmediğini bırakmamışsın ..napmış kadın senin dedikodunumu yooo, sadece sohbet etmeye çalışmış...sen ne yapmışsın misafirin yanında rezil etmişsin kadını....sonra da sinirliyim diyosun..pes vallahi

önceden ne yaşadınız bilmiyorum
ama şu anlattığınız da ne kızacak ne de boşanacak bir şey gördüm
kayınvalideniz de sonuçta o sofrada misafir bir kere misafire böyle davranılmaz ki
halanızla o gittikten sonra da konuşabilirsiniz
kadının konuşması kaldı ki sizinle alakalı konuşmamış sizi niye bu kadar gerdi anlamadım ben
önceden yaşadığınız bir şeyler belki sizi bu noktaya getirdi ama bu anlattığınızda kusura bakmayın ama çok büyütülecek bi şey görmedim ben
hepimizin günlük karşılaştığı şeyler
eşinize de çok üzüldüm ne kadar arada kalmış adam ve ya söz konusu sizin anneniz olsaydı eşinizin sofrada böyle azarlamasını kovmasını
üstüne bir de sizi boşamaya kalkmasını hazmedebilir miydiniz
sanırım yeni bebeğiniz var ve lohusasınız sakin olun ve mantıklı düşünün bence psikolojik destek grekiyorsa alın
ve eşinize annenden nefret ediyoru demeyin ya ne kadar kötü bir cümle ,empati yapın biraz adamcağızla bu söylenecek söz mü...

arkadaşlar evet sinirliyim ama daha çok çaresiz yaşanılanları tam olarak anlatamıyorum nedeni bende ne olduğunu tam anlayamadım birden gelişti herşey ne dediğini bile tam hatırlamıyorum desem yeridir ben saygısızlık yaptığımın farkındayım üstelik bu tartışmayı yaşarkende farkındaydım ama beni yapmadığım şeylerle itham edince kendimi savunmak istedim ama fırsat vermedi tahammül edemediğimi ve bu şekilde ona ters davranacağımı biliyordu yaptığı ne varsa bana hepsini unuttu nedense ama benim sölediklerimi k.çından anlayıp orda burda anlatıyo bi arkadaş sormuş beraber mi oturuyorsunuz diye yanyana oturuyoruz ama aynı ev gibi farkı yok her gün bizde gelmediği gün bende dinlenmek istiyorum haliyle hakkımdır da sanırım bana ben gelmezsem sen gelmiyorsun diyo ya sen bi gelme hele bak ben gelecek miyim o zaman konuş dimi eşimle derdime gelince eşimle evlenmeden önce bir kere daha denemiştik ama anlaşamamış vazgeçmiştik bazı sebeplerden dolayı ama aradan 3 sene geçtikten sonra eşim beni aradı bir gün ve evlenelim dedi bende onu çok sevdiğim için hemen kabul ettim ve bugün bana onu söledi bir telefonla evlendin diye bende onun üstüne madem bir telefonla evlendim şimdi bir telefonla boşanıyorum dedim eşimi bu şekilde dahil ettim anlayacağınız ama onun suçu bu güne kadar hiçbir şey yapmamak anlaşamıyorsanız anlaşmayın deyip kestirirdi hep ben mutluyum sende mutlu ol derdi ama bak geldiğimiz noktaya

belki sizde böyle bir paylaşım yapsaydınız bende size sizin verdiğiniz gibi bir cevap yazar eleştirirdim sizi haklısınız ama benide onuda tanımanızı çok isterdim en azından yaşadıklarımı birazda olsa belki anlardınız ama ben bana hak verin demiyorum hiçbirinize saygı duyuyorum

Eşinize niye ısrarla yüklenip, annenin yanına git, boşanalım diye baskı yapıyorsunuz anlamıyorum.
Madem haklısınız, eşiniz de size destek veriyor, ne işi var annesinin yanında, adamı zorla sizden boşatacaksınız. Olabilir görüşmeyebilirsiniz, ama olayı abartmışsınız , ben bundan sonra suratına bakamam boşanalım filan. Millet eşim yanımda olmuyor diye dert yanar, siz tam tersi.
Her eşinin annesiyle görüşmeyen, kavga eden, eşini tekrar annesine verip, boşanmıyor ki.
Madem anlaşamıyorsunuz, görüşmeyin bir süre.
Açıkçası son anlattığınız mevzu da kayınvalidenizin pek bir yanlışını göremedim ben, bu patlamaların öncesi sonrası vardır mutlaka.

Son düzenleme:
ben eşinin yerinde olsam tamam hadi git buyur derim.siz şuç işlediğinizi biliyosunuz ve haksızlığın verdiği dik kuyrukluk var. ozamanda kızlar şaçma sapan olaylar yaptım eşimi kaybediyorum ne olur yardım edin diye başlık açardın.bu olayda kıyamet koparacak işi boşanmaya getirecek ne var acaba sonuçta seninle değil halanla muhabbet ediyo varsın istediğini konussun .konuşmaları sana uymuyosa cvp verme.kusura bakmayın ama sizin yaptığınız biraz saygısızlık olmuş.

Bir de eşiniz daha ne yapsın ki, anlaşamıyorsanız anlaşmayın demiş ne güzel.
Anneme kul köle olacaksın diyen bir sürü erkek var.
Sizi zorlasa daha mı iyi, annesini de zorlayacak hali yok.
Kayınvalide- gelin illa birbirini çok sevecek, iyi anlaşacak diye bir kural yok.
Kayınvalideniz size çok çektiriyor, herşeye karışıyor, evliliğinizi bozuyor ,ama eşiniz herşeye rağmen susuyor, yuvasını korumuyor ise o zaman suçlayın eşinizi.
Yoksa anlaşmak zorunda değilsiniz kayınvalide ile.

eşime annenden nefret ediyorum derken sen benim anneme bu şekilde davransaydın ben kahrolurdum senin yerine koyuyorum kendimi ama bu saygıyı annen oluşturdu bende dedim
eşim hep söyler saygı gösterilmez saygı kazanılır diye lohusalık bitti ve yaşadıklarıma inanamazsınız şükrediyorum yinede daha kötüsü olsaydı diye ben haksızlığa tahammül edemediğim için kaybediyorum hatamın farkındayım ama olayı tam ifade edemediğim için yorumlarınız benim adıma haksızlık gibi geliyor canınız sağolsun umarım benim adıma herşey düzelecek eşim karar versin burdan gitmemiz icap ederse gideriz yok demiycem tekrar teklif ederse gidelim diyeceğim ama ailesinin yanına gelip gitme konusunu düşünmedim o zaman nasıl olur

Bence masa muhabbeti dedikodu tuzu biberi olmuş
Sizin (benim düşüncem bu) sorununuz zaten varmışş bence k.valide ile..
Dolmuşsunuz ve bir patlama yaşamışsınız bu kadarcık şeyle birinden nefret edilmez..
Birikim bence içinize atmışsınız bi çok şeyi
İşte yaptığımız yanlışlar içimize atıyoruz yok bişide de patlayıveriyoruz..
Sonrası pişmanlık..
Keşke zamanında yerinde herşeyi söyleseydeniz de biriktirmeseydiniz bu raddeye gelmezdi..
aradaki ince ayrıntıya dikkat edelim topic sahibi arkadaş eşine senden annenden vs nefret ediyorum demiş..
Altında var sorunlar..
Geçmiş olsun bakalım..

Lohusa dönemi,çocuk bakımı,kaynana dırdırı..Bunların hepsinin hırsını eşinizden çıkartma gibi bir amaç gördüm biraz.Eşiniz sizi pofpofladığı için ondan alıyorsunuz hırsınızı..
Oda sizi dışlasaydı,boşanmak isteseydi aynen şu durum olurdu'kör öldü badem gözlü oldu'durumu..O zamanda konu açardınız yardımm kızlar eşim beni boşuyor!annesini koruyor bu ne biçim adam..gibi..
Sizi fazla koca desteği bunalıma sokmuş şımartmış..

Aileden kaçınca dertlere bitiyomu zannediyorsunuz öyle zannedyorsunuz yanılıyorsunuz sölim de..
Aklınızın bi köşesinde bulunsun..
o eş her seferinde sizi suçlucak annesinden ayırmış oluyorsunuz çünki..
Şimdi öyle dediğine bakmayın siz yaşayın görün (yine temmennim olmasın tabiki böle şeler ben yaşadıklarımdan pay biçip söyledim sadece umarım böle şeler yaşamazsınız)

evet korktuğum da bu zaten eşimle aramda hep bu sorun olarak kalacak gitmedin gelmediler bunu istemiyorum aslında annesiyle arası açılsın istemiyorum ben ne söylersem boş ama inanın eşim bugün bana boşanalım deseydi badem gözlü ben olurdum k.validenin gözünde ben durumu izah edemediğim müddetçe suçluyum ve bunu kabul ediyorum pes ediyorum çünkü yorgunum çok yorgun hemde

Canım çok yakın bi süre önce yaşadım ondan diyorum ben aklında bulunsun diye..
Bende eşimin annesiyle kavga ettim eşimle ayrı kaldık bi süre..
sonra bazı şartlar sundum annenle görüşmek istemiyorum evimize gelmicek gibi sen görüş dedim ama ben asla görüşmicem..
Kabul etti barıştık..
Etmseydi kabul..
Şuan bana karşı hep bi tutum var onda annesinin adı geçse kavga çıkarıyo sanamı sorcam annem e gelme diyemem diyo şimdiden başladı..
Kabul etmeseydin diyorum düşseydin yakamdan..
Erkekler bunu kabul etmiyolar
ve suçlu biz oluyoruz onlara göre anneleri naparsa yapsın biz kabul edicez yok yaaaaaaaa
Ki ben çok büyük şeler yaşadım hakaretler kovulmalar ohooo yani ben konumda haklıyım
Ama sen çok büyük bişede yaşamamışsın yani iyi düşün ben konumda haklı olduğum halde bile eşim annem annem diyo sende nolur
Erkekler böyle işde helede anneye düşkünseaman aman..
Üffffffff evlenmesin bu anneci olan erkekler ya sinir ediyolar beni otursunlar anneleriyle bak yine sinirlendim kaynanam aklıma geldi gidim çikolata bişi yiyim

canım bence sen haklısın kaynana deil kim olursa olsun milletin işi gücü dedikodu olmuş sana ne yaa bence güzel demişsin evine şeytanı sokmamak istemişsin azcık akıl olsa günlük sizi ilgilendiren seylerden konusur seni kıskandığından birde yarası olduğundan o gocunmuş seni halanın yanında mahcup edip bak gelin verdikleri kız bana bunu bunu dedi diyebilmek için yapmıştır birde utanmaz senin halanı sahit gösteriri aynı seyler benimde basıma geldi ohooo ben kına gecemde nikahımda neler yasadım kaynanamla şimdi benim adım edepsiz gelin sinirli gelin yüzüme terbiyesiz dedi kaynanamın kardeşi annem sahit kadın sülaleye bana terbiyesiz dedi bu ne bçim gelin bu kız alınmayacak diye tepinmiş daha neler neler
eşine de suç bulma canım biraz sakin ol istersen kızını da al azıcık annenlerde kal sonra eşin gelsin alsın seni dön evine şimdi sana kocana daha sıkı sıkı sarılmak düşer evine yuvana dört elle sarıl ki alem çatlasın zamanı gelincede eviniz kiralıksa tasınırsın olur biter gelip gitmezsin canım eşin sana illa annemden özür dile onunla konuş demiyor ki bak ne güzel şeyler söylemiş 'sen benimsin bırakmam' demiş bu cümleyi duymak için gece gündü bekleyen kadınlar var bu kulüpte lütfen biraz mantıklı ol duygularınla hareket etme hem senin bu hallerin bebişinede yansır o şuan olan bitenin farkındadır inan bana onda yaralar acarsın bak kızını sevyorsan sakin ol

eşimi seviyorum k.pederide babam gibi benimsedim çok rahatım yanında oda bana çok iyi davranıyor ama eşime sizi istemiyorum dememin sebebi şimdiye kadar yaşanılan hiçbir olayda müdahil olmadı ve şimdi birşeyler yapsın istedim inanın bitsin deseydi sadece birkaç ay üzülecektim içim acıyacaktı belki ama kendime olan saygımı kazanacaktım o zaman kaybettiğim benliğime kavuşacaktım ben eşim istedi diye giyim tarzımı değiştirdim istedi diye yanlış oldu belki ama öğretmenim ve eşim istemediği için çalışmıyorum evdeyim bir yaşlı adam ve hiçbir noktada buluşamadığımız bir kadınla akşama kadar zaman öldürüyorum ve benim eşimi beklemekten onun saatini kollamaktan başka bir umudum yok tamam haksızım suçluyum ben akılsız başımın cezasını ödüyorum kızın bağırın gitmek uzaklaşmak istiyorum buralardanailem uzakta ve benim ne kadar yanlız olduğumu kimsem olmadığını ii biliyorlar yazmadım anlatmadım varsayım bende yaşanmamış saymak istiyorum hatta hiç evlenmemiş olmak şimdi herşeyi unutmak yanlız kalmak istiyorum yetkili arkadaş kapatsın konuyu kaçıyorum ben çaresizim ve annemin kucağına uzanıp uyumak uyumak uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…