• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olan oldu sonunda,kayınvalideyle kavga ettik

azrabebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
156
4
96
İstanbul
hanımlar bugün sabah olanlar oldu k. valideyle fena kavga ettim yaşadıklarıma inanamıyorum ve bi rüya olması için dua ediyorum sabahtan beri buraya yazmazsam patlarım içimi boşaltmam lazım bana göre dönüşü olmayan bi yola girdim artık ne yüzünü görmek istiyorum ne de yüzüne bakmaya karşısına çıkmayı kendime yakıştıramıyorum olay sıcağı sıcağınayken eşime haber verdim gel eve dedim kırmadı galiba şaşırdı o da geldi herşeyden haberi var yanımda olduğunu ve hep bana destek olacağını sölüyor bunu istemiyorum annesine sırt çevirsin benim yüüzümden onunla arası açılsın istemiyorum ama içten içe hakettiği bu onun diyorum ama çok ayıp ettim hatalıyım ama bunu kendisi yaptı bana bu güne kadar doldurduklarıyla geldim ben bu hale ve işim acı tarafı halam kahvaltıya davetliydi ve bütün olanlara şahit oldu bilmiyorum belki çok kötü olduğumu düşüneceksiniz belki kınayacaksınız haklısınızda belki ama şuan ölmesini çok istiyorum lütfen acımasız ca eleştirmeyin sadece yazmak istedim kendime yakıştıramıyorum olanları ama bunu o yaptı halam bana inanamadı bu sen değilsin dedi bana eşim gerekirse gideriz çözümsüz değil hiçbirşey dedi burdan gidersem insanların ağzı durmaz ve annesinden kopardı dedirtemem kimseye belmiyorum günler haftalar yıllar ömür nasıl geçecek bilmiyorum çok kötüyüm ben çok kötü galiba bir psikolaga gitmeliyim ama çözüm değil bu onun da tedavi olması lazım yüzü geliyor gözümün önüne ve nefret ediyorum allahım affet beni bir kulundan bu kadar çok nefret ettiğim için bağışla beni

noldu bu kadar kötü bi sakinleş daha detaylı anlat istersen

nasıl çıktı kavga neler dediniz neler oldu.anlatmanı bekliyoruz sabırsızlıkla..böyle bişey anlamadık.kim haklı kim haksız bilmiyoruz yorumda yapamıyoruz

ne oldu anlatmamışsın ki seni yadırgayalım yada haklısın diyelim..sadece çok sinirli olduğun anlışılıyo bu yazdıklarınızdan..:53::53::53::53::53::53:

şiittt güzelim ilk önce sakin ol ve kendını paralayıpda kendını suclamakdanda vazgec ınankı evlılıkde kayınvalde derdıde kolay cekılen bı cıle degıl ben burada neler neler okuyorum ınsanlar daha genclıgın baharında gencecık kadınlar gencecık anneler hastanelık yerı gelıyor doktorluk oluyorlar neden hepsıde senın dolgudun gıbı doldukları ıcın ısde evlılıkde bu olsa gerek ınsanı neyden ne hale getırıyorlar daha bende bugun bı arkadasa aynı sana dedıklerımı demısdım hayatını teslım edıyorsun evlenıyorsun mutlu ve huzurlu olacagına ınanarakkı sendekı esınde maşallah senın arkanda her daım anladıgım akdarıyla cunku kımın ne oldugunu çözmüş kımde ne kabahat var anlamıs ve sukurkıs enıde ezdırmemıs ama işde eş ıyı cıkıyorda bı anası oluyor ınsanda ne huzur bırakıyor nede dirlik annem babam dıyorsun ınsanı ınsanlıgında cıkartıyorlar
canım bu dertlerle bı sen ugrasmıyorsun ınankı burada o kdadar cok ınsan dertlıkı bu konudan kaynana evet ınsanı çileden cıkartır yapmam dedıgın seyleri yaptırır çümkü artık ınsanda tahamül bırakmıyorlar gelindir bısaey dıyemez bısey soyleyemez deyıp ellerınden gelenı yapıp ınsanı cok fena dolduruyorlar
benım sana tavsıyemki bak ne guzel esın arkanda hadı esınde anasından yana olsaydı sen sımdıye toplamısdın bavulu gıtmısdın degılmı ole olunca hıc yasanmazdı yasayamazdın bu olayda ben su ankı duygularını anlıyorum delı gıbı sınırlısın öfkelısın ama başta sakın ol salimmm kafayla düşün tamam gördüğün gibi artık ıpler kopmus su andan sonrakı sözlerıne ve davranıslarına cok dıkkat et fevri davranma olay nasıl patladı yazmamıssın ama bellıkı artık dolmussun ve patlamıssın haklı durumdasın ama su saatden sonra yapacagın en ufak bı fevri hareket senı haklıyken haksız duruma düşürür olay ne bılmıyorum ama artık bu saatden sonra bana sorarsan beklemede kal derım laf verme kimseye gelen laflarada kulagını tıka
halanda senı tanıyan ınsandır heralde bı ınsanda bu hale gelebılyıosa doldugundandır senı yadırgamasın yargılamasın hayat sartıları ınsanı ne kalıplara sokar neyken ne yapar sen sakin ol cnm bana sorarsanda kafanı dagıtmaya bak içide öfke barındırma öfke fevri davranmana ve haklıyken haksız duruma düşmene sebeb olur aman sakinnn

kendini suçlama.. gerçekten dolmamiş olmasaydın patlamazdın... Sinirlerine yazık... takma kimseyi, gül geç.. Valla olan Bize oluyor sonra, kimsenin seni üzmesine germesine izin verme..

hanımlar bugün sabah olanlar oldu k. valideyle fena kavga ettim yaşadıklarıma inanamıyorum ve bi rüya olması için dua ediyorum sabahtan beri buraya yazmazsam patlarım içimi boşaltmam lazım bana göre dönüşü olmayan bi yola girdim artık ne yüzünü görmek istiyorum ne de yüzüne bakmaya karşısına çıkmayı kendime yakıştıramıyorum olay sıcağı sıcağınayken eşime haber verdim gel eve dedim kırmadı galiba şaşırdı o da geldi herşeyden haberi var yanımda olduğunu ve hep bana destek olacağını sölüyor bunu istemiyorum annesine sırt çevirsin benim yüüzümden onunla arası açılsın istemiyorum ama içten içe hakettiği bu onun diyorum ama çok ayıp ettim hatalıyım ama bunu kendisi yaptı bana bu güne kadar doldurduklarıyla geldim ben bu hale ve işim acı tarafı halam kahvaltıya davetliydi ve bütün olanlara şahit oldu bilmiyorum belki çok kötü olduğumu düşüneceksiniz belki kınayacaksınız haklısınızda belki ama şuan ölmesini çok istiyorum lütfen acımasız ca eleştirmeyin sadece yazmak istedim kendime yakıştıramıyorum olanları ama bunu o yaptı halam bana inanamadı bu sen değilsin dedi bana eşim gerekirse gideriz çözümsüz değil hiçbirşey dedi burdan gidersem insanların ağzı durmaz ve annesinden kopardı dedirtemem kimseye belmiyorum günler haftalar yıllar ömür nasıl geçecek bilmiyorum çok kötüyüm ben çok kötü galiba bir psikolaga gitmeliyim ama çözüm değil bu onun da tedavi olması lazım yüzü geliyor gözümün önüne ve nefret ediyorum allahım affet beni bir kulundan bu kadar çok nefret ettiğim için bağışla beni

Zamanında çok dolduğunuz için patlama yamış ve kavga etmişsiniz; ancak içerik hakkında hiç bilgi vermemişsiniz...
Daha net ifadelerle kendinizi anlatabilirseniz, bizler de sizi sakinleştirmeye çalışabiliriz.

İyide o şunu der,bu bunu der diye düşünürseniz kendi hayatınızı mahvedersiniz başkaları için.

Kim ne düşünürse düşünsün yani sizin imkanınız olduktan sonra sizene elalemin dedikodularından.

Çok çıkmaz bir yoldasınız bu belli oluyor..ama bu yoldan çıkmak için sadece kendinizi ve eşinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Derin bir kuyuda hem kaynana hem konu komşu laflarıyla boğulursunuz..O arkadanızdan konuşacak kişilerde siz boğulurken arkalarına bile bakmadan kaçarlar etrafınızdan..

Allah yardımcınız olsun.

hiçbirşey yoktu ortada akşam bideydi geç vakte kadar oturdu bizimle ben de her zamanki gibi oğluyla yanlız bıraktım pek durmadım yanlarında kızımla falan ilgilendim yani bir gün öncesinden normaldi herşey sabah misafir gelid kahvaltıya çağrıyım mı iyimisiniz dedi halam çağır dedim kalktı geldi kahvaltıya yok efendim hastayımda uzun zamandır gülmüyorumda yok falancanın filancası yukaruının aşağısı orası burası halamın tanımadığı alakası olamadığı ilgilenmediği mevzular konuşuyor anlatıyor bende konu değiştirmek için halama soru soruyorum başka sohbet açmaya çalışıyorum neyse dayanamadım ya bırakın elalemden bize ne dedim ne oldu sana niye dokundu dedi bu bana niye dokunacak bizi ilgilendirmiyor gerek yok başka şelerden konuşalım dedim oooo vay efendim ben ne karışıyormuşum bunun konuştuğuna ya misfairim gelmiş kaç aydır görmedim anca fırsat bulduk yapma şunu ya neyse biraz daha durdu bu söylene söylene sonra kalktı giderken siz rahat rahat konuşun ben engel olmayayım dedi ya niye böle yapıyosun ben kötü bi şey mi dedim sana gel dedim kapının ordan birşeyler söledi inanın hatırlamıyorum sinirden tamam git dedim bağırdım üstüme yürüdü bebeğim kucağımdaydı masada saçmaladı olmayan şeyleri olmuş gibi anlattı bağırarak yüksek sesle ben yüksek sese hiç dayanamam elim ayağım titrer ve sinirlerim boşalır biri bağırsa karşımda aynısı oldu yine ve bana şimdiye kadar sölemedikleri ne varsa hepsini tek tek sıraladı kendimi öyle olmadı diye müdafa etmeye çalışsamda üste çıkan o oldu hatalı olan ben valla sırasını bile karıştırıyorum olanların hiçbir şey hatırlamak istemiyorum eşimi aradım gel beni götür dedim boşanmak istiyorum dedim eşim geldi konuştu konuştu ama bunlar bana çözüm değil ona çok üzülüyorum ama bende bunların hiçbirini haketmiyorum

hiçbirşey yoktu ortada akşam bideydi geç vakte kadar oturdu bizimle ben de her zamanki gibi oğluyla yanlız bıraktım pek durmadım yanlarında kızımla falan ilgilendim yani bir gün öncesinden normaldi herşey sabah misafir gelid kahvaltıya çağrıyım mı iyimisiniz dedi halam çağır dedim kalktı geldi kahvaltıya yok efendim hastayımda uzun zamandır gülmüyorumda yok falancanın filancası yukaruının aşağısı orası burası halamın tanımadığı alakası olamadığı ilgilenmediği mevzular konuşuyor anlatıyor bende konu değiştirmek için halama soru soruyorum başka sohbet açmaya çalışıyorum neyse dayanamadım ya bırakın elalemden bize ne dedim ne oldu sana niye dokundu dedi bu bana niye dokunacak bizi ilgilendirmiyor gerek yok başka şelerden konuşalım dedim oooo vay efendim ben ne karışıyormuşum bunun konuştuğuna ya misfairim gelmiş kaç aydır görmedim anca fırsat bulduk yapma şunu ya neyse biraz daha durdu bu söylene söylene sonra kalktı giderken siz rahat rahat konuşun ben engel olmayayım dedi ya niye böle yapıyosun ben kötü bi şey mi dedim sana gel dedim kapının ordan birşeyler söledi inanın hatırlamıyorum sinirden tamam git dedim bağırdım üstüme yürüdü bebeğim kucağımdaydı masada saçmaladı olmayan şeyleri olmuş gibi anlattı bağırarak yüksek sesle ben yüksek sese hiç dayanamam elim ayağım titrer ve sinirlerim boşalır biri bağırsa karşımda aynısı oldu yine ve bana şimdiye kadar sölemedikleri ne varsa hepsini tek tek sıraladı kendimi öyle olmadı diye müdafa etmeye çalışsamda üste çıkan o oldu hatalı olan ben valla sırasını bile karıştırıyorum olanların hiçbir şey hatırlamak istemiyorum eşimi aradım gel beni götür dedim boşanmak istiyorum dedim eşim geldi konuştu konuştu ama bunlar bana çözüm değil ona çok üzülüyorum ama bende bunların hiçbirini haketmiyorum

Canım doğru söylemişsin ipler kopmuş gerçekten,otur eşinle güzelce konuş ve bence sakın aklından boşanmayı geçirme....

eşime senide annenide babanıda istemiyorum ayrılmak istiyorum dedim sevmiyorum seni dedim gidicem dedim bitsin dedim bana sadece destek ver bitsin diyeceksin sende dedim herşeyi planladım dedim sağlıklı düşünüyorum dedim eşim dinlemedi beni hayır sen benimsin biryere bırakmam seni dedi

Back