hanımlar bugün sabah olanlar oldu k. valideyle fena kavga ettim yaşadıklarıma inanamıyorum ve bi rüya olması için dua ediyorum sabahtan beri buraya yazmazsam patlarım içimi boşaltmam lazım bana göre dönüşü olmayan bi yola girdim artık ne yüzünü görmek istiyorum ne de yüzüne bakmaya karşısına çıkmayı kendime yakıştıramıyorum olay sıcağı sıcağınayken eşime haber verdim gel eve dedim kırmadı galiba şaşırdı o da geldi herşeyden haberi var yanımda olduğunu ve hep bana destek olacağını sölüyor bunu istemiyorum annesine sırt çevirsin benim yüüzümden onunla arası açılsın istemiyorum ama içten içe hakettiği bu onun diyorum ama çok ayıp ettim hatalıyım ama bunu kendisi yaptı bana bu güne kadar doldurduklarıyla geldim ben bu hale ve işim acı tarafı halam kahvaltıya davetliydi ve bütün olanlara şahit oldu bilmiyorum belki çok kötü olduğumu düşüneceksiniz belki kınayacaksınız haklısınızda belki ama şuan ölmesini çok istiyorum lütfen acımasız ca eleştirmeyin sadece yazmak istedim kendime yakıştıramıyorum olanları ama bunu o yaptı halam bana inanamadı bu sen değilsin dedi bana eşim gerekirse gideriz çözümsüz değil hiçbirşey dedi burdan gidersem insanların ağzı durmaz ve annesinden kopardı dedirtemem kimseye belmiyorum günler haftalar yıllar ömür nasıl geçecek bilmiyorum çok kötüyüm ben çok kötü galiba bir psikolaga gitmeliyim ama çözüm değil bu onun da tedavi olması lazım yüzü geliyor gözümün önüne ve nefret ediyorum allahım affet beni bir kulundan bu kadar çok nefret ettiğim için bağışla beni