Merhaba arkadaşlar. Ben eşimden bosanali 3 sene oluyor. Herhangi bir tazminat nafaka istememe şartı ve çocuğun velayetini ona verme şartıyla boşandı benden. Boşandıktan sonra ben çalışacağım için ve çocuğa bakacak aileden biri olmadığı için velayeti vermeyi kabul ettim. Sonuçta babası yani. Keza o zamandan beri de çocuğu görmem konusunda vs sorun yaşamadık. Ayrıldıktan sonra ben yine yaşadığımız evde kaldim o da 3 sokak öteye taşındı. Bu sene ben o evden taşınmak zorunda kaldım o mahallede kaldı ve çocukta ilkokula başladı. Benim oturduğum yerle çocuğun gittiği okulda inanılmaz ters kalıyor.
Günlerdir düşünmekten beynim dışarı çıktı artık. Sorun şu ki ; önceden babasından önce kreşe gidiyordu akşamda iş çıkışına denk geliyordu sorun olmuyordu ama şimdi ilkokul bir de öğlen 2 de gidecek okula. Eski eşim sabah 8 de evden çıkmak zorunda. Bende şuan çalışmıyorum. Önümüzde çok seçenek yok veya ben mi goremiyorum bilmiyorum. Ya bu çocuk öğlen 2 de gideceği okul için babası ile birlikte sabah erkenden kalkacak babası halasina bırakacak işine gidecek çocuğu da öğlen okula halası goturecek. Ya ben her sabah 2 saate yakın yol gidip çocuk uyanmadan babası ise gidecek okul saati yaklaşınca ben hazırlayıp okula hoturecegim ki zaten istediğim bu. Ya da bir süre eski eşimde kalacağım. Açıkçası oğlumun erken kalkması taraftarı değilim zaten akşam 7 de okuldan çıkacak geldi yemek yedi ders çalıştı biraz oynadı derken 10 olur saat uyur sabah 7de kalk 2 ye kadar ayakta uyu yazık çocuğuma. Hadi şimdi havalar güzel bir de yağmuru çamuru da var bu işin. Ne yapacağim bilmiyorum. Kendime kiziyorum şimdi neden ayrıldın çocuğun rezil oluyor çile çekiyor daha şimdiden diye