- 20 Eylül 2020
- 48
- 49
- 8
- 34
- Konu Sahibi Yineunuttu
-
Taşındığım yer uzak değil ama ulaşım zor. Benim onların oturduğu yere gitmem için 3 farklı arabaya binmem gerekiyor. Eski oturduğum yerden sorunlu ayrildim ve o mevkiden uzaklaşmam gerekiyordu. Çoğu ev sahibi de bekara ev vermediği için ve maddi imkanım da ancak bu evi tutmaya yettiği için taşındım burayaBen bunların olacağını bile bile neden o kadar uzağa taşındığınızı anlayamadım ama vardır bir bildiğiniz. Bir süre eski eşinizde kalacaksınız gibi görünüyor ama ne kadar bir süre bu okul geçici bir durum değil çünkü
Nafaka tazminat zaten şart kosmasa da istemezdim. Velayet konusuna gelince de dediğim gibi bir sorun yoktu şimdiye kadar görmek konuşmak kalmak sorun olmuyordu aynı mahalledeydik. Oğlum o an kimi istiyorsa onda kalıyordu vs. Tabi zaman zaman eski eşim bu velayeti çok kullandı. Fakat zamanla bu durumun çocuğun psikolojisini bozacagini idrak edebildi şükür
Çocuktan vazgeçtiğimi nereden çıkardınız ? Velayeti babaya verince çocuktan vazgeçmiş mi oluyorum? Kötü şeyler yaşadım demedim eşimden boşandım dedim herkes kötü şeyler yaşayarak bosanmiyor. Eski eşim iyi biriydi ve iyi bir baba ama iyi bı eş olmayı beceremedi. Tek sorunda buydu zaten. Ben anne olmanın yanı sıra bir insan bir kadınım da.Konu bana cok garip geldi.
Ne yasadiginizi siz bilirsiniz. Ithamda bulunmak istemem.
Ama cocuktan vazgececek kadar ne yasamis olabilirsiniz? Daha dogrusu o kadar kotu seyler yasadiysaniz cocugu nasil bu adama biraktiniz?
Eski es kabul ediyorsa siz kalin yaninda.
Evet o da bir seçenek ama çalışmıyorum ve durumum yok maddi anlamda taşınmak biraz zorluyor. Dün kredi başvurusu yaptım hatta bu yüzden ama reddedildi krediozaman sen yakınlara taşınacaksın bence başka yol yok ,
çok uzak olman çocuk içinde iyi olmaz zaten
Evet o da bir seçenek ama çalışmıyorum ve durumum yok maddi anlamda taşınmak biraz zorluyor. Dün kredi başvurusu yaptım hatta bu yüzden ama reddedildi kredi
Ben mi saldiriyorum ?niye saldırıyorsunuz ben de bunu anlamadım. Bize anlattığınız kadarını biliyoruz. Şiddet, aldatma vardı da ayrıldıysanız çocuğunuzu babasında bırakmazdınız. Diğer türlü size sunulan şartları kabul etmişsiniz. Bu da tuhaf geldi. Nasıl bir fikir duymak istiyorsunuz. Eşinizle yaşayın o zaman, başka ne sunulsa imkansız diyorsunuz.
Muhtemelen öyle olacak zaten. Teşekkürlereşinin hayatında kımse yoksa bir süre yanında kalabilirsin ,
Siz kafayı yemissiniz çocuğumu biraktigimi kim söyledi size yahu. Ne yani veleyat bende olsaydı ama ben itip kaksaydim kötü davransaydim yine de iyi anne mi olacaktım. Velayetinin babasında olması beni anneligimden etmiyor ama görüyorum ki siz bu durumda olsanız sizi anneliginizden eksiltirmisOna hic şaşırmadım kolayca birakabildigine gore.
Okulu orada olacak ikamet orada olduğu içinkonu bdvlik gibi geldi bana @Mune
adamın tüm şartlarını neden kabul ettiniz ki boşanırken? Madem şu an çalışmıyorsun babası çocuğu halasına bırakacağına, okula halası götüreceğine sen al o zaman çocuğunu
Çocuğunuza çok üzüldüm gerçekten, çocuğunuzdan ayrılmayı velayeti babasına vermeyi nasıl kabul ettiniz ak
Tabiki ne yaşadığınızı ve hayatın neler getirdiğini bilemeyiz ama bildiğim bir şey varsa memursa eşiniz nafakasiyla çocuğunuza bakabilme ihtimaliniz olduğu.Siz kafayı yemissiniz çocuğumu biraktigimi kim söyledi size yahu. Ne yani veleyat bende olsaydı ama ben itip kaksaydim kötü davransaydim yine de iyi anne mi olacaktım. Velayetinin babasında olması beni anneligimden etmiyor ama görüyorum ki siz bu durumda olsanız sizi anneliginizden eksiltirmis
Siz kendi uslubunuza dikkat ederseniz bende ederim. Ne yaşadığımi bilmeden çocuğumu birakabildigimi söyleme cüretini nereden buluyorsunuz?Tabiki ne yaşadığınızı ve hayatın neler getirdiğini bilemeyiz ama bildiğim bir şey varsa memursa eşiniz nafakasiyla çocuğunuza bakabilme ihtimaliniz olduğu.
Ayrica lutfen uslubunuza dikkat edin.
Çocuktan vazgeçtiğimi nereden çıkardınız ? Velayeti babaya verince çocuktan vazgeçmiş mi oluyorum? Kötü şeyler yaşadım demedim eşimden boşandım dedim herkes kötü şeyler yaşayarak bosanmiyor. Eski eşim iyi biriydi ve iyi bir baba ama iyi bı eş olmayı beceremedi. Tek sorunda buydu zaten. Ben anne olmanın yanı sıra bir insan bir kadınım da.
Benim uslubum hakaret içermiyor, ama sizin ki içeriyor ve buda site kurallarına aykırı.Siz kendi uslubunuza dikkat ederseniz bende ederim. Ne yaşadığımi bilmeden çocuğumu birakabildigimi söyleme cüretini nereden buluyorsunuz?
Evet çekişmeli boşanmak istemedim biran önce bitsin istedim çünkü psikolojik sorunlarim vardı. Babanın çocuğu isteme sebebi de buydu mahkeme de zaten bu yüzden bana vermezdi. Ben buraya soru sormuşum sizler soruma cevap vermiyor beni eleştiriyor anneligime laf söylüyorsunuz. Beni tanımıyorsunuz nasıl bı hayatım var bilmiyorsunuz ama fütursuzca eleştirebiliyorsunuz. Beğendiklerimi değerlendirip cevap verdim zaten begenmediklerim ise tavsiyeleriniz değil eleştirileriniz farkındaysanız?Bosanmaniz kismina itirazim yok.
Kaba bi hesapla, bosandiginizda 4 yasinda falandi sanirim. O yastaki cocugu babaya birakmayi ben kabul edemiyorum. Mahkemenin sorgusuz size verecegi yastaki cocugu babaya birakmissiniz, cunku bosanmak icin sart kosmus.
Cekismeli bosanayim da cocugumu alayim dememissiniz, yeter ki bir an önce bosanayim diye cocugunuzdan vazgecmissiniz. Evet bu vazgecmek. Ve bunu tercih edebilirsiniz bu kismi bizi ilgilendirmez, herkesin vicdani kendine. Ben duygusal bakarim, siz ben anasiysam o da babasi, fark yok ben bu cocugu tek basima mi yaptim diyebilirsiniz.
Kucucuk yasinda nasil bakildiysa yine bir sekilde bakilir diye dusunuyorum, fazla dusunmeyin bence.
Son olarak da forumda sizin duymak istediklerinizi yazmak zorunda degiliz. Fikir beyan ederiz. Begendiklerinizi, hayatiniza arti etkisi olabilecekleri alir degerlendirirsiniz, begenmediklerinizi göz ardi edebilirsiniz. Ama biz siz begenmezsiniz diye yazmamazlik edemeyiz.
Ben hakaret etmedim durum tespiti yaptım. Sizin yaptığınız ise bir nevi psikolojik şiddetBenim uslubum hakaret içermiyor, ama sizin ki içeriyor ve buda site kurallarına aykırı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?