• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öküzleşen eşinizi, sevgilinizi ilk günkü haline getirmek

twenty4

başlangıç 56 hedef 53
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
344
416
103
Kızlar hepimizin bildiği gibi ilişki ilerledikçe zaman aşımına uğradıkça erkekler de değişiyor. bi süre sonra hayatınızın aşkı, otlanan bir öküzden farklı olmuyor. ama bazılarının elindekiler de ilk günkü beyazlığını hala koruyor. bu işin sırrı ne? insanlar neyi doğru yapıyor biz neyi yanlış yapıyoruz.

Bu biraz karşındaki kişinin kişiliği ile ilgili. Ben eşime çok ilgi gösteririm çok severim sürekli bi temas öpme güldürmeye çalışma modundayim sagolsun o da öyle. Bazen kırıyor bilerek veya bilmeden. Öyle bi buz gibi oluyorum ki. O da hemen ilgi gösteriyor gönlümü alıyor. Sonra normal oluyoruz. Ama umursamayan biri olsaydı napardim bilmem

Surekli kadinlar iliskiyi canli tutsun kadin renklendirsin suslensin puslensin bakimli olsun ince olsun zarif olsun narin olsun guler yuzlu olsun... yazarken bile bunaldim bizlere ne cok sey yuklenmis.

Ama nedense bu erkekler sahip olduktan kadinin gozunu basta boyadiktan sonra nasilsa benim gozuyle bakip icindeki okuzu cikarmaya basliyor. Cogunun hamuru ayni. Tek tarafin cabasiyla olacak is degil...

İlişki ilerledikce sadece erkekler değil kadınlarda değişiyor :) bir çözümü var mı bilmiyorum takipteyim :)
acaba biz değiştiğimizden mi onlar da değişiyor. yüz bulup kadın da rahatadı deyip rahatlıyorlar. yoksa tabiatları mı bu?

Bu biraz karşındaki kişinin kişiliği ile ilgili. Ben eşime çok ilgi gösteririm çok severim sürekli bi temas öpme güldürmeye çalışma modundayim sagolsun o da öyle. Bazen kırıyor bilerek veya bilmeden. Öyle bi buz gibi oluyorum ki. O da hemen ilgi gösteriyor gönlümü alıyor. Sonra normal oluyoruz. Ama umursamayan biri olsaydı napardim bilmem

kırıldığını nasıl belli ediyorsun?

başta en güzel park yeri benim şimdiki öküzdü ama. bende hemen kaptım. şimdi de içinden çıkan öküz bana kafayı yedirecek.
Demek seninki içindeki oküzü iyi saklamayi becermiş.

kırıldığını nasıl belli ediyorsun?
Ters cevap veriyorum. Trip yani. Mesela dün Erzincana gidecektik önceden yapılmış bi plandı. Sonra tam sabah gitmesek mi acaba dedi ben de 'zaten senden Bişey isteyende kabahat son dk dönüyorsun' dedim. Bu saatten sonra ben gitmem artık dedim gittim film açtım izledim. Sonra geldi yanıma özür diledi barıştık falan. Yani kırmaktan korkma onu derim. Yani vicdanlı biri ise işe yarar

çoğunuza garip gelebilir benim hikayem. basitlikten ve tek düzelikten o kadar sıkıldım ki. yıllar önce beni tam manasıyla köpek gibi seven erkek arkadaşım tam bir ev öküzüne dönüştü. bu benzetmeler hoş değil biliyorum ama en kısa tanımı bu. artık kendimi saksıda ki çiçek kadar bile değerli, anlamlı hissetmiyorum. Her ay çiçek alan adam iki güzel cümleden muaf oldu yıllar geçince. gözümün içine bakan adam en ufacık isteğimi bile zorla yapar oldu. o kadar üşeniyor ki istediğim şeyi yaparken o yapsa da benim bütün hevesim kaçıyor o halini görünce. Sevgisinden ve sadakatinden emin olmasam bi dk durmam. Ama böyle de buna devam edemiyorum.

Etrafımızdaki diğer çiftlere bakıyorum bizimle kıyaslıyorum. kıyaslamak yanlış bana göre ama siz kıyaslamasanız bile insanlar sizden üstün oldukları şeyleri gözünüze sokmakta o kadar iyiler ki. Misal, adam kız ne derse yapmak istiyor, küçük- büyük süprizler, diğer insanların yanında onore edilmek gibi. Benimki ise diğer insanların yanında daha da ilgisiz dumur olmuş gibi. Şikayetimi dile getirdiğimde benden haksızı yok.

İşin özeti ben kendi masalımda bile prenses olamadım. İçimde kalan o kadar çok şey var ki dile getirsem bana bunları bunları yap diye anlamsızlaşacak. sipariş vermekle aşk yaşanır mı? Sizce napmalıyım bana yardım edin lütfen. yarın onun doğum günü ben geceden sürpriz hazırladım bi sürü belki bi nebze öküzlüğü düzelir de utanır diye. Aslında içim buruk biraz da galiba biraz da yazmamın sebebi nu bana hiç böyle bi sürpriz yapmadı mesela doğum günümde.
Benden daha tecrübeli bayanlar vardır muhakkak burda. Bunun çözümü var mı kızlar?

aslında sorunum tam olarak bu kızlar.. FatElephant FatElephant pamela85 pamela85 C caninfistigi Q Queen of the North @felemez

acaba biz değiştiğimizden mi onlar da değişiyor. yüz bulup kadın da rahatadı deyip rahatlıyorlar. yoksa tabiatları mı bu?

Valla tesbitim şu her 5 yıla bir terfi aliyorlar etrafimdan biliyorum , bizde ayiptir söylemesi 5.yılımız doldurduk bayağı ilerleme katetti :) ha bende degismis olabilirim tabi ama şöyle ki tek tarafli canli tutulmaya calisilan bir iliski varsa erkek öküz gelip odun gidiyorsa daha kadin olarak napim ben :)

En basta boylemiydi hayiiiirrrr ne olduysa 5. Yil oldu :)

Back