• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuyucu listemiz ve bildirimleriniz

kizlar selam cok hosuma gitti yaptiginiz,bende dahil olmak isterim..herkes farkli bir kitap okuyur anladigim kadariyla ve bildirim yapiyor belli araliklarla..nasil basliyacagim,benimde bir kitap var baslamak istedigim

kizlar selam cok hosuma gitti yaptiginiz,bende dahil olmak isterim..herkes farkli bir kitap okuyur anladigim kadariyla ve bildirim yapiyor belli araliklarla..nasil basliyacagim,benimde bir kitap var baslamak istedigim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitap-okumaya-var-misiniz-kafe-kitap.582657/

verdiğim link sohbet ettiğimiz sayfa oraya da göz atabilirsiniz isterseniz :KK36: istediğimiz şey mümkünse her gün değilse iki günde bir hangi kitabı okuduğumuzu ve kaçıncı sayfada olduğumuzu bildirmek. sayfa içerisindeki sohbetlere de katılabilirsiniz tabiki :KK49: kitabımız bitince de bu sayfaya bildirim yapıyoruz bu kadar basit. aramıza hoşgeldiniz :KK37:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitap-okumaya-var-misiniz-kafe-kitap.582657/

verdiğim link sohbet ettiğimiz sayfa oraya da göz atabilirsiniz isterseniz :KK36: istediğimiz şey mümkünse her gün değilse iki günde bir hangi kitabı okuduğumuzu ve kaçıncı sayfada olduğumuzu bildirmek. sayfa içerisindeki sohbetlere de katılabilirsiniz tabiki :KK49: kitabımız bitince de bu sayfaya bildirim yapıyoruz bu kadar basit. aramıza hoşgeldiniz :KK37:
supper cok sevindim :) ve memnun oldum..bende yeni bir kitaba baslayacagim bugun adı Kış Bahçesi-Kristin Hannah isimli yazarın..iki gun sonra yine bildirim yapacagim..sizleride takip ediyor olacagim,gorusmek uzere

supper cok sevindim :) ve memnun oldum..bende yeni bir kitaba baslayacagim bugun adı Kış Bahçesi-Kristin Hannah isimli yazarın..iki gun sonra yine bildirim yapacagim..sizleride takip ediyor olacagim,gorusmek uzere

aynı kitabı okuyor olacağız o halde :KK48: kolay gelsin size keyifli okumalar :KK68:

10606014_10153312546298671_1475463504973675731_n.jpg

kızlar Aralık ayı listesi ektedir. umarım doğru yapmışımdır herşeyi, malum ilk denemem bu :KK52:
@__giz__ arkadaşımızı bu ayki mükemmel performansından dolayı tebrik ediyorum :KK9: ve tabiki ardından gelen _meLinDa_ _meLinDa_ , minerva1988 minerva1988 ve @z_e_l_i_s arkadaşlarımızı da :KK9:
hepimize yeni yılda bol keyifli ve bol kitap okumalı günler diliyorum :KK68:
:KK68:

ben göremiyorum listeyi:(

Selam ben dun gece basladım Kış Bahcesi-Kristin hannah, 53.sayfaya kadar geldim.Bu gece pek vaktim olmayacak gibi görünüyor ama okuyabilirsem yarın bildirim yapacagim.Iyi geceler herkese

Back