• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okuyan cahil görümce.

Sorun tamamen annede kaynakli! Bnm gorumcem daha kucuk 12yasinda annesinden korkmaz esimden korkar!!!! Ama anne babaya bana saygili bir cocuk!!! Kv suanda bile alissin diye cam sildirir. Sofradayiz sulari o doldurur.. yani yapmasi mecburi alismasi icin. Esine soyle direk! Boyle boyle de! Sen gir isin icine de. Annen dayanamiyo artk de
12 yaşındaki görümcenle aran nasıl nasıl davranırsın ona mesela

Sorun tamamen annede kaynakli! Bnm gorumcem daha kucuk 12yasinda annesinden korkmaz esimden korkar!!!! Ama anne babaya bana saygili bir cocuk!!! Kv suanda bile alissin diye cam sildirir. Sofradayiz sulari o doldurur.. yani yapmasi mecburi alismasi icin. Esine soyle direk! Boyle boyle de! Sen gir isin icine de. Annen dayanamiyo artk de

Niye ciksinki ekmek elden su golden :) annem bazen cikin dio cikmam dio yemin ederim :) en ufak katkilari eve bulunmaz.annemi de kanser etti annemi biktirmaya caliyo evden ciksin evde ona kalsin die "anneme dediler ust katta ev yapcaz annemde tamam dedi hatta 20 bin de verdi insaata baslasnlasinlar die.tutturdi gelin hanim illede tapu illede tapu die.annemin arsasinin ustune ev yapiliyor t annemin evi senet o senette annemin ustunde zaten bi kisinin uzerine oluyo sanirim onuda utanmadan annemden istiyor sanki onun parasiymis gibi.annem normalde iki tapu ciksa verirdi ama arsa kadinin eger verirse kendi evide onun ustune olmis olacak annem ona guvenmiyor
ozaman sizde hergn gidin annenize rahatsiz olan gider. Annenizdedr suc var tutmasın evinde

Bu arada konu sahibi size zararı olmayan şeyleri boşverin ama zarar verdiği durumları lütfen es geçmeyin sonra tepenize çıkıyorlar

Sizi ilginlendirir mi nasıl olduğu?Kızın kendi evi karakterinden rahatsızsanız maddi durumunuz yokken evlenip çocuk yapmasaydınız.Şu kayinvalidenin evinde yaşayıp da kendi evi sanma olayına da tavım karışamazsın diledigini yapar.Dedikoduyu seviyomuş sen allahtam sevmiyosun ondan burda konu açtın zaar :D

Mrb kızlar. Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.
Keşke ayrılsaniz.

ozaman sizde hergn gidin annenize rahatsiz olan gider. Annenizdedr suc var tutmasın evinde

Annem de bikmis onlardan biara dedi "alin ev sizin olsun " cikti kiraya .sora bunlar 3.4 ay sonra abimle sorunlari oldi babasinin evine gitti yengem.annemde evi satti geldi adanaya abimde geldi sonra.biz ortada iki cocuk var bosanmak olmaz dedik.yengemin annesi abimi aradi kizimin ustune tapu yapcan oyle gelcek yoksa gondermem demis abim olacak salak ta neyine guvendiyse artik tamam demis.annem gitti gelini getirdi .sora gelin konusmaya basladi tapuyu yapin ustume soz verildi yapcaz die.annemde kizdi"ben nezaman sana tapuyu ustune yapcam dedim "dedi geline
Yengemde anneme kocam soz verdi dedi

Sacmaligin bukadari iste abim soz veriyor hesabi annem veriyor.ki annemde zaten onlara ev yapmak icin yardimci oluyor.yengem altinlari vardi onuda yediler .suan altini yok sadece annemin parasiyla ev yapcaklar kadinin bogazina yapisiyo tapu die.korkarrim annem yine evi terk edicek cunku onunda dayanicak gucu kalmadi onada catiyo

Kızı rahat bırakın.Tatil gününde annem de bizlere ne iş yaptırır ne başka bişey çayı bile önümüze getirir anne çocuk arasındaki ilişkiye siz dışardan bir gözle yorum yapmamalısınız.

Kıskandığınızı düşünüyorum.Bu duygunuzu köreltmeye çalışın.Bir insan anne babasının evinde istedi gibi davranabilir orası onun evi yuvası sizi alakadar etmez anne babasıyla olan ilişkisi vs.

Ayrıca görümce değil de kaynınız olsa yine ev işi şu bu bekleyebilicek miydiniz o da ayrı bi' konu.

Sadece bu konu için değil sizi ilgilendirmeyen işlere karışmayın , rahat edersiniz hayat boyunca.Mutlu ve huzurlu günler dilerim.

Annem de bikmis onlardan biara dedi "alin ev sizin olsun " cikti kiraya .sora bunlar 3.4 ay sonra abimle sorunlari oldi babasinin evine gitti yengem.annemde evi satti geldi adanaya abimde geldi sonra.biz ortada iki cocuk var bosanmak olmaz dedik.yengemin annesi abimi aradi kizimin ustune tapu yapcan oyle gelcek yoksa gondermem demis abim olacak salak ta neyine guvendiyse artik tamam demis.annem gitti gelini getirdi .sora gelin konusmaya basladi tapuyu yapin ustume soz verildi yapcaz die.annemde kizdi"ben nezaman sana tapuyu ustune yapcam dedim "dedi geline

Sacmaligin bukadari iste abim soz veriyor hesabi annem veriyor.ki annemde zaten onlara ev yapmak icin yardimci oluyor.yengem altinlari vardi onuda yediler .suan altini yok sadece annemin parasiyla ev yapcaklar kadinin bogazina yapisiyo tapu die.korkarrim annem yine evi terk edicek cunku onunda dayanicak gucu kalmadi onada catiyo
o evde senin de hakkın yok mu.annen kesinlikle çıkmasın,abin ve yengen istediğine ulaşamasın.

Başkasının yetiştirdiğini siz terbiye edemezsiniz malesef.. sizin hakkınız kendi kızınız üzerin de o da bir yere kadar.. bir yerden sonra kontrolü kaybediyosunuz.. bunun için kimseyi suçlamayın üniversite okuyosa 20’li yaşların başındadır ve belki o da sizin evde ki varlığınızdan rahatsızdır.. belki hala ergenliğini atlatamadı bu da bi seçenek.. yani görmezden gelin herkesin evladı kendisine kıymetli kayınvalideniz sinirle herşeyi söyleyebilir ama kimseye kaf söyletmez kendinizden pay biçin... kafanıza takmamaya çalışın derim çünkü bu sadece sizi yıpratır huzurunuzu kaçırır...

o evde senin de hakkın yok mu.annen kesinlikle çıkmasın,abin ve yengen istediğine ulaşamasın.

Annem hasta zaten kadin dayanamiyo napsin.annemin kurtulucani bilsem bende derim ver ev onlarin olsun ama evle tek yetinmez benim yengem gozu cok yuksekte .kirada olanlari kinamiyorum bende kiradayim ama hani desem gelinimizi ailesi cok zengin oda yok ailesi halada kirada bukadar beklenti neden anlamadim.

Valla orasi gorumcenizin evi. Cani ister kirli corap giyer,cani ister tonla kiyafet aldirir, cani ister suyunu anasindan ister,cani ister anasina yardim eder,cani istemezse etmez. Bunlar onun ve anasinin bilecegi is. Siz o evde yasiyorsunuz ama sonradan geldiniz,dolayisiyla bu o evi sizin yapmaz. Evde sizin kuraliniz gecmez maalesef. Hem evleneceksin,hem cocuk yapacaksin kaynana bakacak,hem de gorumceyi begenmeyip bahane bukacaksin oyle luks bir dunya yok valla. Ne zaman kendi evinize cikarsiniz o zaman kurallariniz olur ve onlara uyulur.

Ayrica universite okuyanlari kiskanmayin,okumak guzeldir,okumanin yasi yoktur,siz de okuyun. Corabinizi kirli giyersiniz belki ama belki kiskancliginiz biraz torpulenir de hayati gorursunuz

Vallahi ben maddiyat nedeniyle nasıl ev kapatılıyor anlamıyorum?
Şimdi siz ayrı bi eve evlenmediniz mi eşya almadınız mi?
E şimdi o evi eşyaları naptiniz hadi ev kiraydı çıktınız eşyalara noldu ?

Diyelim ki direkt olarak kv evine evlendiniz kendinize ayrı ev yapmadınız.
Peki bu esnada neden cocuk yapmak yerine siz de çalışıp para biriktirip evinizi kurmadınız?

Peki bunları da geçelim bebeğiniz oldu vs.
Neden şu anda calismiyorsunuz kv de var zaten bebeğinize bakabilir girin bi işe en az asgari ücret alsanız zaten kirayı fatulari vs. karşılar.Evde oturup görümceyle uğraşmaktan iyidir.
Ben 29 yaşına geldim maddiyat yüzünden çocuk yapmıyorum halen ölçüp tartıyorum sürekli hazır miyim diye.

Sen onların evindesin, sizde sonuçta ailesine muhtaçsınız. Kocaman insanlar ailesiyle yaşıyorsunuz yani karı-koca sizinde görümceden farkınız yok. Senin böyle bir durumda görümcenden şikayet etmeye bile hakkın yok.
+1000
O kızın babasının evi geline göre mi yaşayacak
Çok sıkıldıysan paraya kiy ayrı eve çik

yinede sacma tapu istiyorsa kpcası calıssın alsın. Ne güzel calışmadan tapu verin diye tutturmak. Öyle bir yollardım ki onu babasının evine. Siz şımartmışınız resmen

Sizi ilginlendirir mi nasıl olduğu?Kızın kendi evi karakterinden rahatsızsanız maddi durumunuz yokken evlenip çocuk yapmasaydınız.Şu kayinvalidenin evinde yaşayıp da kendi evi sanma olayına da tavım karışamazsın diledigini yapar.Dedikoduyu seviyomuş sen allahtam sevmiyosun ondan burda konu açtın zaar :KK70:

Valla orasi gorumcenizin evi. Cani ister kirli corap giyer,cani ister tonla kiyafet aldirir, cani ister suyunu anasindan ister,cani ister anasina yardim eder,cani istemezse etmez. Bunlar onun ve anasinin bilecegi is. Siz o evde yasiyorsunuz ama sonradan geldiniz,dolayisiyla bu o evi sizin yapmaz. Evde sizin kuraliniz gecmez maalesef. Hem evleneceksin,hem cocuk yapacaksin kaynana bakacak,hem de gorumceyi begenmeyip bahane bukacaksin oyle luks bir dunya yok valla. Ne zaman kendi evinize cikarsiniz o zaman kurallariniz olur ve onlara uyulur.

Ayrica universite okuyanlari kiskanmayin,okumak guzeldir,okumanin yasi yoktur,siz de okuyun. Corabinizi kirli giyersiniz belki ama belki kiskancliginiz biraz torpulenir de hayati gorursunuz

Su iki yorum hislerime tercuman olmus.. bu kadar sikayetciyseniz cikin kendi evinize.. orasi o kizin evi, cani nasil isterse oyle yasar..

Su iki yorum hislerime tercuman olmus.. bu kadar sikayetciyseniz cikin kendi evinize.. orasi o kizin evi, cani nasil isterse oyle yasar..
Su petrapuella petrapuella hatunuyla hemen hemen ayni fikirde oluyoruz hep,sadece accik ters ters konusuyor cadi ;)

Bu aralar baya rahatsizim ben nedir bu okuyan insan dusmanligi anlayamiyorum. He gorumce okuyor ama cahil,sirtini kaynanaya yaslayan etinden sutunden faydalanip evde takilan,bos vakitlerini gorumceye takarak geciren konu sahibi hanim kizimiz cahil degil dogru

Kardes gibiyz ya severim onu :) kucuk ztn sadece bi yere giderken oda glmk isterdi ilk bslarda. Suanda gelemeyecegini bildigi icin bnde gelimmi diyemiyo ;)

Back