okuyan cahil görümce.

Anlattıklarınızın bi çoğu aslında sizi ilgilendirmeyecek meseleler örneğin babasının yanında ayaklarını uzatması, iştahı, giydiği çorbaı tekrar giymesi vs.

Sizin de çocuğunuz var bence bu kadar yakınmayın... Bazı şeyleri eve gerçekten garip ancak evde nasıl oturduğu, bacağını nereye nasıl koyduğu, giydiği çorabı, yaptığı dedikodu sizi ilgilendirmez. Herkesin yapısı farklıdır herkes farklıdır. İnsanların farklılılarını kabullenin.

Bence bu yazdıklarınızın hiçbiri sizi ilgilendirmiyor. İsterse babasının yanında amuda kalkar 40 takla atar, isterse yan gelip yatar. Rahatsızsanız evden ayrılabilirsiniz mesela? Ayrılamam derseniz de katlanmaktan başka çareniz yok orası onun evi.

ben öyle düşünmüyorum. evi felan değil. evlenmek adi üstünde evlerini kurup öyle evlensinler. Görümcesinim evi orasi yok yemek yemiş yok uzanmış kimseyi alakadar etmez

Benzer durumu yaşamıştım. önceki sene eşimin iş durumu dolayısıyla yani yine maddi açıdan 9 ay kadar kayinvalidemlerde kalmıştık. Benim Görümcem de evli 3 çocuklu gelir yer içer çocukları dağıtır herseyi öylece bırakır giderdi. Kayinbabam o kadar yardimci o kadar naif ve tatlı bir adamdır ki onun hatırı için katlandim bir süre. Zaten geçici olduğundan. Sonucta onun evini isgal ettim gelen de onun kizi dedim. kayinbabam uzulmesin diye hır çikarmadim elime de yapişmadi. Sizin de kayinvalideniz çok iyiymiş onun hatırı için bikaç zaman ya sabır deyip alttan alabilirsiniz bence. Tabiki kendinizi ezdirmemek kaydıyla idare edebildiğiniz çizgilerde

Eşim görüyo söylemeye gerek yokki. Kadın diyo ben iyi yapmışım böyle ben çok çektim oda keyfine baksın diyo. Şaka gibi yarın evlense görücem halini
annesi güzel söylemiş,kız keyfine baksın.evlenince ne olur bilinmez.daha olmadı temizlikçi alır.benim kardeşim gibi

Görümceye İyi bir gömme gördüm
Her kadının dna’sına doğuştan kodlanmış bir “görümceden nefret etme” vakası daha. Ortada bu nefretin haklı sebebini ara bul bulabilirsen..

Ben başlığa anlam vermeye de çok çabaladım. “Okuyan cahil görümce” Konu sahibi belli ki okumamış, veya kendine göre yeterince okuyamamış. Konunun her bir satırı buram buram kompleks kokuyor.

Kirli corabi ne kdr yedigi kacta uyandigi ve nasil oturdugu sizi ilgilendirmez. Ayrica anne hakli simdi baksin keyfine. Bu gunleri geri gelmicek. Ona kizarken ayni seyleri yapmadiginizdan emin olmalisiniz. Cunku sizde onun arkasindan nefretle konusuyorsunuz.

Klasik bir evin en küçük kızı davranışları. Bir iş yaparken siz kendiniz yardım isteyin. Annesinin söylemesni beklemeyin. Çocuğunuza kendiniz bakın biraz, boşta kalanlar yapsın işi.

Görmenin rahatlığı, vurdumduymazlığı, özgürlüğü,
Çocuktu evi, kocaydı, vs vs sorumluluğunun olmaması
Birde okumayı eşleştirdiği durum ömür törpüsü olan sorumlulukları, görmenin yapmaması ve cahillikle suçlanması
Yarın görümcemin okulunu bitirir iş güç sahibi olur, ev işi sorumluluğu almaz...
Bir mesajında diyor yarın evlensin görürüm onu diyorr

korkunc cekilecek dert degil

sizi hic ilgilendirmiyir annesiyle kebdi arasinda o evde fazlalik olan sizsiniz cocuga kaynsns bakiyor nasil olsa iste tek basina yuklenmiyir kaynana var ohh rahat ama gordugunuz gibi siz fazlaliksuniz

bukadar rahatsiz oluyorsa niye cıkmıyor annemızın evınden
Niye ciksinki ekmek elden su golden :) annem bazen cikin dio cikmam dio yemin ederim :) en ufak katkilari eve bulunmaz.annemi de kanser etti annemi biktirmaya caliyo evden ciksin evde ona kalsin die "anneme dediler ust katta ev yapcaz annemde tamam dedi hatta 20 bin de verdi insaata baslasnlasinlar die.tutturdi gelin hanim illede tapu illede tapu die.annemin arsasinin ustune ev yapiliyor t annemin evi senet o senette annemin ustunde zaten bi kisinin uzerine oluyo sanirim onuda utanmadan annemden istiyor sanki onun parasiymis gibi.annem normalde iki tapu ciksa verirdi ama arsa kadinin eger verirse kendi evide onun ustune olmis olacak annem ona guvenmiyor

Beraber oturmanin zorluklari.
Insallah bir an once maddiyatinizi duzeltip evinizi ayirirsiniz.
Hakli oldugunuz konular var ama bazi seyleri abartmissiniz doldugunuzdan dolayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…