- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
size be bundan? sonucta siz o evde fazlalıksınız demi ama? ozaman evini kuramıyoraanız evlenmiyecekiniz.Evin bile yok birde cocuk yapıyorsun.. sana ne demeliMrb kızlar. Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.
Annenin evine niye gidemiyorsun ki memnun değilsen git diiyemedin mı arkadaşım. Annenin evi orası senin. ya da başka biri de mı kızmadı yengeneHerseyi gectim tatil gununde is yapiyo yapmiyo yatiyo dion "tatil"adi ustunde birakta tatil gunleri dinlensin.kizin yemeginde bile gozun var.suan sana cokkkk sinirlendim.aklima kendi yengem geldi karnim burnumda iki hafta ya dogurcam arkamdan soyledigi yetmez gibi onumdede .haftada 1 gun buraya geliyosun bi bulasik yikamiyosun yemegini hazirlamak zorundamiyim demisti cirkef.ve bulasiklarda hep kardesim yikar yemegide annem yapar.suan onun yuzunden anneme gidemiyorum.oda senin gibi ev ustunde. Farzetki gorumcen yok okulda hep yaptigib isleri yine yap korkma eline yapismaz kimsedr is yapmaktan ölmez
sen niye agzını acmadın? yıkıyan kardeşım pişiren annem ! Üstelik burda bır fazlalık varsa oda sensin derdim. Evinş ayır rhatsız oluyorsan. Annemın evıne niye gitmicekmışım. Bedava oturmaktan rahatsız olmuyorlar ama. agzının payını verıp istedıgım zamanda anneme gider yer icer otururdumHerseyi gectim tatil gununde is yapiyo yapmiyo yatiyo dion "tatil"adi ustunde birakta tatil gunleri dinlensin.kizin yemeginde bile gozun var.suan sana cokkkk sinirlendim.aklima kendi yengem geldi karnim burnumda iki hafta ya dogurcam arkamdan soyledigi yetmez gibi onumdede .haftada 1 gun buraya geliyosun bi bulasik yikamiyosun yemegini hazirlamak zorundamiyim demisti cirkef.ve bulasiklarda hep kardesim yikar yemegide annem yapar.suan onun yuzunden anneme gidemiyorum.oda senin gibi ev ustunde. Farzetki gorumcen yok okulda hep yaptigib isleri yine yap korkma eline yapismaz kimsedr is yapmaktan ölmez
Annenin evine niye gidemiyorsun ki memnun değilsen git diiyemedin mı arkadaşım. Annenin evi orası senin. ya da başka biri de mı kızmadı yengene
kurmasın tabagını kaldırmasın buladar basit. ama yok şöyle oturdu böyle yapıyor gelinşde alakadar etmez. sonucta orası görümcenın evi. Evlenen bir zahmet kendı ayagının üzerinde dursun evinde ayrırsınİyi de evin gelini mecbur mu görümceye sofra kurmaya ? Yedikten sonra eşek gibi yardım edip toplayacak..
Onun dışındakiler için mesafe en iyi çözüm, tamamen yetiştirilmeden kaynaklı.
kapı orda cık git diyemiyormusunuzHer gittimde surat asiyo laf soyluyo cunku en son gittimde cok kotu kavga ettik dogamamis cocuma beddua etti p.slk
Ayy aklima geldikce cildiriyorum :'( annem ona bu konuda tepki gosterdi " ben yapiyorim kizimin isini gucunu" sen ne karisiyon dedi.ama halada laf soyluyor
Tövbe estagfrullah ya. Valla haliniz varsa uğraşın ama yok bana daha stres oluyor diyorsanız bırakın o zaman bilemedim ki Allah yardımcınız olsunHer gittimde surat asiyo laf soyluyo cunku en son gittimde cok kotu kavga ettik dogamamis cocuma beddua etti p.slk
Ayy aklima geldikce cildiriyorum :'( annem ona bu konuda tepki gosterdi " ben yapiyorim kizimin isini gucunu" sen ne karisiyon dedi.ama halada laf soyluyor
Cok soyledim cok tartismamiz oldu ama utanma denen bisiyok kadinda yine bildigini okuyo bu neki anlatsam roman olur ama anlatmak istemiyorum cunku anlattijca bana yaptiklari aklima geliyor dahada sinirleniyorum en iyi ne siz sorun ne ben soyluyimsen niye agzını acmadın? yıkıyan kardeşım pişiren annem ! Üstelik burda bır fazlalık varsa oda sensin derdim. Evinş ayır rhatsız oluyorsan. Annemın evıne niye gitmicekmışım. Bedava oturmaktan rahatsız olmuyorlar ama. agzının payını verıp istedıgım zamanda anneme gider yer icer otururdum
Tesekur ederim cnm aminTövbe estagfrullah ya. Valla haliniz varsa uğraşın ama yok bana daha stres oluyor diyorsanız bırakın o zaman bilemedim ki Allah yardımcınız olsun
Kızın yaptığı herşey gözünüze batıyor ilgilenmeyin o kadar annesinin nasıl yetiştirdiğinden sizene kv bakmasa kahvaltıyı bile kv hazırlayacak belli ki siz yediklerinizi hazırlıyorsunuz öyle düşününMrb kızlar. Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.
bukadar rahatsiz oluyorsa niye cıkmıyor annemızın evındenCok soyledim cok tartismamiz oldu ama utanma denen bisiyok kadinda yine bildigini okuyo bu neki anlatsam roman olur ama anlatmak istemiyorum cunku anlattijca bana yaptiklari aklima geliyor dahada sinirleniyorum en iyi ne siz sorun ne ben soyluyim
Orası gelinin de evi..kurmasın tabagını kaldırmasın buladar basit. ama yok şöyle oturdu böyle yapıyor gelinşde alakadar etmez. sonucta orası görümcenın evi. Evlenen bir zahmet kendı ayagının üzerinde dursun evinde ayrırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?