okuyan cahil görümce.

size be bundan? sonucta siz o evde fazlalıksınız demi ama? ozaman evini kuramıyoraanız evlenmiyecekiniz.Evin bile yok birde cocuk yapıyorsun.. sana ne demeli

Annenin evine niye gidemiyorsun ki memnun değilsen git diiyemedin mı arkadaşım. Annenin evi orası senin. ya da başka biri de mı kızmadı yengene

sen niye agzını acmadın? yıkıyan kardeşım pişiren annem ! Üstelik burda bır fazlalık varsa oda sensin derdim. Evinş ayır rhatsız oluyorsan. Annemın evıne niye gitmicekmışım. Bedava oturmaktan rahatsız olmuyorlar ama. agzının payını verıp istedıgım zamanda anneme gider yer icer otururdum

Sizin bir şey söylemeye hakkınız yok, kızın evi sonuçta istediğini giyer, istediği saatte gelir, istediğini yer. Annesi öyle bıktım ettim der ama kimin annesi kızına demiyor ki, siz bir laf söylerseniz ona annesi zannediyorum kendi kızını savunacaktır. Maddi sorununuzdan dolayı aynı evde olmanız kızın kendi evindeki yaşam tarzına karışma hakkını vermiyor size. Benim abimin eşi bizimle emrivaki bir şekilde aynı evde yaşayıp üstüne benim yaşam tarzıma laf etmeye kalkışırsa ağır bir cevap alırdı, kusura bakmayın. Memnun değilseniz evden ayrılacaksınız, kayınvalide kabul etmeseydi evine ne yaparsanız onu yapacaksınız artık.

Annenin evine niye gidemiyorsun ki memnun değilsen git diiyemedin mı arkadaşım. Annenin evi orası senin. ya da başka biri de mı kızmadı yengene

Her gittimde surat asiyo laf soyluyo cunku en son gittimde cok kotu kavga ettik dogamamis cocuma beddua etti p.slk

Ayy aklima geldikce cildiriyorum :'( annem ona bu konuda tepki gosterdi " ben yapiyorim kizimin isini gucunu" sen ne karisiyon dedi.ama halada laf soyluyor

İyi de evin gelini mecbur mu görümceye sofra kurmaya ? Yedikten sonra eşek gibi yardım edip toplayacak..
Onun dışındakiler için mesafe en iyi çözüm, tamamen yetiştirilmeden kaynaklı.
kurmasın tabagını kaldırmasın buladar basit. ama yok şöyle oturdu böyle yapıyor gelinşde alakadar etmez. sonucta orası görümcenın evi. Evlenen bir zahmet kendı ayagının üzerinde dursun evinde ayrırsın

kapı orda cık git diyemiyormusunuz

Klasik şımartılmış çocuk işte. bir nefret sebebi goremedim. Siz biraz fazla dolmussunuz galiba. Ona ekstra hizmet etmeyin bir şey beklemeyin ortak yaptığınız işten de vazgeçin. Başka bir çözüm yok. Siz egitemezsiniz.

Tövbe estagfrullah ya. Valla haliniz varsa uğraşın ama yok bana daha stres oluyor diyorsanız bırakın o zaman bilemedim ki Allah yardımcınız olsun

Gorumcenin bazi davranislari degisik evet ama hem insanlarin evinde kalip hem yediklerine ictiklerine laf yapmaniz daha da degisik. Yapmayin ona hizmet kaldirmayin onun tabagini.
Ve surekli evde olmayan biri hepi topu kalacagi 1 hafta 10 gun.
Konu basliginizda cok itici dusman olmussunuz gorumcenize gozunuze cok batiyorsa ayri eve cikin.

Cok soyledim cok tartismamiz oldu ama utanma denen bisiyok kadinda yine bildigini okuyo bu neki anlatsam roman olur ama anlatmak istemiyorum cunku anlattijca bana yaptiklari aklima geliyor dahada sinirleniyorum en iyi ne siz sorun ne ben soyluyim

O kadar detaya girip kötülemen tahammülsüzlüğünü belli ediyor
Evet yanlışları olabilir ama o kadar da abartma
Parasal konularda akraba da olsa çok içli dışlı olmamayı düstur edinirim. Onun haricinde de çok takılma, kurduğun sofraya geliyorsa sen kalktıktan sonra bir zahmet toplasın, toplamıyorsa da boşver sen kızınla ilgilen. Çok da kaale alma

Kızın yaptığı herşey gözünüze batıyor ilgilenmeyin o kadar annesinin nasıl yetiştirdiğinden sizene kv bakmasa kahvaltıyı bile kv hazırlayacak belli ki siz yediklerinizi hazırlıyorsunuz öyle düşünün

Bazi noktalar da hakli olsaniz da yedigi yemege kadar lafini etmeniz cok cirkin ayrica orasi onun evi birakin terbiyesine anne babasi karissin cok rahatsizsaniz ayri eve cikin madem belki o da sizden rahatsizdir
Hakli noktalariniz var fakat oyle anlatmissiniz ki uslubunuz hakliliginizin onune gecmis. Babasinin evinde yedigi lokmaya laf etmek ne demek size ne yani?
O kadar kinamissiniz ki sizin de bir kiziniz var unutmayin.

Bence kiskanmayi birakin.

Ben de babamin yaninda yayilip yatarim neremi istersem uzatirim.
Istahim da kimseyi ilgilendirmez, babamin evinde masaya oturup ne konustugum da...
Begenmezseniz muhabbetine katilmazsiniz.

Babamin evinde bir kere de masa kurup kaldirmadim. Bu da kimseyi, hele ki abimin esini hic ilgilendirmez.

Camasiri annesinden istemesi bence de tuhaf ama milletin kurulu duzeninin icine yerlesip onlarin duzenini sorgulamak size dusmez.

Hesaplarinizi ayirin madem bu satis isinde. O konuda haklisiniz bundan ben de rahatsiz olurum. Ama buraya konu acacak kadar dertlendigim kisiyle ortak is yapmam. Tabii onun universitedeki genc kiz cevresi en buyuk pazariniz degilse :)

Cok soyledim cok tartismamiz oldu ama utanma denen bisiyok kadinda yine bildigini okuyo bu neki anlatsam roman olur ama anlatmak istemiyorum cunku anlattijca bana yaptiklari aklima geliyor dahada sinirleniyorum en iyi ne siz sorun ne ben soyluyim
bukadar rahatsiz oluyorsa niye cıkmıyor annemızın evınden

Toplayın çoluk çocuğunuzu, kendi evinize çıkın o halde. Koskoca insanlarsınız, insanların evine evlenip çocuk yapıyorsunuz, bir de o evin kızıyla uğraşıyorsunuz. Üniversite çağında genç kız o, kanı deli akıyor. Mükemmel olmak zorunda değil. Size dokunan eden yok, nazı kaprisi kendi anasına babasına. Size ne oluyor? İnsanların evinde bedava yaşıyorsunuz işte, bari dedikodularını yapmayın.

Orası gelinin de evi..
O evin kızı artık.
Sofrayı kayınvalide kayinpeder için kuruyor zaten.. Bi süre birlikte oturmak zorundalarmış. Ha diyince de ev ayrılmıyor malesef.
Ama diğer ayrıntılara takılması gereksiz evet..

bugun biz kk uyeleri icin sabir testi niteleiginde konu aciliyor

siz ne yahu kac saat uyudugundan , ne kadar yediginden , nasil oturdugundan??

siz kimsiniz? o evde esiniz ve kiziniz disinda kimse sizi ilgilendirmiyor dis kapinin mandalisiniz
hem gidip evlerine yerles bide ustune kizi cekemeyip arkasindan konus
ne tuhaf ne kadar kotu insanlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…