Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Çok ilginç bu konuda adı verilen ilk 2 kitap, çok severek okuduğum, tavsiye ettiğim kitaplar.

Zevklerin bu kadar farklı olabileceğini bir kez daha gördüm.

Mario Levi'nin İstanbul Bir Masaldı kitabı iki kere başladım sonu gelmedi. Bende mi tuhaflık var bilmem klasikleri severek okuyabiliyorum da bu kitap ve Selim İlerinin kitaplarını süründüyorum.
Klasiklerden de bir tek Yüzyıllık Yalnızlık ve Gülün Adı bir de elbette Germinal var. Yok okuyamıyorum
Bu üçünü de denedim ama yarısına bile gelemedim.

Ayn Rand-Fountainhead
Kitap benim için sıkıntımı tutku mu çözemedim. Elime alırsam her işi birakıp kitleniyorum. Elimden bıraktığım anda elime alamıyorum. Sonuç hala bitiremedim.

kesinlikle
kolera günlerinde aşk ve masumiyet müzesi.
Ama tekrar tekrar okumaya çalışacğaım, inadım inat.

Jonathan Safran Foer - Her Şey Aydınlandı
Sanırım bugüne dek bana işkence çektiren tek kitap oldu. İki kere yeniden başladım ama bitmek bilmedi. Yinede üçüncü şansı da vereceğim bakalım üçüncüde bitecek mi :)

Tolstoy un yeraltindan notlar okumaya basladigimda bitirme umudiyle basladim ama Allahim o nasil bi ktapti zorla bitirdim.birakmayi dusundum ama yok basladigim seyi illa bitirecem ya...

Ha bi de iris GALLEY-babam oldugunde aglamadim diye bi kitap vardi.adi cok ilgimi cekti ama ne babalar varmis dedirtti yuregim zor kaldirdi bitirene kadar

X