Bitirebildin miYaa şu çilgin Türkleri Bi Bitiremedim....
Evet bu kitaplar,roman gibi okunup geçilecek kitaplar değil haklısın,hatta insan bitince üzülüyoBen de homo sapiensi okuyorum şimdi. Çok güzel kitap ama sindire sindire okumak gerek. Sonrasında hemen homo deusa başlamayı düşünüyorum
Olağanüstü Bir Gece 'yi okuyorum. Sizce bitince hangi kitaba geçeyim. ?
Orhan Pamuk - Masumiyet Müzesine karar verdim.. Bulursam senin dediğini de okurumPaulo Coelho Kazanan Yalnızdır
Ben onu okumuştum sırf hediye geldi diye bitirdim yani çok da matah bir kitap değildi keyifli okumalarOrhan Pamuk - Masumiyet Müzesine karar verdim.. Bulursam senin dediğini de okurum
Okuduktan sonra kararımı veririm :)Ben onu okumuştum sırf hediye geldi diye bitirdim yani çok da matah bir kitap değildi keyifli okumalar ☺
Ben onu okumuştum sırf hediye geldi diye bitirdim yani çok da matah bir kitap değildi keyifli okumalar ☺
konusu nedir , akıcı mı ? duygusal mı ?Nermin Yıldırım - Unutma Beni Apartmanı
Ben daha önce aynı yazarın 'Rüyalar Anlatılmaz' ve 'Unutma Dersleri' isimli romanlarını okumuştum. Tarzını çok beğenmiştim.konusu nedir , akıcı mı ? duygusal mı ?
Keyifli okumalar Dilerim, yorumunu yaz mutlakagamzelita yorumlarından esinlenerek rüyalar anlatılmaz ile unutma beni apartmanını aldım bakalım :)
mutlaka yazacağım gelsin okuyayım da :)Keyifli okumalar Dilerim, yorumunu yaz mutlaka