Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Okumakta Olduğunuz Kitap?
- Konu Sahibi Che
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- 14 Mayıs 2012
- 3.326
- 3.025
- 448
- 21 Eylül 2014
- 69
- 32
- 98
Bircan Yıldırım’ın kitaplarını okuyorum. Kişisel gelişim mi desem, sosyoloji yada felsefe mi desem bilemedim. Kendimle ilgili, duygusal açıdan ve hayata bakış açısından değişimler yaşamaya başladım. Aileme ve çevreme hediye ettikten sonra kendilerinin de anlattığı faydalı yaşadıklarını duyunca çok seviniyorum Tavsiye ederim arkadaşlar
- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.264
- 133
Mutlu Olma Sanatı'nı okuyorum. ( Arthur Schopenhauer ) Kısa ama yoğun bir kitap. Bunun dışında bugünlerde çok çok okuyorum, sosyolojiyle ilgili bir de işimle ilgili. Fırsat kaldıkça romanlarıma bakınıyorum. Geçen gün Kuyruklu Yıldız Altında Bir İzdivaç'ı okudum hemen bitti, o da kısa bir kitaptı sevimliydi.
- 23 Ocak 2016
- 32.940
- 49.337
- 598
Ben de şuan okuyorum hayat cesurlara torpil geçer kitabınıBircan Yıldırım’ın kitaplarını okuyorum. Kişisel gelişim mi desem, sosyoloji yada felsefe mi desem bilemedim. Kendimle ilgili, duygusal açıdan ve hayata bakış açısından değişimler yaşamaya başladım. Aileme ve çevreme hediye ettikten sonra kendilerinin de anlattığı faydalı yaşadıklarını duyunca çok seviniyorum Tavsiye ederim arkadaşlar
- 21 Eylül 2014
- 69
- 32
- 98
umarım siz de beğenirsinizBen de şuan okuyorum hayat cesurlara torpil geçer
- 28 Şubat 2021
- 5
- 0
- 1
- 41
Bir çok eleştri videosunda falan olumsuz yorum gördüm kitabın konusundan ziyade yazım şekli yüzünden olumsuz diye düşünüyorum okudukça bende zorlanıyorum ama iyi gidiyor şuan huzursuzluk kitabından bahsediyorum Huzursuzluk Zülfü Livaneli Kitap (Roman) Özeti |
Son düzenleyen: Moderatör:
- 21 Aralık 2020
- 34
- 9
- 1
- 29
- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38