Okumakta Olduğunuz Kitap?

pucca - ve geri kalan herşey..

ilk kitapını bitirdim bu 2.si..yeni başladım fena deil..

ama kadın feci kırık :)

pucca yı kenarı atıp sinan akyüz- incir kuşlarını okudum hem de 1,5 günde aman ALLAHım nasıl bi hayat nasıl bi acııı (((((

sonlarına doğru çok ağladım...

kesinlikle okunmalı...

Serenad-Zülfün Livaneli bir önceki okuduğum kitap ise Gizli Anların Yolcusu-Ayşe Kulin'di. Serenad iyi gidiyor yeni başladım sayılır, gizli anların yolcusu toplumumuzdaki bir tabuyu ele almış, konu ilginç, hatta asıl konuyu kitabın ortasında öğrenip şaşırıyorsunuz fakat üslubunu beğenmedim. Üstün körü yazılmış bir dizi senaryosu gibi. Çok basit tavsiye etmiyorum. Serenad'tan umutluyum bakalım....

Serenad-Zülfün Livaneli bir önceki okuduğum kitap ise Gizli Anların Yolcusu-Ayşe Kulin'di. Serenad iyi gidiyor yeni başladım sayılır, gizli anların yolcusu toplumumuzdaki bir tabuyu ele almış, konu ilginç, hatta asıl konuyu kitabın ortasında öğrenip şaşırıyorsunuz fakat üslubunu beğenmedim. Üstün körü yazılmış bir dizi senaryosu gibi. Çok basit tavsiye etmiyorum. Serenad'tan umutluyum bakalım....

"Ahmet ümit kar kokusu" ilk defa Ahmet ümit okuyorum biraz yalın anlatımı var fazlada zekice kurgulanmamış ama yinede sürükleyici bir cinayet romanı ayrıca Kafkanın Davasınıda okuyorum tek kelimeyle süper.

yeri burası değil sanırım ama uygun yer bulamadım.
almak istediğim kitaplar listemi sizinle paylaşmak istiyorum
okuduklarınız ya da yazarını takip ettikleriniz olabilir diye...
olumlu olumsuz yorumlarınıza ihtiyacım var.

oda - Emma Donoghue
zindan adası - Dennis Lehane (filmini beğenmiştim o yüzden ilgimi çekti)
ustaparmak - Sarah Waters
mariana çukuru - Steve Alten
büyülü oyuncakçı dükkanı - Angela Carter
shantaram - Gregory David Roberts
sorry - Zoran Drvenkar
kirpiklerimin gölgesi - Şebnem İşigüzel
bir Türk ailesinin öyküsü - İrfan Orga
Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa Tarihi - Ayfer Tunç
satranç - Stefan Zweig
Beş Katlı Binanın Altıncı Katı - Anar
neva - Ilgın Olut
çöl çiçeği - Waris Dirie

beğendin mi kitabı benimde alacak kitaplarım listesi içerisinde

evet beğendim,ben zaten yaşanmış hikayeleri anlatan türleri çok seviyorum, ya da günlük tarzı kitaplar benim için sürükleyici..Bu kitap da öyle tavsiye ederim ben 1 günde bitirdim..

aykut ogut kitabın adı yok siyah kaplı üzerinde ayna olan kitap :) tavsiye ederim kişisel gelişim kitaplarını cok sevmesem de bu adamın kitapları kolay okunuyor ve bakıs acınızı değiştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…