• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Kürşat BAŞAR
Başucumda Müzik.

her ne kadar daha yeni baslamıs olsamda sevdim kitabı..
genc yasta gorucu usulu evlenen daha sonra bir baskasına asık olan ancak evliligi için o kişiye asla yuz vermeyen bi kızı anlatıo simdilik ilerde neolucak cok merak ediorum:)

Dublörün Dilemması - Murat Menteş (Eğlenceli, tavsiye ederim)

Debbie Macomber-küçük mucizeler dükkanı,okudum hiç bitmesin istedim.şimdi Kathryn Stockett-duyguların rengi,aldım .

Uzun Veda . . Andrea Gillies
( Bir Ev, Üç Nesil ve Alzheimer'a Giden Bir Yolculuk )

Henüz çok başında olmama rağmen, ilk sayfadan itibaren beni içine alan bir kitap. :68:

Uzun süredir bitiremediğim inatla okumaya devam ettiğim
Oblomov - Ivan Goncharov :31::31::31:

ayşe kulin- gizli anların yolculuğu .. ama beni pekta sarmadı sanki zorlukla okuyrm.. inatla bitirmeye çalşyrm...

Canan Tan-Piraye

(80. sayfadayım. Şimdilik başarılı bulduğumu söyleyemem. Oysa ki, kitabın arka kapağında okuyucular kitabı öve öve bitirememişler. Yazarın bir hatası var, 'ayrımsıyorum' sözcüğünü defalarca kullanıyor. Nasıl devam edecek merak ettiğim için, okuyacağım bakalım.)

Canan Tan-Piraye

(80. sayfadayım. Şimdilik başarılı bulduğumu söyleyemem. Oysa ki, kitabın arka kapağında okuyucular kitabı öve öve bitirememişler. Yazarın bir hatası var, 'ayrımsıyorum' sözcüğünü defalarca kullanıyor. Nasıl devam edecek merak ettiğim için, okuyacağım bakalım.)

okurken aynı şey benimde dikkatimi çekmiş o kelime üzerinde çok takılmıştım :44:

okurken aynı şey benimde dikkatimi çekmiş o kelime üzerinde çok takılmıştım :44:

Evet, çok ilginç geldi bana.
Çünkü burada forumda Canan Tan'ın methini çok okumuştum.
Şunu da söylemeden edemeyeceğim, kitabın kapağındaki kız çok güzel. :)

Annelik sanati yazari dem Gunes kendisi pedagog mus kitabi bir arkadasim cok ovmustu iyi guzel siradan bir kisilik gelisim kitabi gibi bir gunde okuyup bitirebilirsiniz anne adaylatina oneririm

Back