Okumakta Olduğunuz Kitap?

Sabah namazına nasıl kalkılır - Cemil Tokpınar Bi de bu kitabı deneyeyim belki kalkmak için işe yarar:26:

Aşkın Gözyaşları 1 : Şems -i Tebrizi - Sinan Yağmur

Okumaya başlamıştım ama bugün bıraktım.

İnanılmaz sıkıcı. İnanılmaz imla hataları ile dolu, özensizce yazılmış bir kitap.
Okumamın imkanı yok.

Yazar da yazmaktan bihaber ... Doğru düzgün cümle bile kuramamış.
Yazar böyle olmamalı. Büyük bir hayalkırıklığı bu kitap.

Bahçemde Yeşeren Umutlar'ı bitirdim. Sıkıldım artık Küçük Mucizeler Dükkanı serisinden bitirdim bi tane daha çıkarsa almıycam okumuycam bunu bitirdikten sonra Bacon - Yeni Atlantis'i okudum zaten klasiklerden felsefe kitabı pek sevdiğim söylenemez sıkıldım ama bitirmek için zorladım kendimi sonunda bişey bekliyodum ama olmadı işte böyle .

Yaralısın . . Erdal Öz Sanırım etkileyici bir kitap.

şuanda okumakta olduğum kitabın adı:kuyucaklı yusuf
yazarı:sabahattin ali
çok güzel ve acıklı bir hikaye.bu kitap okunması gereken 100 temel eser içinde
hayret e

kürk mantolu madonnayı da okuyunuz.....mükemmel bir kitap. sabahattin ali yi okuyanlara karsı asırı sempatım oluşuyor. kelimelerle öyle güzel oynar öyle güzel betimlerki hayret edersiniz.... kuyucaklı yusuf değirmen de kendi içlerin de 'şahsına münhasır' kitaplar. sabahattin ali ustaların ustası. kızı filiz ali var hayatta. tanışşsam dünyalar benim...

Maeve Binchy- Yalnız kadınlar sokağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…