• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

canım nasıl kitap çok merak ediyorum ben önceki kitapları gibi mi anlatım vs

Süper canım.. Önceki kitaplarındanda güzel sanırım, ilk 50 deyim ve sanırım favorilerim arasında ve de tadı damağımda kalacak gibi.Mutlaka oku ... İskender Pala bazı arkadaşlara ağır geliyormuş ama bu kesinlikle ağır değil, aksine akıcı.En önemlisi Yunus Emre var.Sanırım Elif Şafak'ın Aşk kitabının tadını verecek gibi ...

Süper canım.. Önceki kitaplarındanda güzel sanırım, ilk 50 deyim ve sanırım favorilerim arasında ve de tadı damağımda kalacak gibi.Mutlaka oku ... İskender Pala bazı arkadaşlara ağır geliyormuş ama bu kesinlikle ağır değil, aksine akıcı.En önemlisi Yunus Emre var.Sanırım Elif Şafak'ın Aşk kitabının tadını verecek gibi ...

iskender palanın anlatımını sevmediğim için kitabı kaç defa görmeme ragmen almamıştım.merak ettim şimdi.elif şafak aşk harikaydı.yorumun için teşekkürler :16:

iskender palanın anlatımını sevmediğim için kitabı kaç defa görmeme ragmen almamıştım.merak ettim şimdi.elif şafak aşk harikaydı.yorumun için teşekkürler :16:

rica ederim, umarım yanıltmam seni.aynı hazzı sende alabilrsin diliyorum :) iyi okumalar şimdiden...

İskender Pala nın dili tabıı kı bırcok yazardan daha agır ama en fazla 100.sayfasında dılıne alısmıs ve merak ıcerısınde okurken bulacaksın kendını, bence denemelısın..

en kısa zamanda alıp okuyacağım canım... iskender palanın anlatımı beni alıp çoook uzaklara götürdü bütün kitaplarında bu daöyle olacak inşallah bu aralar tam ihtiyaç duyduğum şey... teşekkür ederim...:38:

en kısa zamanda alıp okuyacağım canım... iskender palanın anlatımı beni alıp çoook uzaklara götürdü bütün kitaplarında bu daöyle olacak inşallah bu aralar tam ihtiyaç duyduğum şey... teşekkür ederim...:38:

canım önceki kitaplarını seviyosan bnuda mutlaka beğeneceksin bence.iyi okumalar :)

dün okurken ddüşündümde belki aşk ın tadını vermeyebilir, prenses periyi yanıltmamak için yazıyorum ... ilk sayfalarda öyle izlenimim oldu.ama yinede çok beğenilecek bir kitap olduğunu düşünüyorum.

Kızlar merhaba, Elif Şafak'ın Aşk kitabını beğendiyseniz size önerebileceğim Aşkın Gözyaşları 1 ve Aşkın Gözyaşları 2 kitapları var. Birinde Mevlana diğerinde Şems anlatılır. Yazarı; Sinan Yağmur. Anlatımına bayılacaksınız, tavsiye ederim.

Birazdaan Ahmet Ümit- İstanbul Hatırası'na başlayacağım. :8::52:

Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek/70'li Yıllarda Hayatımız . . Ayfer Tunç

Demet altınyeleklioğlu- altın cariye safiye

Osmanlı tarihini sevenler için muazzam eser bence. demet altınyeleklipğlunun;

1- lamia
2- moskof cariye hürrem
3- cariyenin kızı mihrimah
4- cariyenin gelini nurbanu
5- altın cariye safiye
6- pargalı ve hatice
gibi bir sürü kitabı var ben hepsini bitirdim şimdi safiyenin yarısındayım kendimi alamıyorum 2 günde bitiriyorum her biri en az 800 sayfa. o kadar kaptırdım ki kendimi artık insanlarla bre melun yıkıl karşımdan falan diye konuşyuroum düşünü yani :1:

Rüzgarın Adı - Kralkatili Güncesi: 1. Gün
Patrick Rothfuss

çok hoşuma gitti.. serinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum

Bir gün.
filmi de çıkmış sanırım.önce kitabını bitirmeliyim ama.

Eklentiler

• $Bir-Gün-311x462.jpg
    $Bir-Gün-311x462.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 54
Back