• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

s*ktret adlı kıtap ama daha herşeyi s*ktretmeyı ogrenemedım belkı kıtap bıtınce bır umut ogrenmıs olurum..:52:

Latife Hanım / İpek Çalışlar. Tavsiye ederim çok güzel bir kitap. Mustafa Kemal ATATÜRK ve eşi Latife Hanım 'ın ilişkisini, Latife Hanım'ın yaşadıklarını,ideallerini,duygularını açıkça okuyabileceğimiz hoş bir kitap.

kulıttacım, Jodı Pıcoult u bende cok merak ederek son cıkan kıtabını aldım fuardan "Ev Kuralları" ama daha sıra gelmedı.. senın yorumunu da co kmerak edıyorum

İlk 100 sayfa bile kitabın çok iyi bir seçim olduğunu gösteriyor tatlım.
Yazarın Kız Kardeşim İçin adlı kitabını okudum ve tartışmasız enlerim arasına girdi.
Sanırım Jodı Pıcoult un tüm kitaplarını okuyacağım. :68: :16:

İlk 100 sayfa bile kitabın çok iyi bir seçim olduğunu gösteriyor tatlım.
Yazarın Kız Kardeşim İçin adlı kitabını okudum ve tartışmasız enlerim arasına girdi.
Sanırım Jodı Pıcoult un tüm kitaplarını okuyacağım. :68: :16:

ben fuardan 10 liraya aldım Ev Kuralları nı dığer kıtapalrının her bırı de 10 liradan satılıyordu ama hepsını almaya cesaret edemedım, bir tane okuyayım sonra alırım dedım ama daha sıra gelmedı :(

Bir gün.
filmi de çıkmış sanırım.önce kitabını bitirmeliyim ama.

Fılmını ızledım ama kıtabının oldugunu bılmıyordum, kendını ızlettırdı fılm fakat sonunu hıc oyle dusunmemıstım...

john verdon-aklından bir sayı tut'u yeni bitirdim ve gayet beğendiğimi söyleyebilirim,özellikle polisiye sevenler icin ideal.şimdi yeni çıkan robert zimler-varşova anagramları kitabını okuyorum,dün başladım yarısına geldim,bayağı akıcı kızlaaar,bi inceleyin netten derim,2.Dünya Savaşı zamanında Polonya'nın başkentinde geçiyo olaylar,sürükleyici :)

Aklından bır sayı tut gercekten harıka bır kıtap... Bır solukta okudum, dılını akıcılıgını, konusunu cok begendım ben...
Okumak ıcın tereddut eden varsa hıc dusunmeden alabılır... Cok guzel bır polısıye...

Yenı basladıgım kıtap ıse Sil Baştan \ Ken Grımwood
Daha baslardayım henuz yorum yapmam ıcın erken, sonlara doğru umarım tavsıye edebılecegım bır kıtaba donusur...

Piruze & Şam'da bir Türk gelini - Sinan Akyüz

Aydasu selamlar canım :)

Son düzenleme:
Haklisiniz bende cok kisa zamanda bitirmistim, bu tarz kitaplari seviyorsaniz sayet size siddetle Cengiz Ersahinin tum kitaplarini oneriririm, Mustafa Cay, Aykut ogut,,,
bunlarida okumalisiniz, insan kendini asiyor bunlari dikkatli okuyunca...
Sevgiler..

Öncelikle böyle güzel bir topic açtığın için çok teşekkür ediyorum canım Che!.. :o

Şu anda okuduğum kitap: Tongue Fu
Yazarı: Sam horn
Konusu:- İnsanlararası iletişimde husumeti, anlaşmazlıkları ve yanlış anlamaları uyuma dönüştürmek
- Sözlü çatışmalardan, ağız kavgalarından ve sinir patlamalarından kaçınmak
- Sözünüzü, insanlarla huzurlu bir birlikteliğin aracı haline getirmek istemez misiniz?
Sözlü dövüş sanatı Tongue Fu size bütün bunların yolunu gösteriyor.
Tongue Fu ile şu teknikleri kolaylıkla öğrenebilirsiniz:
- Unutmanız gereken sözler ve kullanmanız gereken hangileridir?
- "Haklısınız" demenin muazzam dönüştürücü gücünden nasıl yararlanabilirsiniz?
- Sözel zorbalarla nasıl başa çıkabilirsiniz?
- Başkaları bamtelinize dokunduğunda ne yapabilirsiniz?
- Onurunuzu koruyarak münakaşalardan nasıl sıyrılabilirsiniz?
- Ne diyeceğinizi bilmediğinizde ne diyebilirsiniz?
- Susmayı kendi yararınıza nasıl kullanabilirsiniz?
- Duygularınızı nasıl kontrol edebilirsiniz?

Herkese tavsiye ediyorum... gerçekten pek çok şey öğrendiğim bir kitap ve bir günde kitabın yarısına geldim.

küçük mucizeler dükkanı

Eklentiler

• $47049786055420314.jpg
    $47049786055420314.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 53
Hatice ve Pargalı................ Demet Altınyeleklioğlu

Yazar harika bir seri yapmış.
Oldukça kalın kitaplarının hepsi.

Moskof Cariye Hürrem
Hürremin Gelini Nurbanu
Mihrimah
Safiye Sultan
Hatice ve Pargalı

Ben bu kitapların hepsini aldım, şimdi meraktan hemen diğerine geçmek için kendime vakit yaratıp elimdeki kitabı okuyorum, bitsin diğerine başlayayım diye.
İnanılmaz keyifli.
Özellikle Hürrem kitabında Süleyman'ın oğlu Mustafa'yı öldürtmesi bölümünde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Kitap tamamen içine alıyor okuyanı.
Hatice ve Pargalı bitmek üzere, sadece Safiye kaldı okumadığım, biter bitmez okuyacağım.
Kesinlikle tavsiyemdir.

Ayşe Kulin, Gizli Anların Yolcusu

Back