• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

benim ülkem bitti, inci aral/ safran sarıya geçtim...

uyarı olarak yazdım, çok çaresiz kalıncayı :33:, bazen kitap alamıyorum mecburen okuyorum...:34::34:

elimde ye dua et sev var bi ara iyiydi iyice boguldum artık zorla okuyorum resmen akmıyo kitap bi türlü akmıyo ya :9:
neyse son 10 sayfacık falan :)
sonra başka kitap okuyacagım :27: bunu unutmam gerek

gözün aydın, haydi kurtulmuşsun...:34:

David Nicholls- Bir Gün kitabını bitirdim dün,Anlatıldığı kadar ahım şahım bir şey değil.Bestsellermiş,bir sürü yorummuş derken çok meraklanmıştım,filmi de çekilince kesinlikle çok etkisinde kalırım diye düşündüm ama gerçekten vasat....

Şimdi Canan Tan-Eroinle Dans okuyorum

Prof. Dr. Üstün Dökmen- Sanatta ve Günlük Yaşamda İletişim Çatışmaları ve Empati....
Çocuk yetiştirmekle ilgili güzel öneriler/hikayeler/örnekler de var..Çocukları olanlara öneririm. Bir Üstün Dökmen klasiği... Tavsiye olunur..

Elizabeth Gilbert - Ye Dua Et Sev
vee
Sophie Kinsella - Sır Tutabilir Misin?

Elizabeth Gilbert - Ye Dua Et Sev
vee
Sophie Kinsella - Sır Tutabilir Misin?

süpper bir kitaptır, okumuştum, ayrıca filmi de güzeldi ( ye dua et sev)
ben de şimdilerde antropoliji ile ilgili bir kitap okuyorum ama sana bu senenin en güzel kitabı olarak
zülfü livaneli'nin serenad'ı önerebilirim, çok akıcı bir kitaptı ve son 40 sayfasını okurken ağlıyordum...
ama nasıl bir ağlamak anlatamam, gecenin bir vakti, eşimle yanyana kitap okuyoruz, ben hüngür hüngür ağlıyorum. çok etkileyiciydi benim için..
bir de lüsyen (can dündar) önerilerimdendir.. kitap kurdu diyebilirim kendime evimde 1200 üstünden kitabım var... bağışladıklarımın sayısını hatırlamıyorum...
en büyük hazinedir.

şu an, Küçük Aptalın Büyük Dünyası Pucca Günlük adlı kitabı okuyorum.daha önceden bloğunu takip ediyordum.
fena bir üslup kullanmış tabii bolca küfür de var.ama onun da yapacağı birşey yok.yazdıklarının bu kadar tutulacağını ve kitap teklifi alacağını tahmin etmemişti sanırım.

Kristin Hannah - Kış Bahçesi

Şimdi başlicam, diğeri bu sabah bitti...

Elif Şafak/İskender

ben de iskender'i okuyorum. yeni başladım. çok akıcı gidiyor, ilgimi çekti. yalnızca kitabın girişinde çeviren diye bir kısım var, onu görünce sinir oldum :53: elif şafak kendi diliyle değil de ingilizce yazmayı tercih ediyor... :20:

Son düzenleme:
Back