• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Şeytanın İncili - Patrick Graham

*** Kitabı genellikle ulaşım araçlarında okurum. 2 gün önce otobüste yanıma bir teyze bindi. Kitabı görünce besmele çekerek panik içinde uzaklaştı benden :) Da Vinci serisi gibi. Hristiyanlıkta kilisenin sakladığı ve ortaya çıkmasının dünyayı değiştirebileceği bir sırrı anlatıyor. Oldukça sürükleyici ama Da Vinci'den sonra o kadar tat vermedi.

"ye, dua et, evlen"i okuyorum. böyle hafif bir şeyler olsun, aksın gitsin diye düşünerek başlamıştım. ama gerçekten çok tekdüze ve sıkıcı. bitsin diye bakıyorum şimdi :25:

bir de fikrinizi alabilir miyim, merakla ve büyük bir istekle aldığım şu kitaplardan hangisini öne almalıyım okuma sırasında sizce?:56:
1. İskender 2. Aşkın Gözyaşları 3. Şah ve Sultan 4. Küçük Arı

bu sıra serilere taktım
şu anda da tudor serisini okuyorum.hayatımda bu kadar akıcı yazılmış tarihi bir seri okumadım.
sonra açlık oyunlarına başlamak istiyorum

"ye, dua et, evlen"i okuyorum. böyle hafif bir şeyler olsun, aksın gitsin diye düşünerek başlamıştım. ama gerçekten çok tekdüze ve sıkıcı. bitsin diye bakıyorum şimdi :25:

bir de fikrinizi alabilir miyim, merakla ve büyük bir istekle aldığım şu kitaplardan hangisini öne almalıyım okuma sırasında sizce?:56:

İskender ve Aşkın Gözyaşlarını okudum diğerlerini bilmiyorum ama İskender çok güzeldi :34:

ye dua et sev ı okumadan bıraktım :) iskender cok guzel tavsıye ederım su an kı ruh halıne daha uygun, Şah ve Sultan oyle akıp gıden bır kıtap değıl bıraz daha agırdır dılı hafıf bıseyler tanımlamasına gırmıyor :) Küçük Arı ıcınde yazarın dıger kıtbaını okudum ve kesınlıkle sınır oldum, bıtsın dıye okudum :)

ye, dua et, sev kitabını çok şükür bitirdim:37:

inci aral/safran sarı kitabına başladım.

elveda sheakspeare

saçmalıklar dolusu bi kitap, komikmiş ama henüz anlayamadım.hiç bir edebi özelliği yok sadece arkadaşımı kırmamak adına okuyorum.umarım eğlenebilirim ...

İskender ve Aşkın Gözyaşlarını okudum diğerlerini bilmiyorum ama İskender çok güzeldi :34:

ye dua et sev ı okumadan bıraktım :) iskender cok guzel tavsıye ederım su an kı ruh halıne daha uygun, Şah ve Sultan oyle akıp gıden bır kıtap değıl bıraz daha agırdır dılı hafıf bıseyler tanımlamasına gırmıyor :) Küçük Arı ıcınde yazarın dıger kıtbaını okudum ve kesınlıkle sınır oldum, bıtsın dıye okudum :)

çok teşekkür ederim. bu yorumlardan sonra zannederim iskender'e başlayacağım :8:

ye, dua et, sev kitabını çok şükür bitirdim:37:

inci aral/safran sarı kitabına başladım.

geçmiş olsun :9: allahım şu "ye dua et..." serisi ne diye bu kadar övülmüş ki onca arkadaşım tarafından? bunca okumaya zorladım kendimi :53:

Elif Şafak - Baba Ve Piç

Gerçekten çok güzel bir kitap. Elif Şafak gerçekten bu işi iyi biliyor.

çok teşekkür ederim. bu yorumlardan sonra zannederim iskender'e başlayacağım :8:

geçmiş olsun :9: allahım şu "ye dua et..." serisi ne diye bu kadar övülmüş ki onca arkadaşım tarafından? bunca okumaya zorladım kendimi :53:

sağol canım bende anlamadım yok bestseller, filmi çekildi, süper filan gibi bir çok yorumdan sonra aldım.
ye, dua et, evlen ve yazarın sert erkekler diye bir kitabını da almıştım:S
çok çaresiz kalınca okuyacağım onları...:34:

sağol canım bende anlamadım yok bestseller, filmi çekildi, süper filan gibi bir çok yorumdan sonra aldım.

Hayatımda okumaktan tiksindiğim,bitse de kurtulsam dediğim iki kitaptan ilki sert erkeklerdi,gerçekten zaman kaybından başka bir şey değil....Diğeri de elif şafağın bit palas kitabıydı...

Bir haftadır,David Nicholls, , BIR GÜN kitabını okuyorum 100 sayfa falan kaldı

Son düzenleme:

hahah çok hoşsun çok çaresiz kalınca hı? :1: çok tuttum bu lafı :7:

elimde ye dua et sev var bi ara iyiydi iyice boguldum artık zorla okuyorum resmen akmıyo kitap bi türlü akmıyo ya :9:
neyse son 10 sayfacık falan :)
sonra başka kitap okuyacagım :27: bunu unutmam gerek

Back