Okumakta Olduğunuz Kitap?

Şu an OBLAMOV 'u okuyorum bitmek üzere Rus edebiyatı severler mutlaka okumuştur ama okumayanlara tavsiye ederim .

şuan sır ve binbirgece masallarını okumaktayım.birini evde diğerini nöbetlerimde fırsat buldukça.ikiside çok güzel.özellikle sır "the secret" adlı kitabı herkese öneririm.isteklerinize nasıl ulaşabileceğinizi anlatıyor.ve çok basit bi yöntem...:1yes2:

ecemcim ben gerilim macera çok seviyorum özellikle jean grange ı...kitaplarının hepsini okudum .. bu kitabın yayın evı ne acaba?:uhm:

Merhaba;
İnanılmaz güzel bir kitap bu. Yazarı Arzu Öcal. Yayınevi sinemis... İnternetten baktım fiyatıda baya düşmüş. gerçekten tavsiye ederim. Kurt seyt ve murka hakkında dediklerine de katılıyorum shura'yı okuduktan sonra asla murkayı okumam. Çünkü Shura'ya ihanet edemem. :1no2:

sır ve auranın sırlarını okuyorum beğendiğim söylenemez.hatta hiç beğenmeyerek okuyorum.huyumdur başladığımı bitiririm.

Doğan Cüceloğlu '' Başarıya götüren aile'' bütün anne babalara tavsiye ediyorum

ben şu an john steinbeg'in "bilinmeyen bir tanrıya" sını bitirmek üzereyim. gogol'ün kara kaşif'inden sonra en sevdiğim kitap karakteri joseph oldu şu an. joseph deki mağrur duruşu, sessiz sevecenliği, erkek cesaretini sayfalardan hissedebiliyorsunuz. şiddetle tavsiye ederim

"sır " adlı kitabı çok merak eidyorum...konusu ne, neler anlatıyor? biraz bahsedebilir misiniz okuyanlar?

"küçük şeyler " i okuyorum ben de şu an. üstün dökmen in

melodicim. hangi sır? Nermin Bezmen'in sır rı mı? yoksa Secret (sır) mı?

Ben yazdım mı bilmiyorum ama en son Kocanızı nasıl öldürürsünüz adlı kitabı okuyorum. matrak bir kitap.

sırada O sarışın Kurt, Sevgili John, Tarihi Aşklar ve Mektupları Ve Secret var

kızlar merhabalar,ben şu secret ı merak ediyorum,kimi harika diyor kimi burun kıvırıyor:uhm: :uhm: okuyan varsa nasıl birşey anlatabilir mi.cidden bazıları tür olarak birbirinin kopyası oluyor,konuları bile çalıntı gözüküyor.örnek mümin sekman,herşey seninle başlar.parama acımıştım itiraf edeyim ki:mymeka:

___________:içelim:

Ben Hayatimda Cok Az Roman Okudum En Cok Gercek Hayat Hikayeleri Devlet,mafya,askeri Anlatan Kitaplari Seviyorum şuanda Ağcanin Hayatini Okuyorum Adida Mavi Kazakli Mesih Dün Kitap Fuarindan Aldim

az önce bitirdim elimdeki kitabı.çok eski ama ben ancak fırsat buldum okumaya.panait istrati'nin angel dayı adlı kitabıydı.farklı bulduğumu söyleyebilirim.

kızlar merhabalar,ben şu secret ı merak ediyorum,kimi harika diyor kimi burun kıvırıyor:uhm: :uhm: okuyan varsa nasıl birşey anlatabilir mi.cidden bazıları tür olarak birbirinin kopyası oluyor,konuları bile çalıntı gözüküyor.örnek mümin sekman,herşey seninle başlar.parama acımıştım itiraf edeyim ki:mymeka:

___________:içelim:

sevgili lilara ve the secret yada sır ı merak eden tüm sevgili arkadaşlar,

kitabın temel olarak anlatığı düşünce gücü yani ne düşünürsen o olursun.ben 12 yıldır bu tarz kitaplar okuyorum ve bu kendi türü içinde gerçekten anlatımının yalınlığıyla insanı sıkmayan aksine olumlu düşünmek konusunda heveslendiren bir eser.kopya olayına gelirsek evet sonuçta aynı mesajı verdikleri için bu kitaplar birbirinin kopyasıymış gib geliyor.fakat bu tarz kitapları bir kere okumanın yeterli olmayacağını göz önünde bulundurursak farklı yazarlardan farklı anlatımlarla aynı konuyu okumanında düşünce gücünü hayata geçirmek anlamında bize yararı olacaktır.
bence the secret ve diğerleri gerçekten okunup uygulanması gereken kitaplar.
inanın hayatınız gerçekten değişiyor bu değişimi kendi hayatımdan biliyorum.
lütfen okuyun ve fikirlerimizi burada paylaşalım

sevgilerimle

dirimhan

Bende şu anda İNSAN İSTERSE ( AZMİN ZAFERİ ÖYKÜLERİ 1) ADLI KONSEPT DANIŞMANI MÜMİN SEKMAN OLAN KİTABI OKUYORUM.

şu An Elimde Kitap Yok Ama Enson Iki Yeşil Su Samurunu Bitirdimm

Ben de SERDAR AKİNAN KAN UYKUSU kitabını okuyorum.1993 ile 1995 yılları arasında geçen terörle mücadele anlatılıyor.

Arkadaşlar,CARLOS RUİZ ZAFON adlı yazarın RÜZGARIN GÖLGESİ adlı kitabını okumanızı öneririm.tek kelimeyle MUHTEŞEM...
OKUYAN OLURSA FİKRİNİ ALMAK İSTİYORUM...

X