Okumakta Olduğunuz Kitap?

Kadınım Güzelim.
Nilüfer Pazvantoğlu
Selis Kitaplar

Link Silinmiştir.

herkesin mutlaka faydalanabileceği bir kitap

Yıllardır en çok satan kitaplar listesindeki haklı yerini koruyan AZ SEÇİLEN YOL geleneksel psikolojik ve ruhsal içgörüleri eşsiz bir biçimde bütünleyen, yaşamımızda gerçeği nasıl kucaklayacağımızı, iç barışa ve bütünlüğümüze nasıl ulaşacağımızı gösteren vazgeçilmez bir kılavuzdur.

Ünlü psikiyatrist ve düşünür M. Scott Peck'in Batı dünyasının uzun ve çetin aydınlanma yolculuğunun özellikle bu aşamasında büyük önem taşıyan bu eseri kültürümüz içinde tam karşılığını bulmakta, bizi ileriye atılmamız için yüreklendirmekte ve sonunda bizleri bütünlüğümüze kavuşturacak yolu işaret etmektedir. Sorunlarımızla yüzleşmek ve onları çözmek hepimizin kaçınmaya çalıştığı ıstırap verici bir süreçtir. Aşırı kaçış ise daha büyük bir ıstıraba ve hem zihinsel hem de ruhsal açıdan gelişmemeye yol açar. Dr. Peck, büyük ölçüde kendi mesleki deneyimlerine dayanarak yazdığı bu son derece özgün, cesur, dürüst ve ufuk açıcı eserinde, kendimizle yüzleşmenin ve -değişmenin acısını da çekerek- sorunlarımızı çözmenin bizi nasıl kendini -idrakin üst düzeylerine ulaştırabileceğini göstermektedir. Yine bu kitapta Dr. Peck sevgi ilişkilerinin doğasını tartışıyor: Gerçek birbirine uygunluk nasıl anlaşılır? Gerçek sevgiyle bağımlılık birbirinden nasıl ayırt edilir? Nasıl kendi kendimizin efendisi olabiliriz? Nasıl daha duyarlı birer ana baba olabiliriz? AZ SEÇİLEN YOL, dengeli ve ruhsal açıdan doyum verici bir yaşam arayan milyonlarca insana yol göstermiş olağanüstü br eserdir

arkadaşlar bir tane daha. çok severek okudum ve de ihtiyacım olduğunda tekrar tekrar okuyorum.

Çaresizlik öğrenilmiştir. Başarılı olmak da öğrenilebilir. Sende sandığından fazlası var! Gelebileceğin en iyi yerde değilsin. Yen bir hayat için gereken, yeni bir akıldır. Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur. Rüzgarı suçlamayı bırak, yelkenleri kullanmayı öğren! Seyirci koltuğundan sıkıldıysan, sahneye çık. Zirvede her zaman bir kişiye daha yer var. Başkaları yapabildiyse, sen de yaparsın. Her şey seninle başlar! Hayatta ya tozu dumana katarsın, ya da tozu dumanı yutarsın. Seçim senin

merhaba,

the scret şu an kuduğum kitap.konusu hepinizin bildiği gibi ne düşünürsen o olur onu yaşarsın.bu tarz kitapları seviyorum.bu konulara ilk ilgi duyuşum 12 yıl önceydi.gerçekten inanırsanız kendi yaşantınızın sahibi olabileceğinizi (kendi kişisel deneyimime dayanarak) içtenlikle söyleyebilirim.

sevgilerimle,

diremhan

merhaba,

the scret şu an kuduğum kitap.konusu hepinizin bildiği gibi ne düşünürsen o olur onu yaşarsın.bu tarz kitapları seviyorum.bu konulara ilk ilgi duyuşum 12 yıl önceydi.gerçekten inanırsanız kendi yaşantınızın sahibi olabileceğinizi (kendi kişisel deneyimime dayanarak) içtenlikle söyleyebilirim.

sevgilerimle,

diremhan

merhaba diremhan

acaba kitabın yazarının kim olduğunu öğrenebilirmiyim bende bu tarz kitaplar okuyorumda

serviste başkanını emirleri amerka krizde- Tom Clancy
işte the secret- Rhonda Byrne
evde RUHSAL GELİŞİM VE KADER- Ender Saraç

şu an yeni bir kitaba başlamak üzereyim adı ihanet noktası dan brown nın.

Şener BERKMAN'IN ''DOST ATEŞİ'' adlı romanını okuyorum.Aslında tarzım olan bir roman olmamasına rağmen harika bir araştırma sonucu güzel bir kurgu yapılmış olması nedeniyle gerçekten hoşuma gitti.
Başbakanımızın bir uçak kazasında ölmesi üzerine kurulu bir roman ve sürükleyici uçaklar ve radarlar hakkında bayağı bir bilgi sahibi oluyorsunuz okurken tavsiye ederim ...

Uruguay'lı ünlü araştırmacı ve gazeteci Eduardo Galeano'nun '' Tersine Dünya '' isimli müthiş kitabını okuyorum,sen bilirsin bu yazarı Che..

Arkadaşlar size okuduğum kitabı tavsiye etmek isterim.İadesi olabilen tek kitap.Mümin Sekman'ın Herşey senle başlar isimli bir kitabı.OKUYUN Yorum sizin süper bir kitap.Okuyan varsa yorumunu fikrini bekliyorum

Ben şimdi Oliver Twist i okuyorum.
Güzel bir kitap tavsiye ederim.

günaydın kızlar benim elimde şu an iki kitap var.önce adolf hitlerin kavgam adlı kitabına başladım, geçen hafta biraz ağır gidiyo arada değişiklik olsun diye akşamda barbara vine karanlıktaki gözler onu okumaya geçtim.akrabalık ilişkileri karışık,isimleri unutmamak için zorlandım,cinayet,gerilim giydiyo bakalım...

gunaydın kavgam bitmesi zor bende okudum onu çünkü bende şu anda zulfu livanelinin *leylanın evini tekrar *okuyorum çok begenmiştim tavsiye ederim arkadaşlar

Emre Kongar ın "trajikomik" kitbaını okumaya başladım..fena değil şimdilik..
fakat nazlı eray okumak çok istiyorum ben yaa

mrb. ben de AYN RAND'dan "Atlas Vazgeçti." yi okuyorum. güzel kitap, felsefi bir roman ama dili ağır değil. tavsiye ederim. emin olun hayatınızı etkiler.

merhaba diremhan

acaba kitabın yazarının kim olduğunu öğrenebilirmiyim bende bu tarz kitaplar okuyorumda

merhaba sturkes

yazarın adı Rnonda Byrne madem bu tür kitapları okuyorsunuz eminimki bu kitapta hoşunuza gidecektir.şuan tüm dünyada 1 numara olmuş bir kitap.ayrıca düşünce gücünü gerçekten çok yalın ve hoş anlatıyor.

sevgilerimle

dirimhan

yüzyılın soykırımı-mehmet doğan....

buradaki soykırımk dilimize yapılan soykırımdır...yeni başladım şu an hayretler içerisinde okuyorum şiddetle tavsiye ediyorum..

selam kitap kurtları bende secret/sır adlı kıtabı okuyorum ve bana cok sey kattı bence herkes okumalı. bu arada ben yenı oldugum ıcın topic nasıl acılır bılmıyorum bana söylermısınız. aklıma guzel fıkırler gelıyor ama topic acamıyorum. sevgıler..

"sır " adlı kitabı çok merak eidyorum...konusu ne, neler anlatıyor? biraz bahsedebilir misiniz okuyanlar?

"küçük şeyler " i okuyorum ben de şu an. üstün dökmen in

X