Okumakta Olduğunuz Kitap?

elif şafak serisinde en sıkıldığım kitabıydı :) acaba sadece ben mi sıkıldım yoksa sende sıkldın mı merak ettim..eyvahedigeldismile

ayen canım ya diğer kitaplarını hemen bitirdim ama 1 aydır sürünüyo bu kitap yolculukta falan okuyorum bölüm bölüm daha 150. sayfaya geldim. bitirmeden bırakmak da istemiyorum ama hakkaten berbat bir kitap

ayen canım ya diğer kitaplarını hemen bitirdim ama 1 aydır sürünüyo bu kitap yolculukta falan okuyorum bölüm bölüm daha 150. sayfaya geldim. bitirmeden bırakmak da istemiyorum ama hakkaten berbat bir kitap

:) elif şafak'ın dibe vurduğu eser diyebiliriz ozaman :) bende öyle zorlana zorlana okumuştum sempatiksalakcinni

Allah Allah ben Bit Palas'ı 2 günde filan bitirmiştim çok ta sevmiştim :uhm:

elif şafak serisinde en sıkıldığım kitabıydı :) acaba sadece ben mi sıkıldım yoksa sende sıkldın mı merak ettim..eyvahedigeldismile

Bende çok sıkılmıştım Bit Palası okurken
Zaten bitiremedimde , bir tek o kitabını okuyamadım Elif Şafağın zaten kafamçokkarıştı
Ama ablam okudu hatta çok sevdi , hatta bana geri başla diyip duruyor ama :1ninca:

:) valla bende zar zor bitirdim işte yolda falan sıkıldıkça okudum ancak bitti..

şimdi ahmet ümit in istanbul hatırasını okuyacağım
kütüphanede çok aradım bulamadım alamayacağım diye üzülüyordum eşim bana süpriz yapmı v ekitabı almış :) çok sevindem

meauve binchy nin okumayı unuttuğum bir kitabı vardı.. Aşk, Bİr Kere çok severek okudum ve bitirince yine üzüldüm :)) Dün gece bitirdim herkese tavsiye ederim genelde italyanca aşk başkadır en iyi kitabı zannedilir ama ben aşk bir kere ve ruh ve yürek e bayıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…