Okumakta Olduğunuz Kitap?

birde sizlere safiye sultanları okumanızı şiddetle tavsiye ederim emin olun elinizden bırakamazsınız

inci aral okuyorum şimdi "safran sarı" daha dün başladım pek bir yorum yapamıyorum kitap hakkında ama genelde inci aral ın kadına olan bakış açısı ve tasvirlerini severim.daha önce de "mor" ve " taş ve ten" i okumuştum.çok hoşuma gitmişti.safran sarı yı da bakalım bitince anlarız..

"Sinan Akyüz - İki Kişilik Yanlızlık" iki gün önce bitirdim. Çok güzel bi kitaptı.Birbirini sevem iki insanın nası yitip gittiklerini anlatıyo.Acı dolu bi hikye..
İki kişilik yalnızlık..
Yaşanmış bir öykü...
O öyküden yola çıkılarak yazılmış bir roman..
'Sözleri bitmiş' bir çift..
İlk yıllar ne güzeldi! diye düşünen, mutsuz bir kadın..
Yalvarırım beni dinle! diyen bir adam ..
Karı kocanın arasına giren kara bir gölge ..
Birbirine yabancılaşan, karanlığın dehlizlerinde birbirini kaybeden iki insan...
Ve yavaş yavaş çöken, iki kişilik yalnızlık..
Şimdide Paulo Coelho - Hac a başladım. Biraz sıkıcı gibi ama daha çok yeni, o yüzden fazla yorum yapamıcam..

ben şuanda aziz nesin in "ben de çocuktum" adlı kitabını okuyorum.çocukken yaşadığı anılarını anlatmış.çok güzel bir kitap :) tavsiye ederim..

Ben en son buket uzuner in - istanbullular kitabini okudum ve cok begendim. kesinlikle tavsiye ediyorum hayata ve istanbula dair çok şey bulacaksiniz.

Kıslar
Şu anda The Secret Sır Kitabını okuyorum
Kişisel gelişim tarsında bi kitap
Tavsiye ediyorum çok harika
13 Ytl
İnternetten daha ucusa geliyor.

ahmet ümit kuklayı okuyorum. bundan önce meavi benchin yalnız kadınlar sokağı vardı herkese tavsiye ederim

İstediğiniz Kişiye 8 Dakikada Nasıl Evet Dedirtirsiniz?
Kitabın adı bu :1rolleyes:
Yazarı: Kevin Hogan

Tavsiye ederim...

Sevgiyle...

ahmet ümit kuklayı okuyorum. bundan önce meavi benchin yalnız kadınlar sokağı vardı herkese tavsiye ederim

Maeve Binchy okuyan ve tavsiye eden biriyle karşılaşmak çok hoş...
Ben tüm kitaplarını okudum. Eğer sevdiyeseniz ben de size ''Geri Döneceksin'' ve ''Yıldızlı ve Yağmurlu Geceleri'' tavsiye ederim...

geri döneceksın bencede çok hoş ben şu an Meltem Arıkan'ın evet.. ama.. sanki.. adlı kitabını okuyorum atkileyici

Canan Tan 'ın Yüreğim Seni Çok Sevdi adlı son kitabını okuyorum.

Maeve Binchy okuyan ve tavsiye eden biriyle karşılaşmak çok hoş...
Ben tüm kitaplarını okudum. Eğer sevdiyeseniz ben de size ''Geri Döneceksin'' ve ''Yıldızlı ve Yağmurlu Geceleri'' tavsiye ederim...

meave binchy nın bütün kitaplarını okudum :)
son kitabı bir dilek tut benım için ınıde tavsiye ediyorum :1yes2:

şu anda buket uzuner ın "istanbullular" kitabını okuyorum

buket uzuner ın tarzını beğeniyorum
kumral ada mavı tuna ve uzun beyaz bulut u da tavsiye ederim:)

ecemcim ben gerilim macera çok seviyorum özellikle jean grange ı...kitaplarının hepsini okudum .. bu kitabın yayın evı ne acaba?:uhm:

ebuscum kurt seyt & Murkayı bence okumaya başlama çünkü o 2 kitaplık bir roman.. ilk kitabı kurt seyt shura .. bende 1 aydır peşindeyim ama malesef basımı durmuş..remzi yayınlarından çıkıcakmış ama tarıhı beli değil..sen murkayı okursan 2. bölümden başlamış olucaksın.. bende murkayı aldım evde duruyo :çok üzgünüm:
eğer okumadıysan sır ve auranın incilerini tavsiye ederim onlarda 2 kitaplık roman .. ben çok keyifle okudun:1yes2:

En son Nermin BEZMEN'in ''SIR'' adli kitabini okumustum suan elimde Chr1st1an JACQ RAMSES:Is1g1n oglu kitabi okuyorum.

Chr1st1an JACQ RAMSES:Is1g1n oglu 5 serilik bir dizi ..
bence hepsi güsel.. eğer tarihi seviyorsan çok keyif alarak okurusn hepsini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…