• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Elif Şafak | Baba ve Piç

c025b2816682d5755b38f091d1c809ae.jpg

sibel eraslan hz. fatıma -can parçası- gerçekten hz. fatımanın hayatı, evliliği, peygamberimiz ve o dönem çok güzel şekilde anlatılmış. tavsiye ederim. akıcı bir kitap ayrıca ne kadar okuduğumun farkına bile varamıyorum kendimi kaptırınca kaydirigubbakcemile4

Bu aralar okumakta olduğum ve elimden düşürmediğim kitap :kahve::kahve:"JULIE GARWOOD'un Sende yanarsın" adlı kitabı.. Kitabın konusu Aşk ve Polisiye ye dayalı çok hoş ve güzel bir roman...

:lepi::lepi::lepi:
“Cesaret… Biraz cesaret …”

Bombalı saldırıdan uyandığında söylediği ilk sözler bunlardı… İki kere ölümden dönen bir kadın ve hala inadına hayatta kalma çabası… Cesaret korkusuzluk değildi; korkuya rağmen mücadele edebilmekti. Kate’i özel kılan en güçlü yanı da buydu zaten.

Kanserden kaybettiği annesinin acısı bir yana iki kız kardeşiyle de ilgilenmek zorunda kalan Kate Mckenna , hem maddi hem manevi anlamda oldukça güçlü bir kadındır. Daha lise öğrencisiyken sadece harçlık çıkarabilmek için mum yapımına merak salan Kate’in ilerde büyük bir yatırımcı olacağı kimsenin aklına gelmezken, bu güzel kadın, büyük bir mirasa konarak da kötü niyetli akrabalarının hedefi olur.

Aşktan yana cesareti yoksa da işte ve mücadelede risk almayı seven Kate, insanlara fazla güvenerek bir takım ayrıntıları gözden kaçırır ve işler kötü gitmeye başlar. İşte tam burada onu karşılıksız sevmeye razı olan Dylan, Kate’in cesaretini aşkıyla güçlendirir ve sonunun nereye varacağı bilinmeyen bir çıkmazın içine girerler.

Eklentiler

• $sen_de_yanarsin_julie.webp
    $sen_de_yanarsin_julie.webp
    9 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
safiye sultan hadım edilmiş bir aşkı okuyrm 3 ciltlik bi kitap gzl tavsiye ederim

Stephen King `in kitaplarini okuyan oldumu, önerebilirmisiniz

İlk kitap okumaya Stephen King İN romanlarıyla başladım. Bir çok romanını okumuştum ama şuan tek hatırladığım kitabı "Hayvan mezarlığı" o da şuan hala kitap rafım da bulunduğu için.. Hayvan Mezarlığı sürükleyici bir roman ama ben de şuan eh idare eder havası bırakmış..​

hulicim en aklımda kalan kemik torbası , onuda hiç sevmediğim için hatırlıyorum :):)
ama biçok kitabını okudum , eve gidince bakarım senin için

hz. aişe- refik haylamaz

bilinmeyen yönleriyle hz. aişeyi anlatıyor. çok faydalandım

Alex Haley'in Molcolm X adlı kitabını okuyorum şimdi. onsozü 100 sayfa,orası biraz zor okundu ama geri kalan kısmın keyifle okuyorum,çok güzel bir kitap.Molcolm X'in hayatını onun dilinden anlatıyor.

Elif Şafak-Siyah Süt ü okuyorum.Değişik hoş bi kitap gibi geldi :) daha sonra aşk ı okuycam

İlk kitap okumaya Stephen King İN romanlarıyla başladım. Bir çok romanını okumuştum ama şuan tek hatırladığım kitabı "Hayvan mezarlığı" o da şuan hala kitap rafım da bulunduğu için.. Hayvan Mezarlığı sürükleyici bir roman ama ben de şuan eh idare eder havası bırakmış..​

hulicim en aklımda kalan kemik torbası , onuda hiç sevmediğim için hatırlıyorum :):)
ama biçok kitabını okudum , eve gidince bakarım senin için

tsk ederim kizlar, cok merak ediyorum bende düsünüp duruyorum bir alip okusammi diye bir tanesini, cok begenenler var...
ben bu arada kirazeyi bitirdim, süpermis yaaaa bayildim sirada ne var bakalim :)

Alacakaranlık bitti ..
hoşumada gitti devamını alıcam serinin ..
Şimdi yahudi sevgiliyi okuyorum ..

Elif Şafak okuyorum bu ara Aşk yeni bitti şimdi Pinhan okuyorum Aşk çok güzeldi bir solukta okudum ama Pinhanın konusu güzel ama dili çok ağır geldi çok yavaş okuyabiliyorum sıkılmaya başladım...

EN SON YÜREKER ÖLÜR,belki çoktan okudunuz ama ben burdan tavsiye almıştım,1 haftada hem de ev taşımam sırasında okudum bitirdim.çok akıcı,çok güzel tavsiye ediyorum.canan tan'ı tanımıyordum,sayenizde öğrendim.kitap fyarına gidip CANAN TAN a imzalatmayı düşünüyorum.

Ahmet Hilmi'nin A'mak-ı Hayal adlı kitabını okudum dün akşam bitti, güzel sayılır.

Sinan Akyüz-İki Kişilik Yalnızlık
yeni bitirdim.

Şimdi Nermin Bezmen-Bizim Gizli Bahçemizden okuyorum.

Maeve Binchy'den gizlidir bütün aşklar kitabını okuyordum,pek sarmadı yavaş ilerliyorum.Aynı zamanda cahillikler 2 kitabına başladım.

Maeve Binchy'den gizlidir bütün aşklar kitabını okuyordum,pek sarmadı yavaş ilerliyorum.Aynı zamanda cahillikler 2 kitabına başladım.

Gizlidir bütün aşklar benide pek sarmadı epeyde kalın
Zorlayacağız artık kendimizi :delphin:
Bi yandan da Limon Ağacını okuyorum, onu tavsiye edebilirim yerimseniben

Back
X