Okumakta Olduğunuz Kitap?

dan brown-melekler ve şeytanlarr

gerçekten güsel bi kitapp.tawsie ederim:lepi:

Merhaba, burada Türkçe kitap bulamıyorum.Annem bana 3 kitap yollayacak, tavsiyeleriniz var mı? Son çıkanlardan olabilir?

Nihayeten yine okumaya basladim...kaydirigubbakcemile2

Ece Vahapoglu "Öteki" ....Ufkunuzu genisletmek adina tavsiye edebilirim..!

Madame Bovary i okuyamadım sıkıldım.

Yarım kaldı.

Şimdi Ahmet Ümit in Bab-ı Esrar kitabını okuyorum.Güzel gidiyor

ayşe kulin geniş zamanlar bitti bi günde çok güzeldi tavsiyemdir :lepi: ayşe kulini okurken gerçekten hiç sıkılmıyorum yaa şimdi de kırmızı pazartesi ye başladm

Safran Sarı bitti ..
Hoş kitap günümüzde ki yozlaşmaları sade bir üslupla anlatmış ..
aşkın yok olduğunu,paranın hakim olduğu ve kişiliksiz bir topluma doğru hızla ilerlediğimizi anlatmış ..
çok doğru tespitler var kitapta ..
okunası derim ..

Şimdi Alacakaranlık'a başladım ..

kıslar, naşide gökbudak - hümeyrayı okuyan varmı?
kitap alıcaktım hümeyra ve piraye arasında kararsız kaldım acil cevap lütfen

kıslar, naşide gökbudak - hümeyrayı okuyan varmı?
kitap alıcaktım hümeyra ve piraye arasında kararsız kaldım acil cevap lütfen

piraye dediğin canan tan ın kitabı ise oku derim. duygusal bir aşk hikayesi, ağlayarak okumuştm. çok beğenmiştim. diğer kitap hakkında bilgim yok bir şey diyemeyeceğim.

Yazarlığının 30. yılında İnci Aral'dan, Türkiye'nin bu zamanlarına dair, kolay unutulmayacak bir roman: SAFRAN SARI. Genç yaşta yükselmiş bir yatırım uzmanı; eski eser kaçakçısı bir kadın; üniversite mezunu bir telekız. İnci Aral, GELECEKSİZLİK üzerine kurduğu romanında bu üç kişinin kesişen yollarını anlatıyor. SAFRAN SARI; para, güç ve başarı peşinde koşarken kimliklerinden, aşktan ve umutlarından uzaklaşan, en sonunda ruhunu kaybedişinin serüveni...

şu anda iskender pala'nın babil'de ölüm istanbul'da aşk adlı kitabını okuyorum çok güzel bi kitap etkileyici tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…