• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumak isteyipte okuyamadığınız kitaplar varmı?

Aslında çok fazla var ama ilk aklıma gelenleri yazayım. Tezim bitsin hepsini okuyacağım :52:

Ahmet Hamdi Tanpınar- Saatleri Ayarlama Enstitüsü
İhsan Oktay Anar- Puslu Kıtalar Atlası
Oğuz Atay- Tehlikeli Oyunlar

var.puslu kıtalar atlası,saatleri ayarlama enstitüsü,angelanın külleri kitabının ikincisi,tutunamayanlar
yüzyıllık yalnızlık
kazancakis-günaha son çağrı-
veee bir sürü daha

Uzakları Görebilen Hükümdar Sultan İkinci Abdülhamit Han
İki dirhem bir çekirdek ( kütüphanede çalışırken yarılamıştım tekrar okumak isterim )
Abdülhamit Hanla ilgili bir kitap daha var çok okumak istediğim ama ismini unutunca :( bulamadım tekrar

Uzakları Görebilen Hükümdar Sultan İkinci Abdülhamit Han
İki dirhem bir çekirdek ( kütüphanede çalışırken yarılamıştım tekrar okumak isterim )
Abdülhamit Hanla ilgili bir kitap daha var çok okumak istediğim ama ismini unutunca :KK43: bulamadım tekrar
Abdülhamit'in kurtlarla dansı olabilir mi?

Abdülhamit'in kurtlarla dansı olabilir mi?

Ih biliyorum o kitabı ama o değil . Bu kitap Abdülhamit'in Türkiye için yetiştirdiği kendi soyundan olmayan bir elemanı anlatıyordu . Facebook ta bir kitap grubuna üyeydim sadece 1 kere orada gördüm kitabı . Sonra görmedim ne yazık ki . İsmi de aklımda yok . Ama hala kitabın merak duygusu içimde .

Back