kitapçılara girdiğimde, özellikle d&r girişteki çok satan kitapları hep merak etmişimdir
bir hevesle saldırırım, alayım ya derim, bu sefer de alayım, ne olacak derim
ama alamam
misal olasılıksız, zardan adam.. bu gibi kitapları hep merak ettim, bi türlü okuyamadım... içimden gelmiyor..
tuncel kurtiz bir röportajında şöyle demişti :
ölmek istemiyorum çünkü okumak istediğim binlerce kitap izlemek istediğim binlerce film var..ne yazıkki ömür yetmez..
Kurtlar vadisinde epeyce reklamı yapılan Aşkın Şehidini bi türlü bitiremedim..evet güzel bi kitaptı ama ağırdı biraz...ağır ilerliyodu.. son 100 sayfada bıraktım ... ama en yakın zmanda bitireceğim.neyseki 2 yıl önceki kitapları bile kaldığım yerden hatırlayp takip edebiliyorum ..
tuncel kurtiz bir röportajında şöyle demişti :
ölmek istemiyorum çünkü okumak istediğim binlerce kitap izlemek istediğim binlerce film var..ne yazıkki ömür yetmez..
çok güzel söylemiş, zaten saçma bir laf ettiğini duymadım Tuncel Kurtiz'in :) Benim de çok var ama ilk aklıma gelen bir çok Dostoyevski kitabı ve Mevlana'nın Mesnevi'si ki onu sadece okumak yetmez.. akıl yormak da gerekir.... ömür yetmez gerçekten....
Konu başlığını görünce geldi aklıma ya inanamıyorummm
lise zamanında 'kızıla boyalı saçlar' diye bi kitap çıkmıştı onu okumayı çok istemiştim ama bulamamıştım
artık kitapçılardan arayabilir okuyabilirim
Honore de balzac, kibar f*h*ş*l*r Aldığım halde zor geldiğinden bir türlü başlayamadığım kitaplığımın en özel parçalarından. kitabın adını sansürlemek zorunda kaldım.
püfff Nietzsche- Böyle Buyurdu Zerdüşt ve Sandy Tolan- Limon Ağacı 1 senedir elimde sürünüyor.Başlayıp başlayıp bırakıyorum o arada kaç tane kitap bitirdim.