- Konu Sahibi blackberry__
-
Biraz zor olur ama bunu da yapabilirsiniz.
Kpss ile devlet memurluğuna atanıp gündüz çalışıp mesai çıkışı üniversite eğitiminize devam edebilirsiniz.
Hem maaşınız olur hem de eğitiminize devam edersiniz.
Tabi eşinizin de bu konuda anlayışlı olması gerek. Eşin desteği olmadan evliyken eğitim çok zor olur.
umarım bende bır ıs bulabılırım. okulu kazanıp gıdene kadar bır ıse ıhtıyacım var umarım onuda hal ederım:)
amin tesekkur edıyorum:)İnşallah uygun bir iş bulursun canım.Hakkında hayırlısı olsun :)
aminn cok sagolun::)evet kesınlıkle koyvermeyecegım. okusamda okumasamda o yıllar gecıcek en azından cabalarım:)benim çalıştığım dairede bi bayan arkadaş 39 yaşında atandı ve bekar o bile iş için geç olmuşmuydu hayata geçmi başladım evlensemmi acaba demio emin ol
daha genceceiksin okuma ve gelecek planını yap ve kararından dönmeden istediğini başarmaya çalış....
evliliğindede , okul hayatındada ,işindede mutluluklar ve başarılar diliyorum....
normal bır yas tabı ıste ben karıyer acısından bakmıstım.Dersanede bir hocam vardı.50 yaşında yakındı tekrar sınava girecekti mühendislik için.Bilmiyorum ne yaptı.Sizin için de geç değil.Normalde 4 yıllık bir okul 22-23 yaşında biter ki sizinki 25.Gayet normal bir yaş.
evet suanda annecıgınızın mucadelesını okuyunca sacmalamamam gerektıgını anladım:)annem 45 yaşında ve ortaokulu vermeye çalısıyor sonra lise vericek sen düşün artık
bende bır ıs bulsam, bu benım ıcın cok motıve edıcı olucak.Canim ben 22 yasindayim nişanlıyim ve kasimda evlenecegim insallah. Calisiyorum ve bu sene dersaneye gittim dikey geçişe hazırlanmak icin. Cünkü okumayı çok istiyorum isin iyi ne gerek var diyenler olsa da okumak istiyorum.benim calistigim yerde 28yaşında sifirdan hazırlanıp 4senelik güzel bir bölüm kazanan. hem 2ışte calisip hem de bir cocugu olan bir abi var yani kesinlikle gec degil hatta gecen sene aklim başıma gelseydi diye çok pişmanlık yaşıyorum
bölümleri guzelce arastir iyi bir meslek sahibi olmak icin cook gencsin bence:)
evet esımı baya bır zorlar onu bende dusundugum ıcın kendım hazırlanmaya yoneldım.
evet sıkı bır programım olmalı. dershanelerın deneme sınavlarına gırebılıyormuyum?
bunu bılmıyordum. gırerım tabı.
vazgecmek ertelemek ıstemıyorum gercekten. basarmak ıstıyorum.
Merhaba kızlar. bu konu kafama takıldı fıkırlerınızı paylasmanızı rıca edıyorum.
21 yasındayım.(ay olarak 22) lisede okulu bırakmak gıbı bır cehalete kapıldım sonradan pısman olup acıktan devam etmeye karar verdım.oradada hata edıp meslek sectım onunda teffruatı bıtmek bılmedı.dıplomamı beklıyorum.
bu sene universıte sınavına gırdım ama hıc calısmadan sadece deneme amaclı gırdım.
tabıkı cok buyuk beklentım yoktu oylede oldu. yanı okumus olmak ıcın okumayı tercıh edersem bır bolume yerlesebılırım.
sımdı dıyorum kı,1 ay sonra evlenıyorum. dershaneye gıdebılecek ımkanım olur mu bılemıyorum suanda.
esımde bende calısıyor olacagız ınsallah.
aynı zamanda kurslara felan gıttım ugrastım gelıstırmek ıcın kendımı. ama genede aynı zamanda ıskur kurslarına vs. katılırım. ugrasırım. sınavada calısırım. iş bulamazsam.
seneye ıyıce hazırlanıp tekrar sınava gırsem guzel bır bolum kazansam gec mı kalırım? sonucta 4 senelık bır bolum okusam 25 olacagım.
cogu ıs ılanında yas sınırı var malesef kı. yasım gecıcek.
yada 2 yıllık bır bolum okusam dıger secenek acıkogretım okusam? aynı zamanda calısırım.
2014 te kpss ye gırebılırmıyım kı bunu ıstıyorum bu sene gectı... yoksa olmaz mı?
sızce hayal mı kuruyorum. ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?