- 21 Aralık 2017
- 48
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi Gececek-bu-da
Psikolojik gebelik çok zor bi olasılık bence. Adet olama kaynaklı şişkinlik yaşamışsındır. Artık daha fazla takma bence dön normal hayatına.Cwbınz için tşk edrm. Peki psikolojik gebelik tarzı bişi okudm, kaygı bozuklugum da war sizce psikolojik mi durumum ?
Sen psikologuna git canım. On jinekolog bakıp yok dese ikna olmayacaksın. 9 ay doğacak diye bekleyeceksin gibi. Tedavine devam et.Onlarca yere yazdım,birçok kişiye danıştm hemen hemen her cewap hmileliğn olmdğı yönünde. Aldgm hcbir cwp bnı tatmın etmıyor. Sanırım gercektn psıkolojık destek almam farz oldu. Ztn kaygı bozuklugu ıcın aldıgm tedawı daha 1 senesını doldurmdı. Bu korkum yenıden baslatmıs olmalı. Hmıle olmdgma bır turlu ınanamıyrm ıkna olamıyrm
Bulantıyla uyandım bu da mı psikolojik dilimdeki sarı beyaz pas izi,acılık.. Ewt wicdan azabı çekiyrm ailemin yzüne bakamıyrm hamileym die geberiyrm,düğün tarihi yakn değil nişanlm askerde we daha 3 ay war ya Allah askınıza neredeyse tum belırtılerı yasıyrm yınede yok bısıııı dımıı :'(
:'( gerçekten öyledir değil mi ölü gibiyim benm ailem benim bu hatamı haketmedi üstüne bide hamile olamamm. Ewt dediğinzde haklsnz çnkü ben her anımı bi belirti görme korkusuyla geçiyrm çok afedersnz özr dleyerk söylüyrm akıntılar,sık idrarlar we diğer belirtiler.. Hepsi oluyo hepsi:'( peki sizce frkına warmadan bi yanlış yapıldıysa da gözden kaçtıysa bile bunca testten doktor kontrolünden adetten snra çıkardı gerçek dimişu an kendini hamile olduğuna o kadar şartlandırmışsın ki, vücudun da diyor ki "Madem beynimden o kadar çok sinyal geliyor, herhalde ben hamileyim?!?!?"
telkinle kas yapan erkekleri duydun mu canım?
veya telkinle göğüs büyüten kadınları?
veya veya telkinle 1 gecede yok olan koca koca siğilleri???
işte bunlar hep beyin :)))
Tşk ederimmmmSana samimi bir itirafta bulunayım mı, eşimle evlenmeden sayısız defa yaşadık sizin yaşadığınızı. Eğer sürtünmeyle hamile kalınsaydı ben 9 doğururdum.
Beynine lütfen olumlu sinyaller gönder ve normal hayatına dön. Mesela inançlı biriymişsin bol bol İhlas suresi ve Ayetel Kürsi oku. Bu takıntıdan kurtul vesveseden başka birşey değil çünkü.
Net olarak hamile olmadığınıda kan verek anlarsın çünkü konu Kasım da açılmış. Bu kadar zamanda değerlerin fırlamış olması lazım.
Üşütürsen midende bulanır karnında şişer idrara da sık çıkarsın. Dişin çürükse midende gastrit varsa ağzında ekşi tat olur.
Çok tşk edrmmtabi ki belli olurdu. akıntıların bi sürü sebebi var. mesela ben çok yorulduğumda bende aşırı olur. üniversitede okurken ev arkadaşımın vize-final döneminde çok akıntısı olurdu.
üstelik yanlış anlamadıysam bahsettiğin "ilişkinin" üzerinden nerdeyse 2 ay gecmis. testlerde yanlış çıkma ihtimali yok. adet olmandan bahsetmiyorum bile
Aile hekimine git güvendiğin bir hemşireye durumu anlat hasta mahremiyeti diye birşey var merak etme söyleyemezler kimseye. Yoksa ne sen bu durumdan kurtulursun nede nişanlın yapmayın bunu kendinize. Gülün eğlenin bugünler birer tatlı anı kalsın.Tşk ederimmmm( haklısnz ama benm kan testi yapma gibi bi imkanım yokk çok küçük bi yerdeym we tek bi dewlet hst. War herkes birbirini tanır we sisteme düşme olurmş kan testinde