okuma odam :)

Cok guzel, hosca vakit gecirmen dilegiyle.
Bende esimin dogu gorevi icabi cokta dogu sayimlayacak ama bana gore doguya gelin geldim.
İlk sene kuran kursuna gittim. Yakin.camide bir kuran kursuydu benim icin cok iyi oldu.
İkinci sene kpss icin bir dersaneye gittim. Okuldan mezun olali 5 sene olmasina ragmen siki bir calismayla 87 puan aldim.
Sinava girdigimde 5.5 aylik hamileydim simdi 8 aylik kucagimda cok sukur.
Burada guzel arkadasliklar edindim, kucuk yer olunca gurbetciler daha iyi kaynasiyor. Sizde guzel dostluklar edinirsiniz insallah.
Simdi atama bekliyorum ve cicugumu buyutuyorum.
Bolumumden alim olmadigi icin biraz zor atanmam.

Cok guzel, hosca vakit gecirmen dilegiyle.
Bende esimin dogu gorevi icabi cokta dogu sayimlayacak ama bana gore doguya gelin geldim.
İlk sene kuran kursuna gittim. Yakin.camide bir kuran kursuydu benim icin cok iyi oldu.
İkinci sene kpss icin bir dersaneye gittim. Okuldan mezun olali 5 sene olmasina ragmen siki bir calismayla 87 puan aldim.
Sinava girdigimde 5.5 aylik hamileydim simdi 8 aylik kucagimda cok sukur.
Burada guzel arkadasliklar edindim, kucuk yer olunca gurbetciler daha iyi kaynasiyor. Sizde guzel dostluklar edinirsiniz insallah.
Simdi atama bekliyorum ve cicugumu buyutuyorum.
Bolumumden alim olmadigi icin biraz zor atanmam.

hakkinizda hayirlisi olsun insallah. uzakta olmak gercekten zor tanidik es dost is olmayinca vakit gecmiyo sanki :) bebeginizi saglikla buyutun

Güle güle oturun odanizda, duvarlara çerçeve istedim nedense biraz daha boyut kazandıracaktır diye düşünüyorum manzara falan olursa arada dalar gider dinlendirirsiniz de gözlerinizi iyi olabilir.

yıllarca hep hayalini kurduğum şeylerden biri de bana ait bir mini kütüphanem ve okuma köşemin olmasıydı... okuma meraklısı birinin gerçekten hayalidir bu, okumayanlara saçma gelse de...
eşime hep ısrarcı oldum bu konuda ama nedense bi hayata geçiremedik... önceki evlerim de oda sayısı azdı, çalışma ve okuma için bi oda yapamadık.. nasipse büyük bir eve çıkınca yapalım dedik, şükür büyük eve taşındık.. şimdi odamın biri boş, orayı yapmayı planlıyordum ama oğlum okula başladı ve şimdiden söylüyor anne nezaman benim odam olacak diye :KK43: o boş odayı da çocuk odası yapmaya karar kıldık.. benim hayal suya düştü tabi :cry:
aslında sizin mantığınız çok güzel olmuş köşe olarak ayarlamanız... ama ben düşünüyorum taşınıyorum benim evimde böyle okumaya uygun bir köşe yok :KK42:
çok hayal ettiğim kitaplığı bile alamadım evde yer olmadığı için.. ve evlenirken aldığımız gümüşlükleri kitaplık olarak kullanıyorum artık... belki saçma gelebilir ama bence gümüşlük diye bir eşyanın alınıp kullanılması, içine bardak çanak yerleştirip bir köşede tozlanmaktan başka bir işe yaramaması bence en saçma olanı... atıl hale getirip ziyan etmektense bende kitaplık olarak kullanayım dedim ve yaptım... ama salonda duruyor malum, ve köşe yine yok bana :KK42:

yıllarca hep hayalini kurduğum şeylerden biri de bana ait bir mini kütüphanem ve okuma köşemin olmasıydı... okuma meraklısı birinin gerçekten hayalidir bu, okumayanlara saçma gelse de...
eşime hep ısrarcı oldum bu konuda ama nedense bi hayata geçiremedik... önceki evlerim de oda sayısı azdı, çalışma ve okuma için bi oda yapamadık.. nasipse büyük bir eve çıkınca yapalım dedik, şükür büyük eve taşındık.. şimdi odamın biri boş, orayı yapmayı planlıyordum ama oğlum okula başladı ve şimdiden söylüyor anne nezaman benim odam olacak diye :KK43: o boş odayı da çocuk odası yapmaya karar kıldık.. benim hayal suya düştü tabi :cry:
aslında sizin mantığınız çok güzel olmuş köşe olarak ayarlamanız... ama ben düşünüyorum taşınıyorum benim evimde böyle okumaya uygun bir köşe yok :KK42:
çok hayal ettiğim kitaplığı bile alamadım evde yer olmadığı için.. ve evlenirken aldığımız gümüşlükleri kitaplık olarak kullanıyorum artık... belki saçma gelebilir ama bence gümüşlük diye bir eşyanın alınıp kullanılması, içine bardak çanak yerleştirip bir köşede tozlanmaktan başka bir işe yaramaması bence en saçma olanı... atıl hale getirip ziyan etmektense bende kitaplık olarak kullanayım dedim ve yaptım... ama salonda duruyor malum, ve köşe yine yok bana :KK42:

sizle dusunce duygu ikizi olabilir miyiz? :) bende lojmana gecince kavustum odama 1 yil sonra ama simdi esim bebek istiyo benim oda da elden gidecek sanirim ilerleyen zamanlarda :))bende vitrin almadim susluk bardak canak almadim aldigim her sey itinayla kullanilir, aman benlemi yasayacak dusuncesindeyim

memlekette ev satin aldik o evde 3+1 cocugum olsa bana da oda yok. antreme yaptirmayi dusunuyorum sizin gibi yer yoklugundan kocaman bi kitaplik veya oturma odasinin bi duvarini, esim kabul ederse balkonu kapattirip okuma odasi yapayim diyorum ama misafir gelse orda oturmak ister balkon yazin kullaniliyo bilmiyorum valla bende cocukluktan beri hayalini kurmustum. zaten ilkokul 3 te kendim odam oldu onda da kardesimle kaldigimiz icin almadilar hic kitaplik kiyafet dolabinin alt rafinda dururdu okul kitplarim bile :)) simdiki cocuklar gercekten cok sansli :KK66:

hayallerimiz gercek olur insallah insallah elimiz bollasirsa o 3+1 evi satip cok odasi olan bi eve gecmek istiyorum o da biraz zor gibi ama olsun kendime ait buyuk bi kutuphanesi olan ev hayali bile guzel

ben de evlendiğimde eşimle kitaplık yaptırmıştık camlı.
ablam ısrarla içine bardak çanak koymuştu.
hala sevmeme gereksiz,atıl eşyaları.
salonu değiştirince kitaplıklarımı bir araya getiren güzel bir kitaplık tasarlamak istiyorum.

X