Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya beyaz gemi ya toprak ana ile başladım sanırım. Romanlarındaki o hüzün beni hep etkilemiştir. Sade,doğal anlatımı da çok temiz geliyor insana.colombrecim ayy gel valla kahveni alıp bak sen derya denizsindir böyle nokta atişi önerilerde bulunursun bize de cengiz aytmatov okumak istiyorum ama hangisinden başlayacağımı bilemedim :)
Canim iki kitap ayni anda mi okuyosun yorucu olmuyo muGünaydın
Bende dün biraz ağrı dağı kitabımı biraz da elif gibi sevmek i okudum
Evde aslinda cengizhana küsen bulut kitabi var ama bı turlu elim gitmedi canimYa beyaz gemi ya toprak ana ile başladım sanırım. Romanlarındaki o hüzün beni hep etkilemiştir. Sade,doğal anlatımı da çok temiz geliyor insana.
Evet canım bazı ağır kitapları okurken yanına böyle çerezlik kitaplar alıyorum iyi oluyorCanim iki kitap ayni anda mi okuyosun yorucu olmuyo mu
Masallah canim yapabiliyosan yormuyorsa guzelEvet canım bazı ağır kitapları okurken yanına böyle çerezlik kitaplar alıyorum iyi oluyor
Oh masallah canim sana cocuklarla beraber gene guzel vakit ayiriyosunAsıl kitabımı çook yorgun olmazsam gece çocuklar uyuduktan sonra okuyorum gün içinde de bulduğum her fırsatta 2. Kitabımı okuyorum
Haklisin canim benim de rol modelim annemdi o kadar isinin gucunun derdinin arasında eline kitap alırdı biz de ozenirdikOnlara da örnek olmak istiyorum canım. 2 gündür küçüğüm bile elinde kitapla geziyor seviniyorum onları böyle görünce çook mutlu oluyorum
Oh masallah canim harikasinnTünaydın canım benim de elif gibi sevmek bitti 2gün önce yavaş yavaş ağrı dağı nı okumaya devam ediyorum
Kisisel gelisim kitaplari zor okunuyor canim haklisin benceBen tabi hâlâ pozitif iletişimdeyim son 70 sayfa bakalım ne zman bitecek :)
hoşgeldin canım ben de seni özledimSelamlar güzeller.
Özledim sizi geldim. Nasılsa bol okuyan,kitap dostu tüm ekip burada.
Birazdan gidip kaç kilo verilmiş diye gruba da bakacağım.
Günler çok yoğun geçiyor. İşim hiç bitmiyor gibi. Eş ve çocukların evde olması bu anlamda zor bir tek.
Şiir kitabı bakınıyorum bu ara. Türk şairlerin çoğunu okudum. Hatta adı şanı çok duyulmamislari da öyle. Varsa yabancı yazarlardan fikrinize talibim.