• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuma Günlükleri

Namaria Namaria yeni kitaplarım 😇 görmek istemiştin sanırım
IMG_20201202_155204.jpg

Namaria Namaria yeni kitaplarım 😇 görmek istemiştin sanırım Eki Görüntüle 2733920
Ooo canim muhtesem görünüyorlar 🤩
Ucurtma avcisi ve suskunlar i okumustum ve bugun de Martin Eden bitti.
Nihal Atsız da cok merak ettigim bir yazar babam ismimi onun kitabindan koymus hatta Bozkurtlarin Ölümünde Almıla diye bi karakterden 🥰
Hangisinden baslayacaksin canim yorumlarini bekliyorum heyecanla 😍

Ooo canim muhtesem görünüyorlar 🤩
Ucurtma avcisi ve suskunlar i okumustum ve bugun de Martin Eden bitti.
Nihal Atsız da cok merak ettigim bir yazar babam ismimi onun kitabindan koymus hatta Bozkurtlarin Ölümünde Almıla diye bi karakterden 🥰
Hangisinden baslayacaksin canim yorumlarini bekliyorum heyecanla 😍
Martin edene başlıcam canım 😊 ne güzel ya isminin veriliş sebebi😍

Çok sagol canim 🥰 babam ideolojik siyasi fikir vs olarak da çok sever Nihal Atsizi zaten cok etkilenmis demek ki 🙃 ama ben daha okuyamadim iste hayirsiz okuyucuyum ve Nihal Atsiza isim vefa borcum var aslinda 😇
Martin Eden bakalim nasil bulacaksin canim merak ediyorum ben ana karakter ve birkac yan karakteri cok sevdim 😍

Çok sagol canim 🥰 babam ideolojik siyasi fikir vs olarak da çok sever Nihal Atsizi zaten cok etkilenmis demek ki 🙃 ama ben daha okuyamadim iste hayirsiz okuyucuyum ve Nihal Atsiza isim vefa borcum var aslinda 😇
Martin Eden bakalim nasil bulacaksin canim merak ediyorum ben ana karakter ve birkac yan karakteri cok sevdim 😍

Yazarım canım fikirlerimi inşallah 💙

Kendime siralama belirlemistim bir klasik bir kisa yormayan bir de özel ilgi alanim olan dini kitaplardan sirayla okuyacagim diye simdi sirada Mantıku't Tayr (Kuş Dili) var dinî kitap kategorisinden 🥰
Eki Görüntüle 2733917
Hadi Bismillah biraz baslayim 🥰
İyi geceler arkadaşlar 💞
İlk defa gördüm bu kitabı okuyunca fikrini merak ediyorum
Namaria Namaria yeni kitaplarım 😇 görmek istemiştin sanırım Eki Görüntüle 2733920
Keyifle oku canım.
Suskunlar ve mücella benim de kitaplığı da okumayı bekliyorlar inşallah sıra gelecek

Bugun 80 sayfa civari okudum Mantıku't Tayr i
Cok duygulandigim hikayeler var icinde..
Az daha okuyup yatarim insallah iyi geceler 🥰

Benim kişisel gelişim kitabı sonunda bitti 🤭🤩🤩
Yeni kitaplarıma başladım "madalyonun içi" ilk elime almada 70 sayfa bitti bile üstelik tepemde çocuk ile 🤭 kitap akıp gidiyor çok sevdim ✌️ psikiyatr ın birebir hasta notlarından derleme aslında sadece masumlar apartmanı hikayesini bekliyordum ama karşıma "kırmızı oda " çıktı ordaki isimlerle masumlar apartmanı karışık gidiyor demekki 1 kitaptan 2 dizi çıkarmışlar biraz daha okuyunca dogduğun ev kaderindir i görürsem şaşırmayacağım 🤣🤣

Benim kişisel gelişim kitabı sonunda bitti 🤭🤩🤩
Yeni kitaplarıma başladım "madalyonun içi" ilk elime almada 70 sayfa bitti bile üstelik tepemde çocuk ile 🤭 kitap akıp gidiyor çok sevdim ✌️ psikiyatr ın birebir hasta notlarından derleme aslında sadece masumlar apartmanı hikayesini bekliyordum ama karşıma "kırmızı oda " çıktı ordaki isimlerle masumlar apartmanı karışık gidiyor demekki 1 kitaptan 2 dizi çıkarmışlar biraz daha okuyunca dogduğun ev kaderindir i görürsem şaşırmayacağım 🤣🤣
Masallah canim supersin kadin turkiyenin dizi ihtiyacini kitaplariyla karsiliyor 🤭
ben bugun elime alamadim simdi spor bitti dus alip okurum biraz insallah 🥰

Mantıkul Tayr son 60 sayfam elime alırken 200-300 sayfa sanıyordum 400 sayfaymiş :) bugun 100 küsür sayfa okudum
manevi yolculuk mertebelerindeyim şu an anlaması zor tasavvufi terimler olsa da genel olarak çok akıcı ve ilham verici bir kitap o yüzden hiç sıkılmadım :KK200:

Mantıku't Tayr bitirdim cok sukur 😍🥰
Manevi mertebeler makamlar dili cok zengin bir kitapti baska bir baskidan ilerde bir daha okumak isterim 💞
IMG_20201213_111242_354.jpg

Günaydın canım hangi yayınevinden okudun bende listeme ekleyeceğim de Bi bakayım
Merhaba canim seni bu sayfada gormek cok guzel 😍🥰 özlemiştik 😘
Canim ravza yayinevinden okudum ama herf kelime hatalari cok fazlaydı bence baska bir yayinevinden okumak daha iyi olacaktir mutlaka ✅

Ayy evet valla ben de sizleri kendime çok yakın buldum ve çok sevdim.
Merhaba canim seni bu sayfada gormek cok guzel 😍🥰 özlemiştik 😘
Canim ravza yayinevinden okudum ama herf kelime hatalari cok fazlaydı bence baska bir yayinevinden okumak daha iyi olacaktir mutlaka ✅
O zaman Sufi yayından alayım bari

Back