Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo canim muhtesem görünüyorlar
Martin edene başlıcam canım ne güzel ya isminin veriliş sebebiOoo canim muhtesem görünüyorlar
Ucurtma avcisi ve suskunlar i okumustum ve bugun de Martin Eden bitti.
Nihal Atsız da cok merak ettigim bir yazar babam ismimi onun kitabindan koymus hatta Bozkurtlarin Ölümünde Almıla diye bi karakterden
Hangisinden baslayacaksin canim yorumlarini bekliyorum heyecanla
Çok sagol canim babam ideolojik siyasi fikir vs olarak da çok sever Nihal Atsizi zaten cok etkilenmis demek ki ama ben daha okuyamadim iste hayirsiz okuyucuyum ve Nihal Atsiza isim vefa borcum var aslindaMartin edene başlıcam canım ne güzel ya isminin veriliş sebebi
Çok sagol canim babam ideolojik siyasi fikir vs olarak da çok sever Nihal Atsizi zaten cok etkilenmis demek ki ama ben daha okuyamadim iste hayirsiz okuyucuyum ve Nihal Atsiza isim vefa borcum var aslindaMartin edene başlıcam canım ne güzel ya isminin veriliş sebebi
Yazarım canım fikirlerimi inşallahÇok sagol canim babam ideolojik siyasi fikir vs olarak da çok sever Nihal Atsizi zaten cok etkilenmis demek ki ama ben daha okuyamadim iste hayirsiz okuyucuyum ve Nihal Atsiza isim vefa borcum var aslinda
Martin Eden bakalim nasil bulacaksin canim merak ediyorum ben ana karakter ve birkac yan karakteri cok sevdim
İnsallah canim bol okumali huzurlu mutlu verimli bir gun olsun insallahYazarım canım fikirlerimi inşallah
İnşallahİnsallah canim bol okumali huzurlu mutlu verimli bir gun olsun insallah
İlk defa gördüm bu kitabı okuyunca fikrini merak ediyorumKendime siralama belirlemistim bir klasik bir kisa yormayan bir de özel ilgi alanim olan dini kitaplardan sirayla okuyacagim diye simdi sirada Mantıku't Tayr (Kuş Dili) var dinî kitap kategorisinden
Eki Görüntüle 2733917
Hadi Bismillah biraz baslayim
İyi geceler arkadaşlar
Keyifle oku canım.
Basladim canim girizgah cok guzel Allaha ve Peygamber Efendimize (s.a.v) övgüler var asil hikayeye yeni gececegimİlk defa gördüm bu kitabı okuyunca fikrini merak ediyorum
Masallah canim supersin kadin turkiyenin dizi ihtiyacini kitaplariyla karsiliyorBenim kişisel gelişim kitabı sonunda bitti
Yeni kitaplarıma başladım "madalyonun içi" ilk elime almada 70 sayfa bitti bile üstelik tepemde çocuk ile kitap akıp gidiyor çok sevdim psikiyatr ın birebir hasta notlarından derleme aslında sadece masumlar apartmanı hikayesini bekliyordum ama karşıma "kırmızı oda " çıktı ordaki isimlerle masumlar apartmanı karışık gidiyor demekki 1 kitaptan 2 dizi çıkarmışlar biraz daha okuyunca dogduğun ev kaderindir i görürsem şaşırmayacağım
Ne guzel canim az cok demeyip okumak cok iyiBende çık uzun zamandan sonra dün akşam 10 sayfa Dalan okudum darısı bu güne
Günaydın canım hangi yayınevinden okudun bende listeme ekleyeceğim de Bi bakayımMantıku't Tayr bitirdim cok sukur
Manevi mertebeler makamlar dili cok zengin bir kitapti baska bir baskidan ilerde bir daha okumak isterim
Eki Görüntüle 2738884
Merhaba canim seni bu sayfada gormek cok guzel özlemiştikGünaydın canım hangi yayınevinden okudun bende listeme ekleyeceğim de Bi bakayım
O zaman Sufi yayından alayım bariMerhaba canim seni bu sayfada gormek cok guzel özlemiştik
Canim ravza yayinevinden okudum ama herf kelime hatalari cok fazlaydı bence baska bir yayinevinden okumak daha iyi olacaktir mutlaka