- 31 Temmuz 2020
- 20.408
- 60.233
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende bugün 3 tane kitabını sipariş verdimGülseren Budayicioglunun kitabını aldım bir tane denemek için. Henüz başlamadım. Başlayınca spoiler vermeden fikir beyan ederim
AA ben vampir serilerinide çok okudum ama isimleri neydi unuttum gitti lise dönemlerinde kaldı :))Kuzum ben daha çok yemek kitabı okuyorum biliyo musun
Ama fantastik gerilim türü seviyorum
Vampir Akademisi serisindeyim şu an
Merhaba. Ben de Madalyonun Öteki Yüzü 'nü aldım. Diziden merak ettim aslında.Merhaba bende bugün 3 tane kitabını sipariş verdim
Kral kaybederse
Günahın üç rengi
Madalyonun öteki yüzü
Siz hangi kitabını aldınız merak ettim :)
Evet bende ilk onu okuyacağım sanırım :) gerçi dizi ile çok farklı diyorlar bakalım okudukça anlayacağız kitabın yorumları çok iyiydiMerhaba. Ben de Madalyonun Öteki Yüzü 'nü aldım. Diziden merak ettim aslında.
ooo neler neler okuyormuş canısı :) ben de severim fantastik kurguKuzum ben daha çok yemek kitabı okuyorum biliyo musun
Ama fantastik gerilim türü seviyorum
Vampir Akademisi serisindeyim şu an
canımmm kaptanım Esram hoşgeldin
kuzu polisiye romanları aslında bi ara çok ilgiliydim şimdi biraktım hatta doğum haritamı yorumlattım geçenlerde kadın dedi ki polisiye gizem sizin ruhunuzu besler ay burcum koç ondanmış
agatha christie den başlamak istiyorum çok zeki bir kadın olduğunu okumuştum granje da okumadım ayy hepsini okuyasım var
Ay okumamamışım sağol kuzumcanımmm kaptanım Esram hoşgeldin
kuzu polisiye romanları aslında bi ara çok ilgiliydim şimdi biraktım hatta doğum haritamı yorumlattım geçenlerde kadın dedi ki polisiye gizem sizin ruhunuzu besler ay burcum koç ondanmış
agatha christie den başlamak istiyorum çok zeki bir kadın olduğunu okumuştum granje da okumadım ayy hepsini okuyasım var
BerryShake nasıl değişik biri değil miooo neler neler okuyormuş canısı :) ben de severim fantastik kurgu
Bende bir çöküşün hikayesiyle ayışığı sokağı nınpek sevemedim. Dediğin gibi satranç la başlayınca bizim beklenti yükselmişte olabilir tabi. Yüzüklerin efendisi ve hobbit hiç sıkılmadan defalarca izlediğim filmlerdenBen de satrancla basladim canim diger kitaplarindan da okudum ama yani tadi alamadim mecburiyet ve amoonkosucusunu hic sevemedim :/ benim kitaplardan uyarlanmis filmlerde en sevdigim tabi ki en sevdigim seri olan Yuzuklerin Efendisi filmleri ama kesilmemis uzun versiyonlarina bayildim
İskender Pala yı gördüm en sevdiğim yazar,bir çok kitabını okudum.En son İtiraf'ı okudum.Merhaba canım. Hayırlı olsun topiğin
Okumak benim için bir tutku
İlkokul çağlarımdan itibaren hiç bırakmadım okumayı. En sıkıntılı anlarımda bile kitaplarımla teselli buldum.
12 yaşlarıma denk gelen dönemlerde bol bol Ahmet Günbay Yıldız okudum. Sonra Necip Fazıl, Dünya ve Türk klasikleri okudum çok çok..
Daha sonra İskender Pala tutkum başladı. Neredeyse bütün kitaplarını okudum.
Tarih okumayı çok severim. Kişisel gelişim okudum epeyce.
Şimdi de Martin Eden bekliyor ona başlıcam inşallah.
Elimde 2 kitap var onlar bitince tabi.
Yeni kitap almak çok sevindirir beni. Kıyafete bile o kadar sevinmem. Vee yenice kitaplarım geldi
Yazarım bende arada
Hoşgeldin Nego :)İskender Pala yı gördüm en sevdiğim yazar,bir çok kitabını okudum.En son İtiraf'ı okudum.
Gelmişken yazayım bende:)
Yabancı olarak Tess Gerritsen ve John Verdon favorim,çoğu kitaplarını okudum.
Aynen canim sen de koc burcu olunca aklima geldiAy okumamamışım sağol kuzum
Bende koç burcu olduğum için mi polisiye seviyorum acaba :))
Gerçi yeni yeni biraz uzaklaşmakta istiyorum biraz kafamı boşaltacak bana huzur verecek kitaplara yönelmem lazım polisiye tam tersi :))
Agatha kitapları çok güzeldir kitapları ince ince zaten başka bir kitabı okurken bile başlayıp bitirebilirsin
Hosgeldiniz İskender Pala sevenler masallah çokİskender Pala yı gördüm en sevdiğim yazar,bir çok kitabını okudum.En son İtiraf'ı okudum.
Ay bende de var onlar sen oyle diyince okuma istegim gitti Yuzuklerin Efendisi ve Hobbit lisede okuyup kitaplarına ve filmlerine asik olduğum seriler Tolkien'in kalemi efsaneBende bir çöküşün hikayesiyle ayışığı sokağı nınpek sevemedim. Dediğin gibi satranç la başlayınca bizim beklenti yükselmişte olabilir tabi. Yüzüklerin efendisi ve hobbit hiç sıkılmadan defalarca izlediğim filmlerden
Seni burda gördüğüme nasıl da mutlu oldum ve İskender Pala gibi muhteşem bi yazarın kitaplarında buluşmak en güzeliİskender Pala yı gördüm en sevdiğim yazar,bir çok kitabını okudum.En son İtiraf'ı okudum.
Aynen hurma detoksuna da bayiliyor kaptanimBerryShake nasıl değişik biri değil mi
Doya doya moda izleyen
Fantastik kurgu yemek kitapları okuyan , bir doktor çok çok tatlı bakalım daha neleri var göreceğiz
Yo bitti sukur. Yan etkisi oyle kaldiBen de satrancla basladim canim diger kitaplarindan da okudum ama yani tadi alamadim mecburiyet ve amoonkosucusunu hic sevemedim :/ benim kitaplardan uyarlanmis filmlerde en sevdigim tabi ki en sevdigim seri olan Yuzuklerin Efendisi filmleri ama kesilmemis uzun versiyonlarina bayildim
Tez mi yaziyorsun canim bilmiyordum ya insan bazen zorunda olarak yaptigi seylerden keyif almiyor gercekten ama bu surec gecince kendi isteginle zaten baslarsin
Tess gerritsen den kan gölü var ama okumadım henüz.İskender Pala yı gördüm en sevdiğim yazar,bir çok kitabını okudum.En son İtiraf'ı okudum.
Belki sen seversin canım bana satranç tan sonra biraz basit gibi geldi. Şimdi 10 yaşındaki kızım harry Potter a başladı bunlar bitsin sırada Tolkien kitapları varAy bende de var onlar sen oyle diyince okuma istegim gitti Yuzuklerin Efendisi ve Hobbit lisede okuyup kitaplarına ve filmlerine asik olduğum seriler Tolkien'in kalemi efsane
Harry Potter ben de istiyorum da serinuzun gozum yemiyo canim ama kizin begenir benceTess gerritsen den kan gölü var ama okumadım henüz.
John verdon u çok sevdim 3 kitabını okudum 1 tane de okunacak var elimde
Son 2 kitabını almam lazım seriyi tamamlamak için
Belki sen seversin canım bana satranç tan sonra biraz basit gibi geldi. Şimdi 10 yaşındaki kızım harry Potter a başladı bunlar bitsin sırada Tolkien kitapları var