• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuma Günlükleri

Canım ne güzel bir konu.
Ben de kitapla nefes alanlardanım. Bölüm de edebiyat olunca bol bol okudum.
Malum bu ara tezimden dolayı teori, eleştiri kitapları ve makale okuyorum ama onların içerisinde de dili çok akıcı, bakış açısını değiştirecek kitaplar var. İstersen tavsiye adebilirim.
Bir sürü favorim var ama Edebi olarak favori deyince aklıma ilk gelen Kafka. Kafka da favorim şato. Ama dönüşüm kitabıyla başlamak daha iyi olur.
Ben iskender pala nın dilini pek sevmiyorum ama iki darbe arasında diye bir kitabi var. Anılarını yazmış. Beni çok etkilemişti.
Bunu dışında hem akıcı hem edebi tat olarak Mustafa Kutlu yu tavsiye edebilirim.
Cengiz aytmatov u da çok severim. Tüm kitaplarını okudum ama aklıma ilk gelen kitapları beyaz gemi ve gün uzar yüzyıl olur. Bu kitap gün olur asra bedel şeklinde de çevrilmişti.
Aklıma geldikçe yazarım 💞💞

Selam Namaria Namaria cım bayıldımm ne iyi ettin ekibimizde gizli okurlar varmış meğer ❤️

Benim türüm polisiye :sus: :) tabiki başka türlerde okuyorum ama asıl beni cezbeden 1 2 günde okuduğum kitaplar onlar oluyor 🙈
İlk ergenlik yıllarında başladığım agatha christe sonra oldu granje 🤗 tutkunu oldum adamın bütün serilerini okudum veee şimdi senin topiğini görünce son kitabınıda aldım gitti 🤣 ah birde biraz ucuz olsalar 😑

Birde çoğunuz yazmışsınız popüler kitap sevmiyoruz diye bende aksine merak ediyorum o sebeple granje' ın kitabına ek Gülseren budayıcıoğlunun 3 kitabını daha aldım 🙈🤣 hani şu masumlar apartmanı yazarı 🤭
canımmm kaptanım Esram hoşgeldin:KK19:
kuzu polisiye romanları aslında bi ara çok ilgiliydim şimdi biraktım hatta doğum haritamı yorumlattım geçenlerde kadın dedi ki polisiye gizem sizin ruhunuzu besler ay burcum koç ondanmış :KK33:
agatha christie den başlamak istiyorum çok zeki bir kadın olduğunu okumuştum granje da okumadım ayy hepsini okuyasım var :KK36:

Canım ne güzel bir konu.
Ben de kitapla nefes alanlardanım. Bölüm de edebiyat olunca bol bol okudum.
Malum bu ara tezimden dolayı teori, eleştiri kitapları ve makale okuyorum ama onların içerisinde de dili çok akıcı, bakış açısını değiştirecek kitaplar var. İstersen tavsiye adebilirim.
Bir sürü favorim var ama Edebi olarak favori deyince aklıma ilk gelen Kafka. Kafka da favorim şato. Ama dönüşüm kitabıyla başlamak daha iyi olur.
Ben iskender pala nın dilini pek sevmiyorum ama iki darbe arasında diye bir kitabi var. Anılarını yazmış. Beni çok etkilemişti.
Bunu dışında hem akıcı hem edebi tat olarak Mustafa Kutlu yu tavsiye edebilirim.
Cengiz aytmatov u da çok severim. Tüm kitaplarını okudum ama aklıma ilk gelen kitapları beyaz gemi ve gün uzar yüzyıl olur. Bu kitap gün olur asra bedel şeklinde de çevrilmişti.
Aklıma geldikçe yazarım 💞💞
canımcım hoşgeldin sen de edebiyatçısın vay be hem fit hem kültürlü grubuz :KK19:
kafka dönüşüm çok etkileyiciydi ama çok hüzünlendim canım ağladım hatta :( evde babaya mektup var sırada onu okucam sonra şato yu da okuyacaklarımın listesine eklerim inşallah
cengiz aytmatov merak ediyorum kuzum Mehfam Mehfam canım da önermiş okuyacağım mutlaka :KK200:

Kızlaaar bugün gelen mail e bakın tam da topiğimiz açılmışken :21::21::21::21:
Eki Görüntüle 2730880
canım benim de yolda gelecekler listesi satranç çok sevmiştim bir arkadaşıma aldım bir de elimdekini hediye ettiğim için kendime tekrar aldım :))
diğerlerini heyecanla bekliyorum :KK19:

Eklentiler

• kitaplar.jpg
    kitaplar.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 65
Aysuncum hoşgeldin bebeğim ay biraz benzeşiyoruz senle zülfü livaneli de okumadım daha önce ama merak ediyorum :)
pucca da çok eğlenceli diyorlar şeker portakalı da benim sevdiklerimden çok dokunaklı :KK19:
Bakma hep evde ve sakin rutin hayat olunca çok okuyasim gelmiyor bu aralar ama bende seninle okuma programına katilayim da şu ataletim bitsin 🙂 Zülfü Livaneli yi şiddetle tavsiye ederim sanki karşılıklı konuşarak yaşıyormuş gibi oluyorsun saçma dolastirma ayrıntılama yapmıyor ve kurgu çok iyi. Pucca iş yerinde sıkıntı yaşadığında gel eve bı kitap bitirirsin argo felan ama kız arkadaş gibi 😄 şeker portakalı bugün devam edeyim bende çok beğendim 😍

Canimm çok sevindim ya ne güzel okumuşsun İskender Pala okumadım çok merak ediyorum bi kitabını önerir misin başlamak için çok ağır olmayan :KK19:
ben şu an Martin Eden okuyorum en sevdiğim yazar güzel valla :) yaz kuzum arada üstüne konuşuruz beraber :KK36:
Her kitabı birbirinden güzel. Ama beni en çok etkileyen ve elimden bırakmadan 1 günde bitirdiğim kitabı : "Katrei Matem" olmuştu😊

canım benim de yolda gelecekler listesi satranç çok sevmiştim bir arkadaşıma aldım bir de elimdekini hediye ettiğim için kendime tekrar aldım :))
diğerlerini heyecanla bekliyorum :KK19:
Bende ilk stefan zweig e satrançta başlamıştım ve hayran olmuştum resmen. Aslında okuduğumuz kitapların filmlerini de seviyorum ben önce okuyup sonra izliyorum.

Merhaba :)
Ben de katılmak istedim.
Şuan okuduğum kitap fahrenheit 451, güzel bir kitap ama ilk sayfaları sıkıcıydı. Yoğun öneriler üzerine okumaya başladım memnun kalırsam yazarım. En sevdiğim yazar da zülfi livaneli diyebilirim. Öneriler için takipte olacağım.

İçimde resmen kanayan bir yara. Önceden çok okurdum genellikle tarih ve metafizik tarzı ama bu yüksek lisans yaparken tez aşamasında o kadar zorlandım ki. Bir sürü kaynak vs resmen okuma zevkimi aldı götürdü. Kitapların başında 5 dk duramıyorum şu an. Kendimi zorlayıp okumak istiyorum tekrar eskisi gibi.

Bende ilk stefan zweig e satrançta başlamıştım ve hayran olmuştum resmen. Aslında okuduğumuz kitapların filmlerini de seviyorum ben önce okuyup sonra izliyorum.
Ben de satrancla basladim canim diger kitaplarindan da okudum ama yani tadi alamadim mecburiyet ve amoonkosucusunu hic sevemedim :/ benim kitaplardan uyarlanmis filmlerde en sevdigim tabi ki en sevdigim seri olan Yuzuklerin Efendisi filmleri ama kesilmemis uzun versiyonlarina bayildim 😍
İçimde resmen kanayan bir yara. Önceden çok okurdum genellikle tarih ve metafizik tarzı ama bu yüksek lisans yaparken tez aşamasında o kadar zorlandım ki. Bir sürü kaynak vs resmen okuma zevkimi aldı götürdü. Kitapların başında 5 dk duramıyorum şu an. Kendimi zorlayıp okumak istiyorum tekrar eskisi gibi.
Tez mi yaziyorsun canim bilmiyordum ya insan bazen zorunda olarak yaptigi seylerden keyif almiyor gercekten ama bu surec gecince kendi isteginle zaten baslarsin 😍

Merhaba :)
Ben de katılmak istedim.
Şuan okuduğum kitap fahrenheit 451, güzel bir kitap ama ilk sayfaları sıkıcıydı. Yoğun öneriler üzerine okumaya başladım memnun kalırsam yazarım. En sevdiğim yazar da zülfi livaneli diyebilirim. Öneriler için takipte olacağım.
Hosgeldiniz 🥰 fahrenheit 451 distopyaydi degil mi duydum ama okumadim keza george orwell hayvan ciftligi ve 1984 de duruyor kitaplikta hâlâ 😶
Hem oneriler hem de okuduklarinizi yorumlamak icin bekleriz her zaman 💞☺️

Bakma hep evde ve sakin rutin hayat olunca çok okuyasim gelmiyor bu aralar ama bende seninle okuma programına katilayim da şu ataletim bitsin 🙂 Zülfü Livaneli yi şiddetle tavsiye ederim sanki karşılıklı konuşarak yaşıyormuş gibi oluyorsun saçma dolastirma ayrıntılama yapmıyor ve kurgu çok iyi. Pucca iş yerinde sıkıntı yaşadığında gel eve bı kitap bitirirsin argo felan ama kız arkadaş gibi 😄 şeker portakalı bugün devam edeyim bende çok beğendim 😍
Aynen kuzu yoksa korelip gidicez bu hayatta ya 😶
Zülfü Livaneli evde bi kitabi vardi ruzgarlar genc eser diye ona baslarim olmazsa bi deneyim 🥰

Selamlar ben de kitap okumayı çok seviyorum çocukluğumdan beri. Ben iskender pala hayranıyım. Sonra Beyazıt Akman geliyor. Tarih ve kurgu karışımı favorim. Buradaki fikirlere bakıp yelpazemi genişletmek isterim.

Selamlar ben de kitap okumayı çok seviyorum çocukluğumdan beri. Ben iskender pala hayranıyım. Sonra Beyazıt Akman geliyor. Tarih ve kurgu karışımı favorim. Buradaki fikirlere bakıp yelpazemi genişletmek isterim.
Merhaba hosgeldiniz 🥰
Zaten sayfayi o yuzden actik belli alanlarda kalmayalim birbirlerimizin onerilerine gore yelpazemizi genisletelim istedik 😍
Sizin de onerilerinizi bekleriz her zaman mesela ben dun actim konuyu arkadaslarin tavsiiyesiyle iskender pala, cengiz aytmatov, Zülfü livaneli gibi yazarlari radarima ekledim 🙃

Aynen kuzu yoksa korelip gidicez bu hayatta ya 😶
Zülfü Livaneli evde bi kitabi vardi ruzgarlar genc eser diye ona baslarim olmazsa bi deneyim 🥰
Başla vaktin çok degicek kitap sonlarında ya agliyosun ya oha diyosun 🤭 en azından okudukça başka hayatlar hayal etmek zihinden uzaklaşmak iyi oluyor

Back