- 7 Nisan 2015
- 15
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi zynp-istanbul95
o da var ama onca öğrenciyi düşünürsem aöfden öğretmenlik yapabilcek kişi çıkar en azından..o zaman öğretmenlik senin yapabileceğin bir şey değil..benim ilk görev yerim evime 21 saat uzaklıkta doğuda bir şehirdi..okul bitince evinde oturacaksan bu işe hiç girişme sırf diploma için oku bi aöf tamamdır ..herkes okuyacak diye bir kaide yok..olan sadece dediğim gibi yerini gaspettiğin kişi..nerden bileceksin o kişi kim nasıl helalleşeceksin..
inşallah yaa... çok önemli bi kararsimdi sana ne kadar gez dolas takil desek bos psikolojik bi sorun yasiyosun suan...doktora da gitmissin..ilacini kullanmaya devam et ...buyuk ihtimalle yakinda etkisini gostermeye baslar ve rahatlarsin..tedavi surecindeyken boyle onemli kararlar verilmemeli..sonradan pisman olursun..
haklısın hele ki evlilik ben napcm ama sonrası güzel olcak diye umutlarm var galiba yanlş düşünüyorum herkes öğrencilik güzel diyor. bence iş hayatı. özgürlük var kendi evin var. buradaki gibi çıkar yokbırakma , diren...
ilerde iş yaşamında da sevmediğin bir yerde çalışırsan hemen bırakıp gidecek misin?
evliliğinde en ufak zorlukta hemen pes edecek misin?
hayat kimse için güllük gülistanlık değil.
eğer memnun değilsen, "bu şartlarda nasıl mutlu olabilirim"i araştırmalısın.
annenler gelsin yanına o vakit..o da var ama onca öğrenciyi düşünürsem aöfden öğretmenlik yapabilcek kişi çıkar en azından..
haklısın hele ki evlilik ben napcm ama sonrası güzel olcak diye umutlarm var galiba yanlş düşünüyorum herkes öğrencilik güzel diyor. bence iş hayatı. özgürlük var kendi evin var. buradaki gibi çıkar yok
gelemez ama neyse bi çaresine bakcam onlar çok üzülüyor çokkannenler gelsin yanına o vakit..
aynen çok tşk ederim :) hayatımın ciddi olarak ilk yılları bana ağır geldi sudan çıkmış balık misali... ben art niyetli bi insan değilim ve bunun zorlugu var şimdi çevremden görüyorumesas iş hayatı görmediğin kadar çıkarın, menfaatin döndüğü yer.
sen güzel güzel okulunu bitir.
sabırlı ol.
en ufak zorlukta pes etme.
alışkanlık haline gelir, dikiş tutturamazsın, abla tavsiyesi
ah be canım inşallah gücünü kuvvetini bir an evvel toparlarsın..gelemez ama neyse bi çaresine bakcam onlar çok üzülüyor çokk
aynen çok tşk ederim :) hayatımın ciddi olarak ilk yılları bana ağır geldi sudan çıkmış balık misali... ben art niyetli bi insan değilim ve bunun zorlugu var şimdi çevremden görüyorum
inşallah inşallah.. bu yaz mantıklı kararlar vererek devam etmek istiyorum. şu an belki mantıklı düşünemiyorum amaah be canım inşallah gücünü kuvvetini bir an evvel toparlarsın..
tabiii hayat benim ama kaldırması güçmüş gerçekten anlıyorumo tarz insanlar her yerde var..
okul ortamında 5 varsa işyerinde 10 tane var.
kamu özel fark etmez.
o yüzden sık dişini, güçlü ol.
aileni de üzme.
hayatını eline almak burdan başlar..
Ben üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Şu an 2. dönemdeyim. Evimden uzakta başka bir şehirde okuyorum yaklaşık 9 saatlik. Öğretmenlik okuyorum. Fakat öyle bir bunaldım ki içimden okulu bırakıp eve dönmek geliyor. Şöyle bir fikir oluştu kafamda bu dönemi tamamlayıp 2 yıllık bitirmiş olarak eve döneceğim. Daha sonra açık öğretimden bölümümü okuyarak bitireceğim. Staj da görülüp öğretmen olunabiliyormuş. Okumamak gibi bir fikrim hiç olmadı öyle anlaşılmasın. Ama burada o kadar bunaldım ki ailem çok üzülüyor ama ben çok yıpranıyorum.. Lütfen yardımcı olun fikir verin.. Çok sevinirim.Teşekkür ederim..