Okulu bırakmalı mıyım? Lütfen bir fikir verin :(

Ben üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Şu an 2. dönemdeyim. Evimden uzakta başka bir şehirde okuyorum yaklaşık 9 saatlik. Öğretmenlik okuyorum. Fakat öyle bir bunaldım ki içimden okulu bırakıp eve dönmek geliyor. Şöyle bir fikir oluştu kafamda bu dönemi tamamlayıp 2 yıllık bitirmiş olarak eve döneceğim. Daha sonra açık öğretimden bölümümü okuyarak bitireceğim. Staj da görülüp öğretmen olunabiliyormuş. Okumamak gibi bir fikrim hiç olmadı öyle anlaşılmasın. Ama burada o kadar bunaldım ki ailem çok üzülüyor ama ben çok yıpranıyorum.. Lütfen yardımcı olun fikir verin.. Çok sevinirim.Teşekkür ederim..
Emeksiz yemek olmuyor.Sağlam psikoloji için sağlam durmak gerek.Her şeyde böyle kaçmayı denersen,hayatın hep zor geçer.İdeallerin olmalı.Oku ve bitir.

Şimdi okulu bırakacaksın dayanamıyorum diye yarın birgün atanırsan en ücra koseye o zaman da işi mi bırakacaksın .

Atanırsan da uzak yere gidiceksin alışmaya çalış. Zaten kalmış 2 senen. Asıl ailenden ayrı kalmaya bu kadar çok üzüldüğün için okumaya devam etmelisin onlardan ayrı kalmaya alışmalısın güçlü ve kararlı ol. Uzaktasın diye yakınmayı bırak çok şükür ki hayattalar de. Allah korusun onlara bişey olsa napıcaksın bence kaçmak yerine bu sorunu bir an önce halletmelisin.

X