Okulncesi retmenleri Paylam Alan

selam kızlar bende kadrolu okulöncesi öğretmeniyim bu topic iyi olmuş bu sene alese girmek istiyorum hayırlısı olsun inşallah

kızlar merhaba ben 4 yıllık bir üniversiteden mezunum açık öğretimden okul öncesi öğretmenliğine kayıt yaptırmak istiyorum acaba mümkün mü beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

selam fizikçi öğretim görevlisisin sanırım....okulöncesi öğretmenliğini niye istiyosun? soruna gelince emin olmamakla beraber eğer ösysden yeterli puanı (baraj) aldıysan mezun olduğun alana giriyorsa okulöncesi öğr. girebilirsin sanırım...hayırlısı olsun arkadaşım...

kızlar merhaba ben 4 yıllık bir üniversiteden mezunum açık öğretimden okul öncesi öğretmenliğine kayıt yaptırmak istiyorum acaba mümkün mü beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

mümkün değil canım açık öğretim okul öncesi öğretmenliğine sadece meslek liselerin çocuk gelişimi bölümünden mezun olan kişiler kayıt yaptırabiliyo

selam kızlar bende duydum geldiim:)))
bende ankara ünv mezunuyum, etimesgutta kadrolu olarak çalıyorum:))))
nasıl gidiyor yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun problemsiz bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum...
anaokulunca çalışan var mı???

duyduğuma göre meslek liselerinde 9 ay kadar verilen okul öncesi öğretmenlik eğitimi sonrası öğretmenlik yada yardımcı öğretmenlikte olabilir yapılabiliyormuş doğruluk payı var mıdır teşekkürler.....

benim bildiğim kadarıyla o kurs sonrası yardımcı öğretmen ( bakıcı anne) tarzı bişey verilecek sınıflara, öğretmene yardımcı olsun diye...

mrb bazı meslek liselerinde belli bir süre verilen eğitim sonrasında okul öncesi öğretmenlik yapılabiliyormuş diye duydum bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.....

bu arada tam gün anaokullarında ekders daha fazladır tam gün olduğu için:600 küsür ..ilköğretimde 400 olması lazım 1300 küsür de maaş..mesleği düşününlere..

canım kaç senedir öğretmenim 1300 küsür hiç maaşım olmadı!!!!!
ayrıca 400 kadar ek dersimde hiç olmadı lütfen yanlış bilgilendirmeyelim... göreve yeni başlayacak olan arkadaşlar bu kdr alamazlar... 10 küdür senelik öğretmenlerin maaşları anca 1300 falandır... hiçbirimizin ek dersi de 400 asla bulmuo((((

selam bayanlar ben ilköğ anasınıfı öğretmeniyim 5 yıl bitti....maaş 1 3oo falan ek derste iş gününe göre değişir 300- 400 e yakın...yarın bi bakarım bende merak ettim yanlışsa düzeltirim...

bilmiorum beni hiç 1300 maaşım olmadı kesintilierim mi ne war???
ama ek deers en fazla 375 aldım

slam ben iilköğret,mden bağımsız anaokuluna geçtim. maaş net olaraak 1360 ek deersimde 600 küsür oldu tam gün..yani şimdi 2ooo alıyorum....i.ö .de de yine maaş aynı 1360 ek ders te 370 falandı ....

anaokulu öğretmenleri bu yıl 45ler 50ler ile atandı
artık çok rahat atanabilme imkanın var canım
darısı diğer branşların başına inşallah

Ben bu kadarını da abartı buldum doğrusu,75-80 le atananlara haksızlık bulmaz: ilk atamada puanı yüksek de olsa açıkta kalmayım diye en ücra yerleri yazanlar doğuda,puan yetersizliğinden atanamayanlar ise 45-50 ile ikinci atamayla egede akdenizde...zaten dava konusu olmuş bu durum.neredeyse puana bakmayıp sınava girmiş olan herkesi atayacaklardı.

Merhabalar.... Arkadaşlar aranızda özel anookulu ya da gündüz bakımevlerinde sorumlu müdür olarak çalışan var mı ? Acaba başka bir konu mu açmam gerekiyordu ??? :sm_confused: :sm_confused:

arkadaslar bende stajyerim. 2011 agustos'ta stajyerligim kalkacak. almanya'da okuyorum. seneye kesin dönüs yapacagim. istanbul avrupa yakasinda is ariyorum. eger sagdan soldan is duyarsaniz ve bana bildirirseniz cok sevinirim. burdan beri basvurmak ve cevabi beklemek inanin cok zor oluyor.

merhaba arkadaşlar,sakarya üniv.mezunuyum,5 yıllık anasınıfı öğretmeniyim,ilköğretim anasınıfında çalışıyorum,bu aralar çok yoğunum,malum şenlikler birde sergi hazırlığı içerisindeyim çoook yoruluyorum

bütün sakarya mezunları burda toplanmış..bende sakarya üniversitesi 4.sınıftayım arkadaşlar:)

selam ögretmenler,
bende almanyada okul öncesi ögretmenligi okudum tam tercümesi EGITMEN
1 yillik stajyerligimden sonra istanbulda calismak istiyorum.

özel anaokullarina sorunsuz basvuru yapabilir miyim? yoksa bende mi kpss sinavlarina vs girmem gerekiyor?
alman vatandasiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…