Okulda oğlumun ön iki dişini arkadaşı kırmış çok üzgünüm

Düzeltmeye çalıştım ama duzetemedim alintiyi..Dünkü yazımda yanlış bir cümle kurmuşum okul ve idareye soruşturma açacağım diyerek.Ben kısaltmak istemiştim cümle bambaşka bir cümle olmuş..Zaten öğretmenin hiç bir suçu yok o yüzden şikayet için bekliyorum canı yanacak öğretmen milli eğitim direk soruşturmayı öğretmene ve idareye aciyormus

oofff kötü o zaman

oofff kötü o zaman
Bencede öğretmenimiz çok anaç bir öğretmen 30 senelik bir öğretmen olayın akşamı beni aradı nerdeyse ağlayacakti.Müdür yrd.sınıfını değiştirelim dediğini söyledim oğlumu çok sevdiğini ve onu tanıdığını derslerde nerde geri nerde ileri olduğunu kendisinin bildiğini ssınıfını değiştirmeyin dedi..Valla bende ne yapacağımı şaşırdım çok kötü bir durum.Ögretmenimize bunu yapamam meslek hayatının son yıllarında hiç soruşturma açılmamış bir öğretmenken soruşturma açarak onuda üzmek istemiyorum

bence de yapmayın öğretmene yazık olur ... bu konuda duyarlı olmanız da çok güzel.. ben olsam şu saatten sonra dediğim gibi hayatın gerçeklerine hazırlardım artık..

Nasıl çocuk yetiştiriyorlar ya hu. Şaşırdım
Zamanla daha iyi görünebilecek şeyler çıkar yaptırırsınız. Çok Endişe etmeyin. Ama o çocuğun ailesiyle bence görüşün kesinlikle.

Yazdıklarınızı sonradan gördüm. Aile ile ggörüşmüşsün.çocuğun öyle olması normal. Yazık ne diyeyim. Ama yapabileceğiniz birşey varsa yap kesin cnm.

Arkadaşlar bugün idare ve okul aile birliği rehberlik hepsiylede görüştüm hiçbirşey yapamayacaklarını söylediler 5 veli arkadaş gitmiştik sonradan öğretmen velilerden birini ariyarak kızmış neden arkamdan iş ceviriyorsunuz diyerek.Ben idareye şikayetçi olurum dedim ama nafile bişey çıkmaz ki diyorlar.öğretmende bana kızgın sırf hakkımı arıyorum diye.böyle adalet olur mu herkes bana cephe aldı sınıfın huzurunu kaçırmışim gibi

Yani artık bizde ne yapacağız çocuğu savunma sporlarından birine yazdiracagiz kizdiginin ağzının üstüne vurup bütün dişlerini dağıtacagiz başka yolu yok.Resmen bunu söylemek istediler bana çok acı ama gerçek bir kez daha üzüntüm katlandı.Çocuğunuz kendisini korumasını bilecek diyorlar.Bende aynen üstteki cümle mi söyledim.yani mağdur olmayın mağdur edin nasıl olsa yapacak bişey yok

Bide annesi beni sürekli tahrik ediyor şikayet için dolaniyorum ya ben.Bugün bilerek okula geç gittim karşılaşmamak için..diğer velilerede ben üstüme düşeni yaptım diyormuş..Ne yaptıysa arkadaş artık..okulda birbirimize girecegimizden dolayı rezil olmamak adına ondan uzaklasiyorum ama kadın pusuda bekliyor..sanki onun oğlunun dişlerini benim oğlan kırmış gibi.ciddi söylüyorum yarın sakinleştirici içip öyle okula gitcem..Yoksa kadının dişlerini ağzına dökmem muhtemel..öyle böyle deyil yani kadın tam cingen rezil olmak istemiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…