- 11 Eylül 2015
- 391
- 211
- 33
- 36
- Konu Sahibi Cemreberen88
-
Doktor böyle dedi aynenCok gecmis olsun ama nasil eskisi gibi olmaz ki, komple dis yapiliyor artik.bunun da bir cozumu vardir mutlaka.
Hastaneden sonra okula gittim eşim götürmek istemedi ama zorla gittim.o çocuğunda ailesini de çağırmışlar müdürle konuştum sizin sınıfinizda çok yaramaz çocuk var.sınıf değiştirelim dedi.okul aile birliğiyle hep birlikte konuştuk.çocuğun annesi çok cazgir biri sanki benim çocuk onun oğlunun dişini kırmış gibi konuştu.benim tansiyonum çıktığı için elim ayağım titredi sinirden oturup ağlayacaktim zor tuttum kendimiOkul yonetimiyle gorusun, veletin ailesi masraflari karsilasin. Akli basina gelir belki
Ben direk özel hastaneye götürdüm zaten çocuğun babası dalga geçer gibi diyo ki devlet hastanesine götürün daha iyi yaparlar dedi.Ben acaba daha iyi yapacak bir hastane ararken dalga geçiyor.Devlet hastanesinden şimdi randevu alsak 20 gün atiyorlarOkul yonetimiyle gorusun, veletin ailesi masraflari karsilasin. Akli basina gelir belki
Aynen bu durumdayım ne yapacağımı şaşırdım çok üzgünümVeli masrafı karşılasa ne olur?
Yaramazlık yapan oğlana kızılsa, ceza verilse ne olur şu saatten sonra?
Tabi sessizce geçilecek bir durum değil ama etki edeceğini de sanmıyorum maalesef
Gitti dişler yazık oldu, benim yeğenimin de komşu çocuğu kırmıştı şu mıknatıslar vardı ya bir ara.
Havaya fırlatarak oynarken yeğenimin dişlerine geldi ön iki dişin yarısı gitti aynen.
Daha da kötüsü içten apse yapar durur kaç yıldır çekiyor çocuk.
Umarım sizin böyle olmaz. İnsan gerçekten üzülüyor diş sağlığı da çok önemli sonuçta.
Çok geçmiş olsun.
Evet doktori bunda söyledi apse yapar dediVeli masrafı karşılasa ne olur?
Yaramazlık yapan oğlana kızılsa, ceza verilse ne olur şu saatten sonra?
Tabi sessizce geçilecek bir durum değil ama etki edeceğini de sanmıyorum maalesef
Gitti dişler yazık oldu, benim yeğenimin de komşu çocuğu kırmıştı şu mıknatıslar vardı ya bir ara.
Havaya fırlatarak oynarken yeğenimin dişlerine geldi ön iki dişin yarısı gitti aynen.
Daha da kötüsü içten apse yapar durur kaç yıldır çekiyor çocuk.
Umarım sizin böyle olmaz. İnsan gerçekten üzülüyor diş sağlığı da çok önemli sonuçta.
Çok geçmiş olsun.
Aynen bu durumdayım ne yapacağımı şaşırdım çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?