Okula gittik bugün öğretmenlerle görüşmeye
Sınıf öğretmeni, müdür yardımcısı vardı.
Olanları anlattılar bizde anlattık, kızım yalan söylüyormuş ve arkadaşıyla dalga geçiyormuş birde küfür ediyor dedi.
Daha önce öğretmenlerinden baskın karakter olduğu ile ilgili bilgi almıştım ama küfür konusunda asla birşey duymadım ne öğretmenlerinden nede evde duydum öğretmene sorduk siz kulağınıza duydunuz mu gözünüzle gördünüz mü diye hayır dedi, niye o zaman diğer öğrencilere inanıp bizim kızımıza inanmıyorsunuz dedik
Birde kızımın sınıfı değişicekmiş, sınıftaki erkek öğrenciler koridorda öğretmene gidip söylemişler sevinere, öğrenmende sevinmiş ve birbirlerine çak yapmışlar
Eşim bunu söyledi herkesin içinde öğretmen inkar edemedi yüzü bozuldu kızardı bir değişik oldu kadın
Sonra rehber öğretmenin yanına gittik görüşücek konuşucak bizde anlattık. Benimde 5. Sınıfa giden çocuğum var çocuklar arasında yalanda olabilir küfürde edebilir bunlar olabiliyor, sizden duymasa arkadaşından duyar, internetten duyar dedi. Belki de özel okuldan geldiği için uyum süreci yaşıyor olabilir dedi. Biz de gerekirse pedagoga götürürüz dedik şuan gerek yok belkide gerek kalmaz ben sizi bilgilendiricem dedi
Ben kızım haklı demiyorum tabiki yalan kötü birşey ama bunlar oldu diye çocuğu çok büyük suç işlemiş gibi hemen başka sınıfa almak nedir?
Bir veli demiş öğretmene kızım müdüre gidip şikayet etmiş öğrenene söylemişler öğretmende onlara inanmış. Hazır müdürde oradayken sorduk kızınız geldi mi diye gelmedi dedi. Bizde gördünüz mü bakın siz diğer öğrenciye inanıyorsunuz dedik