Okul ve kreş

Özele göre devlet anaokullarının kurallar açısından daha iyi olduğunu düşünmekteyim. Özellikle bazı kreslerdi ki bu bölgeden bölgeye de değişebilir tabi ki maske mesafe konusunu fazla da uygulamıyor soyle ki tabi ki de cocuklar arasında mesafenin cok katı kuralci olmasiimkansiz ama sahsi fikrim devlet daha koruyucu yaklaşıyor siz ne dersiniz?
Şöyle belirteyim, kızım özelde ben devletteyim. Bulunduğunuz yere göre değişiyor cümlenize katılıyorum. Kızımın gittiği özel okulda yine Milli eğitim bakanlığına bağlı ve tedbirler- denetlemeler onlarda da geçerli. O okulda hastalık çıkması müşteri kaybı olacağının bilincinde bir yöneticimiz var bu yüzden çok sıkı sarılıyor tedbirlere.
Birde şu var ; veliler çocuğum maske taksın demediği sürece öğretmen ve idareciler çocuklara maske konusunu diretemiyor. Bu konuda eylül ayında bakanlık- bilim kurulu belli yaş altına maske önermedi. bu konuda veli isteği ağır basıyor.

Mutasyona uğramış türün çocukları çok etkilediğini belirttiler, "nasıl olsa dışarı ile bağlantımız illa var" diyerek göndermek aşırı saçma. Bir çocuğun dikkat etmesi ile yetişkininki bir olabilir mi... İnsanın içini rahatlatmak için kendini kandırması bu. Bir süre daha dişinizi sıkın.
2 yeğenim de şu an kovid, biri 9 yaşında.

Back