Okul puanı nasıl hesaplanıyor?

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
ygs ye gıren arkadaslarıma sormak istiyorum.ben ilk kez 2005 te gırmıstım sınava ve yeni puanlama nasıldır bılmıyorum. bu sene okul puanı nasıl hesaplanıyo, yardımcı olabılcek varmı dıploma notum 4.27tahmını kac puan gelır.

Max 75 olduğuna göre, diploma notun da çok düşük değil, 70 civarı gelir, 2 puan aşağı 2 puan yukarı gibi.

Zaten okulun başarısına bağlı kesin bir şey söyleyemez kimse.

Max 75 olduğuna göre, diploma notun da çok düşük değil, 70 civarı gelir, 2 puan aşağı 2 puan yukarı gibi.

Zaten okulun başarısına bağlı kesin bir şey söyleyemez kimse.

ohh sagol bıraz olsun içim rahatladı peki senin sınavın nasıl geçti..

Beklediğimden iyiydi. Türkçede paragraf okurken çok sıkıldım.

Senin nasıldı? Benim de sana sorum var aslında, 2005te girdiğinde okul puanı olarak ne gelmişti sana? Ben de eski sistemde girdim, ortalamam üç küsürken 63 gelmişti de o zaman kaç üzerinden de hatırlamıyorum.

Yalnız bu sene benim bildiğim kadarıyla okuldan eklenen puanlar 75'ten 60'a indirildi..

yanlış hatırlamıyorsam ham puanım 191 ekli 263 tü

okuldan okula değişiyor o düz lisede en yüksek 70-75 civarı geliyor zaten bu sene gelecek puanlarda epey düşüş var

neden oylekı evet bende super lıse mezunuyum kac gelırkı yarın mezun oldugum okulu arasam soylerlermıkı

larus, emin misin söylediğinden? Ben dersaneye falan gitmedim forumun birinden okuduğumu söyledim burada ama dediğin gibiyse oy dağlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…