Okul öncesi öğretmenliği yardım edin

Önemli değil ne zaman sormak istersen yardımcı olurum :)

Gürültü sevmeyen biriysem pişman olabilirsin
Ama o kadar tatlılar ki :)
Pişman etmezler seni
Annelerinin yerine koyuyorlar seni :)

merhaba
ben de bu dönem okuduğum bölümü bıraktım okul öncesi öğretmenliği için
ama sınava pek hazırlanmadığım ve yaşadığım şehir dışında tercih yapmadığım için büyük ihtimalle seneye tekrar giricem sınava.
okul öncesine giremiceğim için çocuk gelişimi de yazdım devlette girme şansım yok ama özel de yazdım biraz da olsa umudum var.
merak ettiğim konu intibak yılı oluyor biliyorsunuz dgs ile geçişte. hiç intibak okuyan arkadaşlarınız oldu mu? zor oluyor diye duydum. dgs korkum yok ama intibak korkutuyor açıkçası:44:
umarım ilerde meslektaş oluruz

mrb ben okl öncesi okuyacağım gbi duruyor. peki snce bu bölm için hangisi dha iyidr. ege mi dokuz eylül mü?

egede fen fakültesinde okuyordum bu dönem bıraktım. eğitim fakültesi olarak deü nün daha iyi olduğunu düşünüyorum. hatta deü okul öncesi hayalim tabi sizin kararınız. ikisi de çok iyi üniversiteler:13:

egede fen fakültesinde okuyordum bu dönem bıraktım. eğitim fakültesi olarak deü nün daha iyi olduğunu düşünüyorum. hatta deü okul öncesi hayalim tabi sizin kararınız. ikisi de çok iyi üniversiteler:13:[/QUOTE]
teşekkür ederm rahatladm braz, çnkü %90 deu gelecek :)

teşekkür ederm rahatladm braz, çnkü %90 deu gelecek :)

rica ederim
ben de seneye ya da bu yıl 2 yıllık olursa 2 yıl sonra deü de olucam inş.

teşekkürler bilgiler için:81:
intibakta daha önce aldıkları derslerden muaf oldu mu acaba arkadaşlarınız?
ben de inş. 2 yıllık bu yıl tutarsa iö tercih etmeyi düşünüyorum çalışabilmek için ama tabi önce 2 yıllığın tutması lazım
bu arada ben de sayısal mezunuyum:13:
severek okuyunca derslerden daha rahat geçilir diye düşünüyorum ama tabi atılma korkusu kötü olur o yüzden inş. dediğiniz gibi atılma kalkar:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…