• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul öncesi öğretmenliği yardım edin

Önemli değil ne zaman sormak istersen yardımcı olurum :)

Gürültü sevmeyen biriysem pişman olabilirsin :D
Ama o kadar tatlılar ki :)
Pişman etmezler seni
Annelerinin yerine koyuyorlar seni :)

Kızlar ben okul öncesi bölümünü okuyorum 2 yılım bitti 3.sınıf oldum inşallah
Zor bi bölüm değil
Eğer seviyorsanız sizin için eğlenceli bile olabilecek bi bölüm
Tek dezavantajı eğer normal lise mezunuysanız kız meslek lisesi mezunlarının attıkları taşlara duyarsız kalabilmek :D:D
Gerçi artık pek fazla girebilen kız meslek liseli yok ama tamamen kendilerine ait bi bölümmüş gibi tavır yapıyorlar ki hiç çekilmiyor :D
Bunun dışında dediğim gibi sevdiğiniz takdirde ki üstüne bastırarak söylüyorum kolay bi bölüm
Yani sevgi sabır emek şart
E bu da her bölüm için şart ;)
Sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

merhaba
ben de bu dönem okuduğum bölümü bıraktım okul öncesi öğretmenliği için:31:
ama sınava pek hazırlanmadığım ve yaşadığım şehir dışında tercih yapmadığım için büyük ihtimalle seneye tekrar giricem sınava.
okul öncesine giremiceğim için çocuk gelişimi de yazdım devlette girme şansım yok ama özel de yazdım biraz da olsa umudum var.
merak ettiğim konu intibak yılı oluyor biliyorsunuz dgs ile geçişte. hiç intibak okuyan arkadaşlarınız oldu mu? zor oluyor diye duydum. dgs korkum yok ama intibak korkutuyor açıkçası:44:
umarım ilerde meslektaş oluruz:70:

mrb ben okl öncesi okuyacağım gbi duruyor. peki snce bu bölm için hangisi dha iyidr. ege mi dokuz eylül mü?

egede fen fakültesinde okuyordum bu dönem bıraktım. eğitim fakültesi olarak deü nün daha iyi olduğunu düşünüyorum. hatta deü okul öncesi hayalim:31: tabi sizin kararınız. ikisi de çok iyi üniversiteler:13:

egede fen fakültesinde okuyordum bu dönem bıraktım. eğitim fakültesi olarak deü nün daha iyi olduğunu düşünüyorum. hatta deü okul öncesi hayalim:31: tabi sizin kararınız. ikisi de çok iyi üniversiteler:13:[/QUOTE]
teşekkür ederm rahatladm braz, çnkü %90 deu gelecek :)

merhaba
ben de bu dönem okuduğum bölümü bıraktım okul öncesi öğretmenliği için:31:
ama sınava pek hazırlanmadığım ve yaşadığım şehir dışında tercih yapmadığım için büyük ihtimalle seneye tekrar giricem sınava.
okul öncesine giremiceğim için çocuk gelişimi de yazdım devlette girme şansım yok ama özel de yazdım biraz da olsa umudum var.
merak ettiğim konu intibak yılı oluyor biliyorsunuz dgs ile geçişte. hiç intibak okuyan arkadaşlarınız oldu mu? zor oluyor diye duydum. dgs korkum yok ama intibak korkutuyor açıkçası:44:
umarım ilerde meslektaş oluruz:70:

Canım bi kaç arkadaşım var tabi ki intibakla okuyan
İlk yıl biraz sıkıntılı oluyor hem 1. sınıf hem de 2. sınıf derslerini aldıkları için ilk yıl yoğun geçiyor
Çakışan dersler oluyor filan ama hiç zorlandıklarını görmedim
Yani dediğim gibi ben sayısal çıkışlı olmama rağmen pek zorlanmıyorum umarım önümdeki 2 yılımda da zorlanmam :)
Yani kısacası intibaklılar için de pek sorun olmuyor hatta intibakı bitirdikleri yılın ertesi yıl öğretmenliğe başvurup ücretli öğretmenlik yapıyorlar :)
Tek sıkıntısı sanırım 3 ders bırakmamk bırakılırsa atılıyorlar
Ama bu sorun da bu yıl kalkacak gibi görünüyor
Yeni kanun yolda galiba :)

teşekkür ederm rahatladm braz, çnkü %90 deu gelecek :)

rica ederim:70:
ben de seneye ya da bu yıl 2 yıllık olursa 2 yıl sonra deü de olucam inş.:31:

Canım bi kaç arkadaşım var tabi ki intibakla okuyan
İlk yıl biraz sıkıntılı oluyor hem 1. sınıf hem de 2. sınıf derslerini aldıkları için ilk yıl yoğun geçiyor
Çakışan dersler oluyor filan ama hiç zorlandıklarını görmedim
Yani dediğim gibi ben sayısal çıkışlı olmama rağmen pek zorlanmıyorum umarım önümdeki 2 yılımda da zorlanmam :)
Yani kısacası intibaklılar için de pek sorun olmuyor hatta intibakı bitirdikleri yılın ertesi yıl öğretmenliğe başvurup ücretli öğretmenlik yapıyorlar :)
Tek sıkıntısı sanırım 3 ders bırakmamk bırakılırsa atılıyorlar
Ama bu sorun da bu yıl kalkacak gibi görünüyor
Yeni kanun yolda galiba :)

teşekkürler bilgiler için:81:
intibakta daha önce aldıkları derslerden muaf oldu mu acaba arkadaşlarınız?
ben de inş. 2 yıllık bu yıl tutarsa iö tercih etmeyi düşünüyorum çalışabilmek için ama tabi önce 2 yıllığın tutması lazım:1:
bu arada ben de sayısal mezunuyum:13:
severek okuyunca derslerden daha rahat geçilir diye düşünüyorum ama tabi atılma korkusu kötü olur o yüzden inş. dediğiniz gibi atılma kalkar:97:

Back