• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul öncesi öğretmenliği yardım edin

KKperisi

KaLp (:
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
153
0
46
İzmir
ben çocukları çok sevdiğim için bu bölümü seçmek istiyorum okuyan yada bilgisi olan yardım edebilir mi lütfen

ben sayısal mezunuyum bu bölümde istediğim ünv ye puanım yetiyor ama alan dışı puanım yetmiyor bu bölümde puanım kesilecek mi yoksa ortak alan mı

okul öncesi ygs5 ile alıyor bu da tm puan türü oluyor.İlk defa şimdi görüyorum ortak alan diye bize dershanedeki rehberlikçimiz ortak alan değil demişti.sayısalcı tercih ederse alan dışı kabul ediliyor.tablo6ya da baktım şimdi o tabloda meslek lisesi gibi atıyorum kız meslekten mezun olmuş birinin okul öncesini tercih ettiğinde alacağı ek puandan bahsedilmiş.ya da sosyal bilimler lisesi cıkışlı birinin coğrafya öğretmenliği tercih ettiği durumda alacağı ek puan vs. Dediğim gibi benim bildiğim kadarıyla ortak değil.Riske atma iyi araştır

Son düzenleme:
$Adsız.jpg

yeterince açık oldu sanırım

ben çocukları çok sevdiğim için bu bölümü seçmek istiyorum okuyan yada bilgisi olan yardım edebilir mi lütfen

ben sayısal mezunuyum bu bölümde istediğim ünv ye puanım yetiyor ama alan dışı puanım yetmiyor bu bölümde puanım kesilecek mi yoksa ortak alan mı

cnm senn puan ve sıralaman nasıl??ben de istiyorum ama bnm tutmayacak galiba.bnm ygs-5 398puan ve sıralamam 117 binlerde.kütahya veya afyon yazmak zorundayım.aslında krsın falan tutuyor.gelmez dimi??:5::5:

bnde okul öncesi terch edeceğim. szce bu bölüm nasıl?artıları ve eksileri nelerdir? zorluk çeker miyim acaba? bnm ygs 5 sıralamam 44 066.ege üni. istiyorum.gçen sene 38 700 ile almş en son.elme ihtimali nedir ???

cnm senn puan ve sıralaman nasıl??ben de istiyorum ama bnm tutmayacak galiba.bnm ygs-5 398puan ve sıralamam 117 binlerde.kütahya veya afyon yazmak zorundayım.aslında krsın falan tutuyor.gelmez dimi??:5::5:

ben önce sayısal bölümlerden alan birşeyler yazıcam ben zaten sayısal mezunuyum sayısal puanım daha iyi bunu orta tercihlerime yazıcam yani 6 7. falan benim tm olmadıgım için çok iyi değil zaten iö düşünüyorum 80bin ygs5

Son düzenleme:
Kızlar ben okul öncesi bölümünü okuyorum 2 yılım bitti 3.sınıf oldum inşallah
Zor bi bölüm değil
Eğer seviyorsanız sizin için eğlenceli bile olabilecek bi bölüm
Tek dezavantajı eğer normal lise mezunuysanız kız meslek lisesi mezunlarının attıkları taşlara duyarsız kalabilmek :D:D
Gerçi artık pek fazla girebilen kız meslek liseli yok ama tamamen kendilerine ait bi bölümmüş gibi tavır yapıyorlar ki hiç çekilmiyor :D
Bunun dışında dediğim gibi sevdiğiniz takdirde ki üstüne bastırarak söylüyorum kolay bi bölüm
Yani sevgi sabır emek şart
E bu da her bölüm için şart ;)
Sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

mrb ben okl öncesi okuyacağım gbi duruyor. peki snce bu bölm için hangisi dha iyidr. ege mi dokuz eylül mü?

Kızlar ben okul öncesi bölümünü okuyorum 2 yılım bitti 3.sınıf oldum inşallah
Zor bi bölüm değil
Eğer seviyorsanız sizin için eğlenceli bile olabilecek bi bölüm
Tek dezavantajı eğer normal lise mezunuysanız kız meslek lisesi mezunlarının attıkları taşlara duyarsız kalabilmek :D:D
Gerçi artık pek fazla girebilen kız meslek liseli yok ama tamamen kendilerine ait bi bölümmüş gibi tavır yapıyorlar ki hiç çekilmiyor :D
Bunun dışında dediğim gibi sevdiğiniz takdirde ki üstüne bastırarak söylüyorum kolay bi bölüm
Yani sevgi sabır emek şart
E bu da her bölüm için şart ;)
Sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

mrb ben okl öncesi okuyacağım gbi duruyor. peki snce bu bölm için hangisi dha iyidr. ege mi dokuz eylül mü?

Eğitim fakültesi için aslında okulun çok öenmi olmuyor
Okul bu bölümde sizin için sadece sosyalleşmenizde büyük etki yapar
Çünkü sonuçta kpssye giriyoruz hepimiz

Ama ben olsam egeye giderdim :)
Daha profesyonel bi okul

Tam olaak ne için?
Yani tercih için miiiiiii okul için miiii eğitim için mi :)))

İşte orası okuluna göre değişiyor
Hani hocalar filan açısından :)

Genel olarak vereceğim tavsiye bol bol deneyim kazanmaya çalış
Çünkü düz liseden geliyorsan eğer kız meslek liselilerin yanında bi çok eksiğinin olduğunu farkedeceksin
Onlar teoride sıfır pratikte ileri iken biz teoride iyiyiz pratikte sıfır :)
Bu yüzden bölümünün hocaları ile konuşup size deneyim sağlayacağı bi okulla anlaşıp anlaşamayacağını sor
Ben bölüm hocama bu şekilde söylemiştim
Ve tüm yıl kampüsümüzün içindeki bi okulda yarı staj sayılabilecek şekilde boş günümde gidip sabahtan akşama kadar gözlem yapıyordum
Bana faydası oldu kesinlikle :)

Back