Okul öncesi öğretmenliği ! Acil yardım

flormar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
180
28
118
Arkadaşlar iyi akşamlar. Okul öncesi öğretmenliği 3. Sınıf öğrencisiyim ve istatistik dersim var ama büyük ihtimalle seneye alttan alıcam. Okul önceside bu yıl sözelden alım yaptı sizce seneye istatistik dersi programdan kalkar mı ? Konumu taşınmazsanız sevinirim diğer forumlarda cevap alamıyorum.

Bende okul öncesi okuyorum bizim programımızda istatistik yok ama farklı bir bölüm okurken almıştım ben istatistiği göründüğü kadar zor bir ders değil dert etme o yüzden almak zorunda kalsan bile.

Bende okul öncesi okuyorum bizim programımızda istatistik yok ama farklı bir bölüm okurken almıştım ben istatistiği göründüğü kadar zor bir ders değil dert etme o yüzden almak zorunda kalsan bile.
Kaçıncı sınıfsın şuan canım ve hangi üniversitede okuduğunu öğrenebilir miyim sorun olmazsa. Şuanda alıyorum istatistik dersini ama yapamıyorum sözel çıkışlıyım çünkü.

Kaçıncı sınıfsın şuan canım ve hangi üniversitede okuduğunu öğrenebilir miyim sorun olmazsa. Şuanda alıyorum istatistik dersini ama yapamıyorum sözel çıkışlıyım çünkü.

Evet ben bu yıl almayacaksın gelecek yıl kalkmasını bekleyeceksin diye anlamışım nedense.

Çok saçma ama zorunlu istatistik alıyor olman. Matematiğe giriş/temel matematik filan da veriyorlar mı öncesinde?

Yılımı söylemek istemiyorum açıkçası eğer üst dönemlerde istatistik dersi olup olmadığını öğrenmek için soruyorsan okulumun 4 yıllık programı şu:
http://pred.boun.edu.tr/Preschool_Education.html

Hayır tek matematikle alakalı dersim istatistik ama sözele geçtiği için bölüm kalkması gerek diye düşünüyorum. Eğer kalkarsa benim için çok iyi olacak çünkü yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…