okul öncesi öğretmenleri

arkadaşlar aranızda 2013 kpssye girecek olanlar var mı? şubattada atama olmaması ağustos atamasında bize açılacak kadro sayısını nasıl etkiler sizce?

Ben de giricem ve bence şubatta atama olmaması bizim için iyi oldu kadrolar dolmadı ve atanma şansımız yükseldi zaten çok mezun yok geçen seneden kalan..
arkadaşlar aranızda 2013 kpssye girecek olanlar var mı? şubattada atama olmaması ağustos atamasında bize açılacak kadro sayısını nasıl etkiler sizce?

bende aöf okul öncesi öğretmenliği 2nci sınıftayım. meslektaş sayıılırız bence zor ama harika bir meslek ben öğretmenlik yapmak için sabırsızlanıyorum

merhaba ben çocuk gelişimi okudum.Okul öncesini tamamlayamadım şuan devlette geçici olarak anasınıfı öğretmenliği yapmaktayım.Ama keşke bu mesleği kadrolu olarak yapsaydım.Çünkü bir aklı başında bir öğretmenle tanıştım.Am ailesinin hepsi okumuş ve kültür düzeyi yüksek insanlar.Genelde memur oldukları için tanıştığım kişiye izah etmeden kendim ayrıldım ve pişmanım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…