okul öncesi öğretmenleri

kızlar mrb sızlere bı sorum olucakk bende egıtımcıyım ama oglum dogunca ara verdım seneye baslıcam ınsallahhh

kızlar kardesım tıcaret lısesını okudu ordanda uludag unv muhasebe bolumunu bıtırdı ama hıc sevmıyoo ısını bu sene oss sınavı tekrar gırecek acıkogretımden anasınıfı öğretmenlıgını ıstıyoo bu bolumu secebılıyomu bılgınız varsa sevınırm

merhaba kızlar ben bişey öğrenmek istiyorum şimdi açık liseden okuyupda oss ye girip aöf den okul öncesi öğretmenliği okunur mu? ayrıca yapılırsa ücret yazınmı yapılıyo, uzaktan eğitim alan bi okul öncesi öğretmenliği öğrencisi eskişehire gidipdemi kayıt işlemlerini gerçekleştiriyo vee kayıt son tarihide 20 şubatmı oluyo bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekkliyorum bana saçma geldide

meslek lıselerının cocuk gelısımı ve eğitimi bolumunden mezun degılsenız,aöf okuloncesı ogretmenlıgı bolumune gıremezsınız.
öss ye gırıp, örgün eğitime gırmek gerekır....opuyorumnanaktan

kızlar bulundugum yerde cocuk gelısımı lıse dıploması alma kursları baslıyor 2 yıl suruyormus daha sonrada 4yıllık unıversıte okumam gerekıyor sonrada kpss seı kazanmam gerekıyyor 25 yasında 3yasında bır cocuk annesıyım.sızce neyapmalıyım bırde kurs aksamları sızce bu kadar emege ve zamana degermı cunku tam 6 yada 7 sene sonra amacıma ulasmıs olacagım ne dıyorsunuz fıkırlerınıze ıhtıyacım var.cevaplarınızı beklıyorum

okul öncesi öğretmenliği 4teyim allahıma sükürler olsun okudugum bölümle hiç ilgisi olmadan burayı secmiştim iyi ki secmişim cok mutluyum kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

bende bu meslektenim işimi cook seviyorum
ama oğlum dogduktan sonra ara verdim
tekrar başlıcam inşallah
bence bi kadın için en rahat ve en zevkli mesleklerden biri alkisalkisalkis

memurlar netin öğretmenler forumu geziyordum bir kendini bilmez başlık açmış... neymiş sınıf öğretmenleri okul öncesi ücretli öğretmeni olacak kadar kendinizi düşürmeyin... bu ne demek yaa... okul öncesi öğretmenlerini ne görüyor o şahsiyet!!!! kendisini çok mu üstün veya farklı görüyor... kimse kusura bakmasın ama ben ve emin benim gibi bu bölümü okuyan bir çok kişi oku öncesi öğretmenliğini istediği için bu branşı seçmiştir... yani bizde bilirdik sınıf öğretmeni olmayı... herkesin ilgisi farklıdır... yani anlamıorum okul öncesi yaygınlaştırma kapsamında öğretmen alımı fazlaysa bunda okulöncesi öğretmenlerinin kalitesiz oluşundan mı yoksa eğitiminin kalitesiz oluşundanmı kaynaklandığını düşünüyor!!! bende hoşlanmıyorum 40larla 45lerle atanmalarından, türkiyede kpssde branşımda 15.sıraya gelip atanmış biri olarak... fakat bölümümün bu şekilde görülmesi ve yorumlanması hiç hoş deil!!

kızlar bulundugum yerde cocuk gelısımı lıse dıploması alma kursları baslıyor 2 yıl suruyormus daha sonrada 4yıllık unıversıte okumam gerekıyor sonrada kpss seı kazanmam gerekıyyor 25 yasında 3yasında bır cocuk annesıyım.sızce neyapmalıyım bırde kurs aksamları sızce bu kadar emege ve zamana degermı cunku tam 6 yada 7 sene sonra amacıma ulasmıs olacagım ne dıyorsunuz fıkırlerınıze ıhtıyacım var.cevaplarınızı beklıyorum

bence kurslara başla sonradan niye gitmedim diye pişman olursun bence 7 yıl sonra ne çok yaşlı ne de çok geç olursun aynı şimdi ne durumdaysan aynı. yani bundan 7 yıl önce karar verip başlasaydın şimdi anasınıfı öğretmeni oludun benim bir arkadaşım 32w yaşında ve şuan tıp 1. sınıfta okuyor bitiremese bile hayallerini gerçekleştirmek için çabaladı ve başardı bence

:dilcikar:
memurlar netin öğretmenler forumu geziyordum bir kendini bilmez başlık açmış... neymiş sınıf öğretmenleri okul öncesi ücretli öğretmeni olacak kadar kendinizi düşürmeyin... bu ne demek yaa... okul öncesi öğretmenlerini ne görüyor o şahsiyet!!!! kendisini çok mu üstün veya farklı görüyor... kimse kusura bakmasın ama ben ve emin benim gibi bu bölümü okuyan bir çok kişi oku öncesi öğretmenliğini istediği için bu branşı seçmiştir... yani bizde bilirdik sınıf öğretmeni olmayı... herkesin ilgisi farklıdır... yani anlamıorum okul öncesi yaygınlaştırma kapsamında öğretmen alımı fazlaysa bunda okulöncesi öğretmenlerinin kalitesiz oluşundan mı yoksa eğitiminin kalitesiz oluşundanmı kaynaklandığını düşünüyor!!! bende hoşlanmıyorum 40larla 45lerle atanmalarından, türkiyede kpssde branşımda 15.sıraya gelip atanmış biri olarak... fakat bölümümün bu şekilde görülmesi ve yorumlanması hiç hoş deil!!

yani bu memurlar netteki insanlar bazen beni de çileden çıkarıyorlar. hepsi kıskançlıklarından arkadaşım. bizde biliyoduk sınıf öğretmeni olmayı ama olmadık demi tercih meselesi iyiki de yazmamışım okul öncesi öğretmeni olmuşum valla en yakın arkadaşım sınıf öğretmeni doğuda bir köyde öğretmenlik yapıyor benden 2 yıl sonra atandı, keşke anasınıfı öğretmeni olsaydım diyor bana.

ben de doğu hizmeti yapıyorum ama merkezdeyim ve bitince memleketime gitme şansım var sınıf öğretmenlerinin çok zor batıya gitmeleri. bunlar yüzünden bizi kıskanıyorlar ve hep çamur atıyorlar.

kesinlikle canım, bir de onlara göre bizim işim baya kolay, nöbetimiz yok, öğrenci sayımız az vs vs... ama şunu düşünmüyorlar bizimde tenefüsümüz yok:KK43:(((
weya çocuklar daha küçük... ayrıca içerde oyuncak var die sürekli oyunları verip oturduumuzu düşünüyorlar...

Merhaba ben de 6 yıllık öğretmenim,çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği mezunuyum anasınıfında görev yapıyorum.kaydirigubbakcemile3

bende okul önceciyim bornova anadolu kız meslek lisesi çocuk gelişimini okudum sonra 4 yıllık üniversitesini bitirdim

mrb ben düz liseden yeni mezun oldum ve bu yıl sınav sistemi değişti biliyorsunuz.aynı zamanda puanlama sistemi de.100 ile 500 arasında değişiyormuş.ben okul öncesi okumayı çok istiyorum.bu durumda sınav hakkında puanlar hakkında neleri bilmem gerekiyo.bilginiz varsa bana yardım edebilirmisiniz?(anadolu ünv. açık öğretm okul öncesi.)

kızlar benimde annem anasınıfı öğretmeni. 23 nısan için hareketli türkçe şarkı arıyoruz çocukların dans edebilmeleri için. öneriniz olursa sevinirim :)

ben de okul öncesi öğretmenliği öğrencisiyimm,öncelikle çocukları çok sevmeniz gerekiyor atamaları kolay yapılıyor diye tercih etmeyin lütfen..

mrb ben düz liseden yeni mezun oldum ve bu yıl sınav sistemi değişti biliyorsunuz.aynı zamanda puanlama sistemi de.100 ile 500 arasında değişiyormuş.ben okul öncesi okumayı çok istiyorum.bu durumda sınav hakkında puanlar hakkında neleri bilmem gerekiyo.bilginiz varsa bana yardım edebilirmisiniz?(anadolu ünv. açık öğretm okul öncesi.)
Bu sene okul önc öğrt açık öğrt kapatıldı,tercih edemezsiniz.

kızlar benimde annem anasınıfı öğretmeni. 23 nısan için hareketli türkçe şarkı arıyoruz çocukların dans edebilmeleri için. öneriniz olursa sevinirim :)

candan erçetının melek şarkısında zorlanmıyorlar..

ama madem annenız okulöncecı..okulöncesının meşhur bır sıtesınde yığınla bu bılgıler var..tavsıye ederım..

Bende okul öncesi öğretmenliği okumak istemiştim ama gittim akılsız gibi uluslararası ilişkiler okudum, sürünüyorumsenağlamaŞimdi de açıköğretimde okul öncesi okumak istiyorum..Meslek olarak yapmak için değil ama ileride önce teyze sonra anne olacağım için çok faydalı olur gibime geliyo..İçinizde açıköğretim okul öncesi puanlarını bilen var mı?

annelik teyzelik bılgılerı içinse öğretmenlık okumak yerıne; çocuk gelişimi bölumu bıtırırsenız sizin için daha faydalı olur..

X